Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Diğer  :  NİL karaibrahimgil

okyanus_derin
TarihTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 23:11
MesajMesaj konusu: NİL karaibrahimgil
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 517
gerçekten değişik şarkıları var. ilk klibinde
'onun aşkı bana ekstra lard bana ekstra lard bana ekstra lard giydim ama benim boyum kaç benim kilom kaç daha benim yaşım kaç'
diyordu. ama ilk olarak özgür kız olarak tanıdık onu!..

delisugar
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 23:18
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenim görevlisi :) Şehir: Tokat Kayıt: 04 Ağustos 2006 Mesajlar: 40
çok severim nil dinlemeyi gerçekten iyi yorumluyor ve yazdığı sözler süper bencee!! farklı ve bu bana çekici geliyor belkidee... son albümündeki peri şarkısı favorim Wink

desperada
TarihTarih: Salı, Eylül 12, 2006 13:07
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Oyuncu Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 17 Ağustos 2006 Mesajlar: 84
Iyi oyaliyor insani, sanki birden bire cocuklasiyorum onu dinlerken.... Rolling Eyes
Rock

FDkolik
TarihTarih: Salı, Eylül 12, 2006 13:27
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Kayıt: 06 Eylül 2006 Mesajlar: 194
ALBÜM ÇIKARMADAN ÖNCE OYNADIĞI TURKCELL REKLAMLARINDA ÇOK SEVMİŞTİM...ALBÜMÜ ÇIKTI,ONA BİR DE KLİP ÇEKTİ,ÇOK TA İYİ ETTİ BENCE....İLK ALBÜMÜ NİL DÜNYASI GAYET BAŞARILI VE İLGİNÇTİ DOĞRUSU.İLK KLİBİ XL,SONRASINDA RESMEN AŞIĞIM VE KEK OLDUKÇA HOŞTU.İKİNCİ ALBÜM NİL FM DE BİR O KADAR GÜZELDİ.GİTME YOKSA,AKBABA,BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK,BEN APTAL MIYIM? KLİP HİKAYELERİ OLSUN,ŞARKI SÖZLERİ OLSUN ÇOK GÜZEL.SON ALBÜMÜNDE DE PIRLANTA,KAMİKAZE,BU MUDUR?,ORGANİZE İŞLER BUNLAR EN SEVDİKLERİM....BAŞARILARININ BÖYLE SÜRMESİNİ DİLERİM... Wink

imitationoflife
TarihTarih: Perşembe, Eylül 14, 2006 20:00
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 47 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: ressam Şehir: İstanbul Kayıt: 14 Eylül 2006 Mesajlar: 2
esaslı bir taklitçi farklı olmak için elinden geleni ardına koymayan ufak bir kız o rolü oynuyor böylede diyebiliriz falanda filan...
yalnız dehşet bir şekilde hayran kalınacak bir tarafı yok fazla kaptırmayın kendinizi evlatlar.

FDkolik
TarihTarih: Cuma, Eylül 15, 2006 16:23
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
imitationoflife demiş ki;
Alıntı:
esaslı bir taklitçi farklı olmak için elinden geleni ardına koymayan ufak bir kız o rolü oynuyor böylede diyebiliriz falanda filan...
yalnız dehşet bir şekilde hayran kalınacak bir tarafı yok fazla kaptırmayın kendinizi evlatlar.

şimdi şöyle bir durum var;öncelikle siz yaş itibariyle bayağı olgunsunuz.yani o yüzden Nil'i sevmeyebilirsiniz,bu normal...ama bir şekilde onu seven ve beğenen insanlarada saygı duymalısınız.zaten sadece ona değil kimseye dehşet bir şekilde hayran kalındığı falanda yok gördüğüm kadarıyla... o yüzden kaptıran biz değiliz bence...yinede saygılarımla..... Exclamation

zomzeus
TarihTarih: Cuma, Eylül 15, 2006 16:49
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 31 Mart 2006 Mesajlar: 196
abowwwww Shocked hocam kavgada söylenmez fanatikleri vardır yerler seni benden söylemesi

panda
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 16, 2006 15:23
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Bursa Kayıt: 12 Eylül 2006 Mesajlar: 59
ya çok cici bi kız yaa Smile Herşeyiyle farkı...Şarkıları da öylee...Başarılarını devamını diliyorum.... Wink

fotosentez
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 16, 2006 15:47
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
Laughing

yasemin
TarihTarih: Salı, Eylül 26, 2006 00:12
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 05 Haziran 2006 Mesajlar: 103
bende sevmiyorum hemde hiç.müziği için konuşuyorum sadece.minikleri eğlendiriyo o başkaaa Laughing

metnazirk
TarihTarih: Salı, Eylül 26, 2006 12:39
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Rize Kayıt: 23 Eylül 2006 Mesajlar: 210
dedim senin neyin var bugün
hiç yemedin gülmüyor yüzün
dedin benim yok bir şeyim
yokmuş gibi hiçbirşeyin

aklıma ilk gelen bu şarkısı oluyor

FDkolik
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 13, 2006 15:51
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Ceza'nın kardeşi Ayben'le Peri şarkısında yaptığı düet hoş olmuş....cici bir şey bu kız yaws.... Wink

cmrtsi
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 15, 2006 13:55
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
garip sıradışı bi şarkıcı... bikaç şarkısı hoş... ama çok da sevdiğim biri değil... Very Happy

NickBulamiyorum
TarihTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 01:21
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 17 Kasım 2006 Mesajlar: 10
Şahsi fikrimce;
Daha ne tür müzik yaptığını bile anlayamadığım saçmalık abidesinin teki..
Ha bide popçuların gözdesi.. Araba kullanırken dinlenebilecek pek çok şarkısı var..
Bana göre değil..

fotosentez
TarihTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 17:40
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
herkesin fikrine saygı duyarım ama bu kadar ezmenin,büzmenin,alıp yerin dibine sokmanın bir anlamı yok bence.Allah herkesi farklı yaratmış.herkesin hoşlandığ şeyler herkesin tarzı herkesin sesi ruhu farklı.saçmalık abidesi olarak görmüyorum şahsen ben.kendi tarzını yaratmış bir insan bence...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code