Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  Dostluk üstüne..

blackpearl
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 20:03
MesajMesaj konusu: Dostluk üstüne..
Misafir
Dostluk üstüne ;
Diz boyu karda açan ah çiçeği gibidir dostluk..Güneşten daha sıcak,kutuptan daha soğuk..Yalnızlığı bile paylaşmaktır yeri gelince..Bazen bir gülümseyiş,bazen hıçkırıklara boğulmaktır omuzunda..Aşktan geri kalan yağmurları kovmayı bilir..Merhem olur yaralarına acını dindirir..Dost olmak zordur,bilirim..Yükseklerde uçan martı,denizin derin mavisindeki inci tanesi,kayan her yıldızda tutular dilek,düşerken tutunduğun destektir..Nadir bulunan gül gibidir..Yürekte yanan ateşe su,sel olan yaşlara ateştir..Dost olmak zordur bilirim ve dostum olduğun için teşekkür ederim..

(FuLYa)

hazan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 07:20
MesajMesaj konusu: Re: Dostluk üstüne..
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 978
bu dizeler candostum, olmayan kız kardeşim yerine koyduğum " nisan " dan bahsediyor . az önce netteydi sanırım tüm gece konuştuk tostos hanım diyorum ona Wink o benim parçam gibi keşke yakınımda bir yerde yaşasaydıda ömrümden ömür çalsaydı azrail Crying or Very sad

seyytan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 11:40
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Yazı hakikaten cok güzel...
Evet dost bulmak zordur hele ki bu zamanda doğru dostlukları... Smile
Keşke bende böyle bir dost bulabilsen fulya...
Buradan duyurulur yukarıdaki özelllikleri taşıyan dostluklar aranıyor... Wink
Müracat;seyytan... Very Happy

blackpearl
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 11:42
Misafir
Very Happy

hazan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 11:42
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 978
Laughing Arrow Exclamation Rolling Eyes Question Arrow daha var seyytan zaman zaman biraz da sabır Arrow

seyytan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 12:30
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Hazan sabır ediyoruz zaten 23 yıl yetmezmi... Smile
Dahane kadar beklemem gerekiyor acaba... Sad

blackpearl
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 14:57
Misafir
Ömür sürprizlerle dolu..Bırakma umut etmeyi..

seyytan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 15:12
Üye Üye
Bekleyecez bakalım süprizler bize gülecekmi... Smile

GULCIN
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 15:37
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Muhasebe Kayıt: 14 Aralık 2006 Mesajlar: 659
çok şanslıyım bu konuda ve eminim onlarda....
Şükürler olsun Very Happy

fotosentez
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 15:55
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
paylaşamadığım,anlatamadığım,kimseye açamadığım şeyleri aslında hep bu siteye rahatlıkla yazdım ben.o yüzden en değerli dostlarım sizlersiniz sanırım. Exclamation

blackpearl
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 16:59
Misafir
O zaman ne mutlu bizlere.. Laughing

seyytan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:51
Üye Üye
Evet yaprak ne mutlu bizlereki senin gibi bir dostu tanımışım ben artık benimde bir dostum var 23 sene sonra... Smile

fotosentez
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 19:13
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
Smile çok iyisiniz yaa Exclamation

seyytan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 19:28
Üye Üye
Sende öyle yaprak... Smile

hazan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 22:05
Üye Üye
seyytan buradaki çok kişi aslında yüzyüze gelemsede dostlar . sende öylesin . Wink

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code