Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  Gülümsemek, sadece gülümsemek...

sinan
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 27, 2006 16:28
MesajMesaj konusu: Re: Gülümsemek, sadece gülümsemek...
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2083
durduk yere gülmek, hayat normal akışında iken mümkün ne yazık ki Sad ben uzun süredir gülmediğimi farkettim bugünlerde. geçenlerde gülerdim, hayatım normal akışından çıkmıştı biraz hani 'mutlu insanlar şehri'ne filan yolculuk.. ama Rolling Eyes ..

şuan normal hayat akışı dışında diplere doğru seyir halinde iken, insan kendisini güldürebilecek bi iki şeyin olduğunu düşünebiliyor, ama onun dışındakiler için durduk yere bişeye gülümseyemiyor...

ogün sanlısoy'dan,

hadi beni güldür biraz
daha yolumuz var
daha çocuğuz inan

fotosentez
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 27, 2006 17:26
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 771
gülüyosun be abicim..seni gördüğüm o kısacık zamanda bile kaç kez gülümsediğini gördüm.geçer herşey sen takma.değeer gülümsemeye.

valerie
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 23:31
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
YA GÜLEMİYOSAN?

yaskaman
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 23:37
Misafir
hayatta hiçbirşey sizi gülmekten alı koyamaz!!

blackpearl
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 23:48
Misafir
bak buna katılıyorum işte..Ne olursa olsun hayatta hiç birşey ama hiçbirşey beni gülümsemekten alıkoyamaz..Acılarım fazla olabilir,umutsz olabilirm ama hersaman gülümsemek için bi nedenim vardır benim ve inkar etselerde bu harkesde böyle bence..

valerie
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 29, 2006 23:58
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
yani gülebileceğim bi hayatım yok...

fotosentez
TarihTarih: Perşembe, Kasım 30, 2006 00:03
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 771
katılıyorum yaskamana..

melodi
TarihTarih: Perşembe, Kasım 30, 2006 00:11
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: müzisyen Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Ağustos 2006 Mesajlar: 108
gülmeyi çok seviyorum, moralimin en bozuk anında bile bi şekilde gülmeyi başarmışımdır!!!

yaskaman
TarihTarih: Perşembe, Kasım 30, 2006 11:59
Misafir
Alıntı:
yani gülebileceğim bi hayatım yok...

zaten gülünebilecek hayat diye birşey yoktur valerie.
sen sadece kendi hayatındaki sorunlara odaklanıp, kendini bi bataklığa saplamak üzere programlamışsın. söylediklerimiz hiçbir anlam ifade etmiyor hayata bakış açında. galiba sen sanıyorsun ki senden başka herkes çok mutlu çevrende. emin ol bu ülkedeki milyonlarca anne-babaların durumunda başka milliyetlerden insanlar olsaydı birçoğu o şartlarda yaşayamaz, belki canına kıyardı. acıya, sıkıntıya boyun eğmek insanın kendi tercihidir, başkaldırmak da öyle.
ben başkaldırıyorum, bu sitedeki yüzlerce arkadaşım da, yurdumdaki milyonlarca insan da..
biz başkaldırıyoruz, sen kendine kalmayı mı tercih ediyorsun yoksa bize katılmayı mı?

dinledimdeanladim
TarihTarih: Cuma, Aralık 1, 2006 16:24
Banlanmış Üye Banlanmış Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 29 Eylül 2006 Mesajlar: 325
bravo yaskaman çok haklısın

valerie
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 2, 2006 15:28
Üye Üye
GALİBA SİZE KATILMAYI AMA BEN ÇOK UMUTSUZ BİRİYİM. YANİ SİZİN GİBİ TATLI İNSANLARIN YANINDA BULUNMAM BİRAZ GARİP OLMAZ MI? Confused

yaskaman
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 2, 2006 18:48
Misafir
hepimiz hafifçe ısırılmış bir dünyanın ucundayız.
acılar yalnızlığımızın ortak aynası olmuş Wink

hepimiz birer insan iken senin bizden farkın yok..
aksine bizimle olman bizi de seni de mutlu edecektir kanaatindeyim Wink

biz defalarca elimizi uzattık ve öylece ellerimiz uzanık bekliyoruz..
hadi ama.. Idea Arrow

fotosentez
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 2, 2006 22:27
Takımdan Takımdan
birçok yerde dile getirilir ya bu sözcük...bakmakla görmek ayrı şeylerdir..çok doğru.senin hayata bakış açın değişmiş.çok ağır şeyler yaşamışsın orası kesin ama valerie n'olur artık* senin dostlarınız-sende öyle görüyorsan tabii ki-hayata tutunmak,uzanan ellerimizi geri çevirmemek sana hiç bir şey kaybettirmeyecek.emin ol!bak insan kalbinde hep birşeyi kilitli bir odaya hapseder.kimi aşkını,kimi nefretini,kimi kinini..ben umudumu hapsettim ki gitmesin benden diye..aşkımı hapsetsem umudum bitti mi o da biter..nefretimi hapsetsem umudum biterse yaşayamam hayatım biter..biz senin için kötü olan birşey söylemiyoruz.psikolojin çok bozuk anlıyorum ama n'olur tut şu ellerimizi artık.karanlıktan aydınlığa çekelim seni..n'olur...

aycell_xxx
TarihTarih: Pazar, Aralık 3, 2006 14:37
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
gamzende biriktirdiğin sırlarını paylaşmaktır Wink

Bozcaada
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 4, 2006 00:11
Misafir
Bakın etrafınıza gülenler mi daha fazla somurtanlar...

Millet gülemez olmuş... Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code