Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  'O' bunu okuyor..'O' na ne söylemek istersin??

blackpearl
TarihTarih: Salı, Ocak 9, 2007 17:39
MesajMesaj konusu: Re: 'O' bunu okuyor..'O' na ne söylemek istersin??
Misafir
Ne bir arada nede ayrı olmak imkansız hiç sebepsiz..

seyytan
TarihTarih: Salı, Ocak 9, 2007 19:42
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Valla bu soru platonun öğrencilerine sorulmuş soru gibi en sonundada diyorya: bunları yapmak ıcın son gunumu beklıyorsunuz.... işin şakası bir yana ona söylemek istediğim şey mevlana söylemiş olduğun gibi görün göründüğün gibi ol...

lonely
TarihTarih: Salı, Ocak 9, 2007 21:47
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 611
Neden Question Question Question

melodi
TarihTarih: Salı, Ocak 9, 2007 23:17
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: müzisyen Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Ağustos 2006 Mesajlar: 108
sen bu değilsin Sad

ecem
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 00:36
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Kayseri Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 264
bir an olsun
aklına geliyomuydum acaba senin??
bir saniyecik olsun düşünüyomusun beni?
akıl edebiliyomusun ne kadar acı çektirdiğini? bütün mutsuzluklarımın sebebi sensin..hayatımın alt üst oluşunun da..
söyleyemediğim içimde kalan tek birşey var sana..taş kalplisin sen..bencilsin..kalbinin yerinde ne var bilmiyorum..yok duyguların.. allahtan çok istediğim şeylerden biri de şudur ki: inşallah şuan bulunduğum durum içerisine bigün sen düşersin...benden medet umarsn..muhtaç olursun....yokum derim o zaman..canın acır... o kdr içimde kaldı ki... o kadar çok.............

sehrikalp
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 01:19
Admin Admin
Yaş: 34 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Eylül 2005 Mesajlar: 647
Hatırla. Ne kar yağıyordu ama. Üşümüyorduk. Ellerimiz paltolarımızın ceplerinde kahkahalar atarak yarı karanlık uzun bir yolda yürüyorduk. Hatta karların üzerine yığılmıştık bir ara gülmekten. Karşılıklı akıl dışı diyaloglar kurup kırılıyorduk gülmekten.
Sonra birden kar, beyaz hüznüyle alıp götürmüştü bizi şehrin diğer ucuna. İki dosttuk kendi yalnızlığımızda. Ve oradan sadece birbirimiz için çıkıyorduk. Ya da ben öyle sanıyordum.
Bir gün ayrı yollara gittiğimizde bu anları özler misin, demiştin. Yok be, ne özleyeceğim, geleceğim farklı olacak benim, bu hüzünleri atlatacağım, kendimi daha iyi tanıyıp yaşamayı başaracağım, demiştim. Dinle beni duyuyor musun, bu yazıyı okuyormuşsun: YALANDI. Sebepsiz bir yalandı. Daha o anda, sen o sözleri söylediğinde bile içimi bir acı kaplamıştı. Güçlüyü oynamak iyice güçlüzleştirdi beni. Yoruldum dostum, hayat yordu beni. Durmak, dinlenmek istiyorum. Duy beni, neredesin, seni özledim. Kar kokulu yalnızlığımızı özledim.

aycell_xxx
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 15:42
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
yeter artık bu kadar soğuk durma.. bırak ipleri hiç birşeyi sımsıkı tutmak zorunda değilsin bağlı olmak zorunda değilsin hiçbirşeye..
herşey akıp geçsin dokunma.. sadece senin bi yudum tadın lazım bana..

cmrtsi
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 20:03
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
bu hikaye eksik kaldıı... Crying or Very sad

hale
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 21:12
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Düzce Kayıt: 09 Ocak 2007 Mesajlar: 90
yasak istediğim her seyi yasadım senle..hayatı öğrendim sayende Sad ama yoklugun cok acı verior bana Crying or Very sad bak sayıorum 193 günün kaldı Crying or Very sad az kalmıs dimi kuskus?canımsın benm..

bluedeathdL
TarihTarih: Perşembe, Ocak 11, 2007 00:32
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yengeç Kayıt: 25 Mayıs 2006 Mesajlar: 270
o beni prenses peri sanıyor,ne hata yapsam geri sarıyor... Smile Ben uçuyorum diyar diyar,seni artık kim umursar Rolling Eyes Very Happy

seyytan
TarihTarih: Perşembe, Ocak 11, 2007 12:14
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Güle güle...Allah'ın selameti üstünde olsun...

aycell_xxx
TarihTarih: Perşembe, Ocak 11, 2007 16:45
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
herşey yoluna girdi di mi.. nasıl da kolaymış bi gülümsmee yetiyormuş kapatmaya yaralarımızı.. sevgilim.. hep benim kal..

gzyasi
TarihTarih: Perşembe, Ocak 11, 2007 19:31
Banlanmış Üye Banlanmış Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: örenci Şehir: Muğla Kayıt: 25 Ağustos 2006 Mesajlar: 73
bu aşk fazla sana!!!!

pyrazine
TarihTarih: Perşembe, Ocak 11, 2007 20:51
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Kayıt: 14 Şubat 2006 Mesajlar: 340
Hayatımda yalnız bir kez aşık oldum.

krkklp
TarihTarih: Perşembe, Ocak 11, 2007 21:46
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: ___ Şehir: Ankara Kayıt: 02 Mayıs 2006 Mesajlar: 23
beni biraz daha dinlemeliydin ve korkmamalıydın kimseden,biz kimse için yaşamıyoruz bu hayatta Exclamation

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 56 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, ... 54, 55, 56  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code