Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Barış Akarsu

miyavzi
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 23:50
MesajMesaj konusu: Re: Barış Akarsu
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 20 Temmuz 2006 Mesajlar: 307
hadı acımızı anlamıyorlar ama artık medyanın hastaya,hasta yakınlarına ve vefat edenlere hiç saygısı kalmamış,komadaki resimler gösterilir mi ya hiç mi vicdan yok sizde allah kahretsin çok kötüyüm çok!. Evil or Very Mad Sad

miyavzi
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 4, 2007 23:52
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 20 Temmuz 2006 Mesajlar: 307
yaşamanın ne amacı var ki dedğim andır şu an..

selcukaydin
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 00:40
Misafir
ve benim de kamera şarlatanlarına bir iki çift lafım olacak orda insanlar acı çekerlerken kameranın karşısına geçip el sallayan insanların nasıl bir psikolojiye sahip olduklarını merak ediyorum , yazıklar olsun ... sadece yazıklar olsun ... tekrardan allah mekanını cennet eylesin barış akarsu ...

marziye
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 09:19
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 01 Eylül 2006 Mesajlar: 354
hoşçakal melek yüzlüm aklımın
bir köşesinde kalacak suretin
ve bana hep gülecek
aynaya her baktığımda
gözlerimdeki gözlerin... Crying or Very sad Sad

Rabbim günahlarını bağışlasın
aileye ve sevenlere sabır diliyorum...

pyrazine
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 10:58
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Kayıt: 14 Şubat 2006 Mesajlar: 335
Allah rahmet eylesin..

vazgecemem
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 11:20
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Rize Kayıt: 04 Haziran 2007 Mesajlar: 107
sen ölmedin. ölümü haketmiyosun çünkü.öyle olmuş olsaydı hala seni yanımızda hissetmezdik.seni yanımızda ve kalbimizde hissediyoruz.sen sonsuza kadar bizim için yaşıyor olacaksın.bizim için şarkılar söylemeye devam edeceksin ve herkes için o güzel gülüşünle bakacaksın dünyaya....dualarımız seninle

SaDaKaT
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 11:50
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 22 Burçlar: Başak Kayıt: 05 Temmuz 2007 Mesajlar: 2
hiç bir şeyin garantisi yok bu dünyada... kimbilir daha ne çok şey yapacaktı...olmadı...böyle genç yaşta ölenlere ölümü hiç konduramıyorum, yakıştıramıyorum... artık allah rahmet eylesinden demekten ve onun için dua etmekten başka yapacak bişey yok...

carizma
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 12:08
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Ekim 2006 Mesajlar: 967
Allah rahmet eylesin.. Crying or Very sad Crying or Very sad
Barış ölüm savaşını yenemedi.Şu an çok üzgünüm.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Allah günahlarını bağışlasın.Ailesine,sevenlerine allah sabır versin. Crying or Very sad

samyeli
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 13:35
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Mayıs 2007 Mesajlar: 30
Üç günlük dünya dedikleri böyle birşey sanırım böyle bir olayın yaşanıcağı aklımın ucundan geçmezdi. Barış Akarsu kimbilir daha ne başarılara erişicekti. Allah rahmet eylesin ... Crying or Very sad

ortayaslicift
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 13:42
Üye Üye
Yaş: 47 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: MEMUR Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Aralık 2006 Mesajlar: 85
Barış AKARSU'ya ebedi yolculuğunda allahtan rahmet diliyoruz...Mekanı cennet olsun... Crying or Very sad

Bozcaada
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 14:31
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1210
Allah kalanlarına sabır versin,allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun Crying or Very sad

haldunbar
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 15:19
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Terazi Şehir: Antalya Kayıt: 04 Şubat 2005 Mesajlar: 202
Dün akşam ölümünden sonra Kral TV de Konuşarock programının tekrarı vardı. Bu kadar hayat dolu, bu kadar kendime yakın hissettiğim birini kaybetmenin hüznünü yaşıyorum. Yoksa birgün hepimiz ölümü tadacağız. Ama vakitsiz gitmeleri içine yediremiyor insan.

Allah rahmet eylesin. Şarkıları unutulmasın...

BarisAkarsu
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 20:14
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 18 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 05 Temmuz 2007 Mesajlar: 1
Barış Akarsu hakkında ileri geri konuşan herkesi kınıyorum. Artık rahat olursunuz Barış Akarsu'yu da kaybettik bi güzel kına yakarsınız kliplerde çekmez ONU BUNU TAKLİT ETMESİN KENDİ MÜZİGİNE BAKSIN demişsiniz onada bakmaz zaten siz rahat olun sizin gibiler yüzünden bu genceciik insanları kaybettik Cem Karaca Barış Manço Akarsu sıra kimde ? diyemiycem çünkü onlar kadar asil onlar kadar içi dışı bir insan bulamazsınız .!

Bozcaada
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 5, 2007 20:25
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1210
Ceydacım burada herkes görüşünü belirtmekte serbest,herkes herkesi sevmek zorunda değil.

Allah kalanlarına sabır versin Barış Abi'nin...
Trafik Canavarı Twisted Evil

bozcaadali
TarihTarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 00:21
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 463
İnsan sevdiklerine ölümü yakıştıramıyor sanki aramızda bizlerle birlikte gibi Sad Allah'tan rahmet diliyoruz,mekanı cennet olsun, sözlerin yetersiz kaldığı tek yer Crying or Very sad erken bıraktın bizi abi...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code