Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  MERT ALKAYA

sokaklardaevcil
TarihTarih: Çarşamba, Aralık 13, 2006 00:33
MesajMesaj konusu: MERT ALKAYA
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Kova Şehir: Bursa Kayıt: 13 Aralık 2006 Mesajlar: 50
MERT ALKAYA PANOLARIDIR.

Konser izlenimlerinizi,yorumlarınızı,düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde yazabilirsiniz.

Teşekkürler.
Lavinya.Net

Arkadaşlar Feridun Düzağaç'ın bateristi,o müthiş bateri insanı hakkında neler düşünüyorsunuz ? Smile

kemanci
TarihTarih: Çarşamba, Aralık 13, 2006 03:22
MesajMesaj konusu: Re: MERT ALKAYA
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 03 Aralık 2006 Mesajlar: 413
ben burada müzık olayını falan bırakıp kendımı tutamayıp , çok yakışıklı olduğunu yazmak istiyorum Laughing cidden çok yakışıklı.tabı müziğine değinmek gerekırse,ben baterıden anlamam,değinemeyeceğim ama kulağa hoş gelıyor Very Happy

seyytan
TarihTarih: Perşembe, Aralık 14, 2006 20:12
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
İyi bir baterist...

benkisacafd
TarihTarih: Cuma, Aralık 15, 2006 20:51
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 22 Burçlar: Başak Kayıt: 11 Aralık 2006 Mesajlar: 149
diğer elemanlar ayrı bir kalite tabiki...... Wink

kemanci
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 23, 2006 14:29
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 03 Aralık 2006 Mesajlar: 413
nasıl yanı?anlamadm,mert alkaya kötü mü onlardan sence?? Confused

mazonami
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 23, 2006 14:47
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrencilik Şehir: Adana Kayıt: 19 Aralık 2004 Mesajlar: 65
güzel çalıyor arkadaş
evet gerçekten

bozcaadali
TarihTarih: Cuma, Aralık 29, 2006 03:19
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 463
Mert Bey ile bir kez diyoloğum oldu çok içten bir insan, sahne duruşu itibari ve kişiliği ile çok iyi bir dost.

aDaLI
TarihTarih: Cuma, Mart 16, 2007 19:57
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: Çanakkale Kayıt: 15 Mart 2007 Mesajlar: 24
Mert abi Meslektaş olacağız ileride belki de.süper çalıyo Smile Very Happy

spectra
TarihTarih: Cumartesi, Mart 17, 2007 01:30
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: aşşşçı başı gurme Şehir: Denizli Kayıt: 20 Şubat 2005 Mesajlar: 77
dream sonrası yanımdaydı çıkışta
ailecek severek izlediğimizi söyledim bi gülüşmüştük.şaka bi yana ben beğeniyorum gerçekten iyi bi müzisyen.çalarken dilini de çıkarıyor arada nekadar azimle canla çaldığını gösteriyor bana göre...

Bozcaada
TarihTarih: Pazartesi, Mart 19, 2007 23:36
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1220
Yaklaşık 4 sene önce daha çok senden alığım ilhamla feridun düzağaç şarkılarını çalmaya çalıştım davulda. Bir kaç ders aldım ama beceremedim pek. Fakat benimle stüdyoya giren kardeşim ilk oturuşunda çalınca dedim ki kardeşim bu işi ilerletsin. Çanakkale'de çeşitli hocalardan davul dersi aldı. Şimdi Cumartesi'yi çalabiliyor. Geçen seneki Ç.Kale Kolin Otel konserinde onun için baget istemiştim konser sonunda ama alamamıştım senden.

Bu seneki Bozcaada Konseri'nde kardeşimi tam arkana oturttum seni izlesin diye. Konser boyunca seni izlemiş ve konser sonu bagetinin birini ona vermişsin. Şimdi o bagetle Cumartesi'yi çalıyor. Düşününce süper bir duygu benim için.
Seni idol olarak görmesi ve benim kadar iyi bir Feridun Düzağaç dinleyicisi olması tarif edilemez bir duygu. Onun müzik aşkına yaptığın katkıdan dolayı teşekkür ederim.

Bir önceki Balans Konseri'nde Seni CenkHan abi sanıp cd'leri verdim. Kusuruma bakma saçlarını kestirmişsin tanıyamadım.

Şimdilik DüşLe... Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

taner
TarihTarih: Pazar, Nisan 1, 2007 12:26
Takımdan Takımdan
Yaş: 38 Burçlar: İkizler Şehir: İstanbul Kayıt: 14 Aralık 2005 Mesajlar: 48
www.mertalkaya.com açıldı..

Bozcaada
TarihTarih: Pazar, Nisan 1, 2007 12:38
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1220
HayırLı oLsun abimize...

Teşekkürler Taner Abi Wink

bdemirel
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 14, 2007 22:49
Takımdan Takımdan
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Şehir: İstanbul Kayıt: 25 Aralık 2006 Mesajlar: 32
keyifli anlarıyla güncelliğini koruyan son balans ve ataşehir konserlerinde üst üste dinlediğim özellikle aklımdan çıkmayan şarkılardan biri olan Ağlamıyorum'um son anlarında Mert Abinin cıkışları harika performansı görülmeye dinlenmeye değer, tek kelimeyle muhteşemdi...

genelde de çok başarılı,şahit olduğum kadar mütevazi biri..
teşekkürler..Smile

MertAlkaya
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 23, 2007 04:21
Takımdan Takımdan
Yaş: 32 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Müzisyen Şehir: İstanbul Kayıt: 23 Mayıs 2007 Mesajlar: 2
Arkadaşlar herkese merhaba,
Feridun Düzağaç severlerin ortak buluşma yeri olan lavinya.net'i mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum. Hakkımda şimdiye kadar yazdığınız guzel sözler için teşekkür ederim.
Sevgiyle kalın...

scalon
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 23, 2007 12:55
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 505
aramıza hoşgeldiniz Smile

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code