Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Diğer  :  Funda Arar

seyytan
TarihTarih: Cuma, Kasım 24, 2006 23:15
MesajMesaj konusu: Funda Arar
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Funda Arar hakkında yorumlarınızz?....

CONFIDENT
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 13:51
MesajMesaj konusu: Re: Funda Arar
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Satış-Pazarlama Şehir: İstanbul Kayıt: 24 Kasım 2006 Mesajlar: 27
her zaman tek başına bir dev ama bu sene harbiye açık havada izledim kendisini kıraçla beraber vermiş olduğu bi konserdi. sahnedeki duruş asalet mükemmel, yorumu zaten eleştirmek haddimize düşmez ama şu kıraçla aynı sahneyi paylaşması biraz rahatsızlık verdi bana. beraber sadece 3 parça söylediler gerçi bende saat 23:30 a kadar dayanabildim sonra çıktım ordan.

pyrazine
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 18:43
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Kayıt: 14 Şubat 2006 Mesajlar: 335
5 sene önce yine Harbiyede eşsiz bir konserdi.Önce Funda Arar çıktı, henüz o kadar ünlü değildi, Sonra Kıraç çıktı ve Funda Ararla enfes bir düet yaptılar. En sonunda da rahmetli Cem Baba sahne aldı. Gerçekten muhteşem bir geceydi.

Funda Ararın sesi çok güçlü; bence şimdiden klasikler arasında.

mustafadilek
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 18:58
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: yok Kayıt: 28 Mayıs 2006 Mesajlar: 35
iyidir

hazan
TarihTarih: Salı, Kasım 28, 2006 11:20
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 979
son albümünde bi şarkı var "gurbet kuşu" bence çok güzel okumuş ve çok beğendim ben

"hasretle bin pare olmuşum sen nerdesin?"
"günümde gecemde heryerde benimlesin".....

blackpearl
TarihTarih: Salı, Kasım 28, 2006 23:57
Misafir
Seviyorum bazı şarkılarını...

Adventureman
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 18:05
MesajMesaj konusu: Funda Arar
Admin Admin
Yaş: 27 Burçlar: Başak Şehir: Giresun Kayıt: 03 Haziran 2004 Mesajlar: 1202
İlk Olarak Necip Fazıl Kısakürek'in Kaldırımlar Şiirini Şarkı Olarak Güçlü Yorumuyla Bizlere Sunmuştu... O Günden Bu Güne Hep Dinlediğim ve Takdir Ettiğim Sanatcılardan Birisi... Son Albümü Olan " Son Dans " Çok Güzel ve Başarılı Bir Albüm Albümdeki Benim İçin Üzülme , Karaya Vuran Gemiler , Dua , Savur , Gurbet Kuşu , Bu Sabah Güneş Doğmuyor ve Özellikle de Camdan Kalp Harika Parçalar Albümü Almanızı Tavsiye Ederim. Wink

Adventureman
TarihTarih: Perşembe, Kasım 30, 2006 14:48
Admin Admin
Yaş: 27 Burçlar: Başak Şehir: Giresun Kayıt: 03 Haziran 2004 Mesajlar: 1202
Bu Arada "Camdan Kalp" İsimli Parçaya Klip Çekilmiş. Mekan Olarak Şile deki Deniz Feneri Seçilmiş.

fd84
TarihTarih: Perşembe, Kasım 30, 2006 18:04
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öĞrenci Şehir: konya Kayıt: 22 Nisan 2006 Mesajlar: 24
Funda ararın son kasedinde bence çok güzel şarkılar var.
en çok ta "camdan kalp" şarkısı güzel...

meridyen
TarihTarih: Perşembe, Kasım 30, 2006 19:36
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrenci Kayıt: 24 Temmuz 2006 Mesajlar: 19
ilk çıktığından beri dinliyorum...İlk albümü Sevgilerde ve daha sonrasında da çalıştığı kişilerden dolayı seviyorum yani...bilhassa Özhan Eren,Yücel Arzen,Burcu Tatlıses gibi isimler...çok kaliteli.tabi sonraki albümlerinde de hem albümlerin prodüktörlüğüne ve düzenlemelerine imza atan hemde söz ve besteleriyle de katkısı olan Febyo Taşel de çok kaliteli bir isim...yorumu gayet güzel.her ne kadar söz yazıp beste yapmaya pek yetenekli değilsede yorumuyla işi gayet iyi götürüyor .... Wink yorumladığı parçaların en güzelleri Kaldırımlar,Aysel,Seni Düşünürüm,Alagül,Seninim,Arapsaçı,Belki Bir Gün,Seninim,Anestezik Aşk,Sevda Yanığı,Haberin Var Mı,Roman,Karartma Günleri,Camdan Kalp,Gurbet Kuşu,Savur.....gibi...dizi müziklerine da katkısını unutmamak gerekir..Gölgeler programıda harika gidiyo..bence işini gayet ciddiye alan kaliteli ve başarılı bir sanatçı.... Wink

cmrtsi
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 03:29
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
sadece "seni düşünürüm" şarkısı hoşuma gider... bir tek onu dinliyorumm...

sophie
TarihTarih: Pazartesi, Nisan 9, 2007 02:43
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 02 Mart 2007 Mesajlar: 169
sesi,yorumu tartışılmayacak sanatçılardan.kıraç'la da çok uyumlu olduklarını düşünüyorum.umarım ''gölgeler'' daha uzun süre devam eder...

kskattack
TarihTarih: Çarşamba, Nisan 11, 2007 23:39
Üye Üye
Yaş: 29 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: İŞLETME Şehir: İzmir Kayıt: 13 Ocak 2007 Mesajlar: 97
sesi farklı bir ses başarılı bir sanatçı

EmelSevgi
TarihTarih: Perşembe, Nisan 12, 2007 00:10
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 19 Mart 2007 Mesajlar: 243
bence çok güçlü ve güzel bi sesi var..çok nadir birazcık rahatsızlık verici olabiliyo ama Smile son zamanlardaki favori bayan sanatçım benim Laughing ayrıca hanımefendi bi kişi Laughing canlı performansı Smile da gayet tatmin edici Smile umarım başarısı uzun yıllar devam eder.. seviyorum onu ben.

sembolist24
TarihTarih: Salı, Haziran 19, 2007 14:36
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: rocksever... Şehir: Kayseri Kayıt: 15 Ekim 2006 Mesajlar: 66
muhteşem bir ses bence...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code