Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Diğer  :  volkan konak...

cmrtsi
TarihTarih: Salı, Kasım 28, 2006 01:12
MesajMesaj konusu: volkan konak...
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
volkan konak... karadeniz müziğinde büyük emekleri olan biri bence... severek dinlerim kendisini... bir de " penceresi önünde" diye bi türküsü var ki, bu aralar başka bişey dinlemiyorumm açıkçası.. Wink

meridyen
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 13:34
MesajMesaj konusu: Re: volkan konak...
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrenci Kayıt: 24 Temmuz 2006 Mesajlar: 19
evet gerçektende Volkan Konak kolaycı olmayan,yaşamayı ve sanatı ciddiye alan,donanımlı insan olmaya çalışan farklı ve gerçek bir sanatçı.Duyarlı bir insan.çok duygusal,samimi,candan,dürüst ve gerçekçi....ben de onu çok seviyorum ve zevkle dinliyorum her albümünde..Cerrahpaşayı her dinlediğimde ağlıyorum...çünkü onda kendimden çok şeyler buluyorum.Maranda albümünün bence en güzeli..Dido parçası da bir o kadar...ayrıca şiir yorumlarınıda çok beğeniyorum.son albümü Morada Dertliyim Kederliyim,Ayşem Destanı 2,Oy Trabzon en sevdiklerim...Karadenizli değilim ama Karadeniz müziğinin böyle öncüleri varken dinlemeyip te napayım.. Rolling Eyes Smile

cmrtsi
TarihTarih: Cuma, Aralık 1, 2006 19:18
Üye Üye
volkan konak sever yok mu aranızda?? Rolling Eyes

seyytan
TarihTarih: Cuma, Aralık 1, 2006 20:58
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Volkan konak ın cerrahpasa sarkısını biliyorum... Oldukcada guzel bir sarkı...

bigmerLin
TarihTarih: Cuma, Aralık 1, 2006 21:42
Görevli Görevli
Yaş: 27 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Çanakkale Kayıt: 27 Mart 2006 Mesajlar: 227
Karadeniz müziğine büyük emekleri olan ve son yıllarda (benim kanımca) karadeniz müziğinin dinLeyici kitLesinin artmasında emekLeri oLan sanatçıLarımızdan biridir. Ve son günLerde Karadeniz'e bir kanser hastahanesi kuruLması için yaptığı çaLışmaLar da büyük bir kitLe tarafından da takdirLe karşıLanmıştır. Smile

fotosentez
TarihTarih: Cuma, Aralık 1, 2006 22:20
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
cerrahpaşa hakikaten çok güzel.sarı sıcak programına çıkmıştı bi keresinde.o zamanki performansını da çok beğendim.bence çok iyi kalpli bir insan-gibi geliyor-.

CANER
TarihTarih: Salı, Aralık 5, 2006 12:34
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ağustos 2006 Mesajlar: 450
VOLKAN KONAK KARADENİZ MÜZİĞİNİN KRALI BENCE SON ALBÜMÜNDEKİ gardaş ŞARKISIDA RUSLARA ARMAĞAN OLSUN Wink

benkisacafd
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 23:01
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 22 Burçlar: Başak Kayıt: 11 Aralık 2006 Mesajlar: 149
son albümündeki gardaş şarkısını rahmetli kazım koyuncuya yazmıştı bildiğim kadarıyla;neden ruslara armağan olsunki..... Confused

fotosentez
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 23:25
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
çernobil faciası üzerine kurulu bir şarkı.klibinde de bu yeterinde açık. Wink

benkisacafd
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 23:35
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 22 Burçlar: Başak Kayıt: 11 Aralık 2006 Mesajlar: 149
evet öyle fotosentez ama bence karadeniz halkına armağan olsa daha anlamlı olur ve yerini tam bulur bence........ Wink Rolling Eyes

cmrtsi
TarihTarih: Perşembe, Ocak 4, 2007 02:55
Üye Üye
"penceresi önünde" tavsiye ederimm... Wink

blackpearl
TarihTarih: Perşembe, Ocak 4, 2007 02:56
Misafir
Yorumsuz..

hazan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 17:37
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 979
Nefesin Nefesime isimli şarkıyı dinleyin arkadaşlar .

Nesine yar nesine ölürüm yar sesine...

seyytan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 19:38
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Volkan Konak;Kazım Koyuncu Anısına yazdığı ve yorumladığı Gardaş isimli parcasını severek dinliyorum...
Tavsiye edebilirim...

kskattack
TarihTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 04:16
Üye Üye
Yaş: 29 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: İŞLETME Şehir: İzmir Kayıt: 13 Ocak 2007 Mesajlar: 97
belki de karadenizin yetiştirdiği en nadir insanlardan biri....

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code