Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Sanatsal  :  Sevdiğiniz Şarkıları Gitarla Çalmak İster misiniz?

violet
TarihTarih: Cuma, Aralık 29, 2006 16:52
MesajMesaj konusu: Re: Sevdiğiniz Şarkıları Gitarla Çalmak İster misiniz?
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Kayıt: 24 Aralık 2006 Mesajlar: 85
ya bende çok istiyorum gitarda aldım ama ailem şu durumda derslerimden dolayı izin vermiyo kursa gitmeye ama koydum kafaya gitar çalmayı öğrenicem sonrada elektro istiyorum Cool

blackpearl
TarihTarih: Cuma, Aralık 29, 2006 17:24
Misafir
Hımm kursa gidecek izin yoksa ya da vakti,ulaşımı vs sorun ediyorsan sanal dersler alabilirsin Very Happy aklında bulunsun ben 3 yıl boyunca ilk klasik sonra elektro-akustik gitar çaldım 2 yıldır çalmıyorum ve sanırım yine başlayacağım..

mazonami
TarihTarih: Cuma, Aralık 29, 2006 17:57
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrencilik Şehir: Adana Kayıt: 19 Aralık 2004 Mesajlar: 65
arkadaşlar
1)gitar alırken yanınızda MUTLAKA çok iyi bilen birisi olsun
ayrıca
2)kaliteli bir şey alın ki sonradan kaliteli alırım dediğinizde bu genelde lafta kalıyor
3)eğer gitar çalmakta, öğrenmekte amacınız sadece elektro gitar ise; sadece elektro ile başlayın ve onu öğrenin ve de elektronun da en kalitelilerini alın başka da bir şey almayın ve
4)gitarı öğrenmek kolay değildir. sadece ritm kolaydır sonrası size kalmış ne kadar çalışırsanız o kadar ilerlersiniz ve bir gün elleriniz gerçekten makineli tüfek olabilir.
benim deneyimlerim bunlar arkadaşlar daha bi sorusu olan varsa buraya yazabilir ya da özel mesaj atabilir

violet
TarihTarih: Cuma, Aralık 29, 2006 21:54
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Kayıt: 24 Aralık 2006 Mesajlar: 85
Alıntı:
Hımm kursa gidecek izin yoksa ya da vakti,ulaşımı vs sorun ediyorsan sanal dersler alabilirsin aklında bulunsun ben 3 yıl boyunca ilk klasik sonra elektro-akustik gitar çaldım 2 yıldır çalmıyorum ve sanırım yine başlayacağım..

aslında süper olurda nerden alıcam bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim Razz

ayrıca mazonami bana ilk başta klasikten başlamam gerektiğini söylediler bilmiyorum yani ama ben elektro çalmak istiyorum Confused

metaload
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 22:44
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: student Şehir: Bursa Kayıt: 08 Ocak 2007 Mesajlar: 1
bursada gitar kursu arıyodu berfe.
çok kalite biyer önereyim sna kendimde orda çalıyorum.çok kaliteli hocalar var ama müzik evi şeklinde çalışmıyolar. maksem cappuccino cafede görüşebilirsin.

hazan
TarihTarih: Salı, Ocak 9, 2007 01:20
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 978
ben artık çalmıyorum . öğrenince tutkunu oluyorsunuz gitarın. hatta onla uyuyup onunla uyanıyorsunuz. ama hayat araya girince dokunamıyorsunuz.

blackpearl
TarihTarih: Salı, Ocak 9, 2007 04:10
Misafir
Evet kesinlikle katılıyorum hazan bende çalmıyorum uzun bir süredir..Özlüyorum valla zaman zaman ama finaldi,dersti,tatildi derken zaman kalmıyor ki..Sad

seyytan
TarihTarih: Salı, Ocak 9, 2007 14:16
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Bir estureman nı calmak guzel olur tabii...
Benim en cok calmak istediğim Bateri... Mert ALKAYA gibi... Wink

lonely
TarihTarih: Salı, Ocak 9, 2007 22:07
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 611
arkadaşlar sonunda oldu gitarım artık benimle yavaş yavaş da tıngırdatıyorum azmettim çözeceğim bu işi. çok güzel bir duyguymuş bu gerçekten bırakıp bırakıp tekrar elime alıyorum evdekiler yeter artık diyorlar ama yok bunca zamandır bekledim artık durmam Wink

melodi
TarihTarih: Salı, Ocak 9, 2007 23:28
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: müzisyen Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Ağustos 2006 Mesajlar: 108
öncelikle müzikle ilgilenmek çok güzel bişey, ben 6 yıldır çalıyorum ve kesinlikle hobi amaçlı başlamadım hep mesleğim olucak diye baktım bu işe, o yüzden çok ciddiye aldım ve şuan da konservatuardayım klasik gitar bölümündeyim çok mutluyum.Kesinlikle başlayın hazanın dediği gibi tutkunu oluyorsunuz, son 6 yıldır ben nereye gidersem o da benimle geliyo, bütünleştim iyice.Uyurken bile başucumda sanki beni bekliyo ne zaman çalıcaksın beni diye Very Happy

seyytan
TarihTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 00:48
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Bırakma tabii lonely...
İleride sende Feridun abinin grubunda çalarsın artık... Wink

lonely
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 15, 2007 21:31
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 611
Alıntı:
Bırakma tabii lonely...
İleride sende Feridun abinin grubunda çalarsın artık...

ah ahh ne güzel olurdu ama değil mi ? zamanımı iyi ayarlayabilsem hiç durmaz hemen bir bilenin yanında alırım soluğu ama yok işte kendi kendime uğraşmak zorundayım şu aralar ama olsun çok güzel bir duygu benim olması Razz Razz Razz

blackpearl
TarihTarih: Pazartesi, Mart 5, 2007 00:13
Misafir
Dönüyorum gitara yeniden..Elektroyla hemde..Üstelik çok sevdiğim arkadaşlarımın grubuna katılarak.. Very Happy

fd_dincer
TarihTarih: Pazartesi, Mart 5, 2007 00:15
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 207
mesela düş sokağı sakinlerinden ölümler parçasını çalmayı çok isterim..

Bugfixed
TarihTarih: Salı, Nisan 3, 2007 17:43
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2360
Dinlemek yetiyor bana.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code