Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Diğer  :  volkan konak...

sembolist24
TarihTarih: Salı, Haziran 19, 2007 22:37
MesajMesaj konusu: Re: volkan konak...
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: rocksever... Şehir: Kayseri Kayıt: 15 Ekim 2006 Mesajlar: 66
sıradışı bir yorum.. bayılıyorum..

katya
TarihTarih: Salı, Haziran 19, 2007 23:59
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 01 Mayıs 2006 Mesajlar: 47
öss zamanı cerrahpaşayı tıpı hedefleyen benin duygularına tercüman olan sarkısı cerrahpasayı burdan kendime huzurlarınızda armagan ediyorum ve o sıkıntılı öss senemi bir kez daha yad ediyorum:

oy seni cerrahpaşa içmem suyundan içmem...

carizma
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 17:26
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Ekim 2006 Mesajlar: 967
Karadeniz müziğini onun ve Kazım Koyuncu sayesinde sevdim.Oldukça içten, cana yakın bir sanatçı.Ayrıca çok başarılı. Smile Karadeniz müziğini ileri götüren ender sanatçılardan biri..

menoktadenokta
TarihTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 01:26
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: İnşaat Şehir: Kocaeli Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 446
Karadeniz denince aklıma gelen iki isimden birisi. "Kazım Koyuncu" "Volkan Konak"

Bucuu
TarihTarih: Pazar, Ocak 13, 2008 12:43
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Balık Kayıt: 09 Şubat 2006 Mesajlar: 60
volkan konak,karadenizli insanların nasıl oldugunun kanıtı tipik bir karadenizli,sempatik,espirili ve de bilgili...onu dinlemekten onu izlemekten büyük keyif alıyorum,şarkılar çok içten yazılmış,hepsinin bir hikayesi varmış,zaten bu kadar etkileyici olmasının sebebi de bu galiba ...sunay akınla birlikte oldugu programlara bayılıyorum çok tatlılar sohbetleri gülüşleri hikayeleri...

komikzade
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 17, 2008 21:22
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 17 Mayıs 2008 Mesajlar: 24
Volkan Konak çok sevdiğim bir sanatçı karadeniz müziğine büyük katkıları var hastane önünde incir ağacı,penceresi önünde,nefesim nefesine,gardaş,zigana dağları,cerrahpaşa bunlar favorilerim aslında hepsini çok seviyorum Evet

SERAPben
TarihTarih: Pazar, Mayıs 18, 2008 00:06
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Fotoğraf Şehir: Trabzon Kayıt: 12 Şubat 2008 Mesajlar: 188
Caner arkadaşımız ''Gardaş'' şarkısını neden ruslara mal etti anlamış değilim doğrusu.Gardaş şarkısı sözleri anonim,müzik Volkan Konak'a aittir.Karadeniz müziğini ve Karadeniz kültürünü en iyi şekilde lanse eden sanat ustalarından biridir.Rahmetli Kazım Koyuncu,Fuat Saka,Erkan Ocaklı ve İbrahim Can işte ustalar!Sanatını bu denli icra edenleri eklemeden geçmek istemedim.Volkan Konak'ın Mora albümünde yer alan Feriğim adlı şarkısını ve Nazım Hikmet'e ait olan bi şiirde var ki '' Karıma Mektup'' dinlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar!

sinan
TarihTarih: Pazar, Mayıs 18, 2008 03:00
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2079
"bu amansız hastalık tatlı canını aldı"

aslında çernobil faciası ukraynada aynı isimli kentte olmuştu. kazım koyuncuyu bu facianın etkileri sebebiyle kaybettik ya. dokundurma yapmak istemiş arkadaş.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code