Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  istanbul'un en sevdiğiniz yeri...

sinan
TarihTarih: Perşembe, Eylül 28, 2006 00:19
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2084
ne güzel ya. benim için de çek içine derin derin havasını (ona da fiyat biçmemişlerse :)

hazan
TarihTarih: Perşembe, Eylül 28, 2006 00:22
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 978
peki Very Happy

zomzeus
TarihTarih: Cuma, Eylül 29, 2006 17:49
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 31 Mart 2006 Mesajlar: 196
beyoğlı civarlarında cihangir camii var yeri çok sapa karaköy limanının üstünde tam mükemmel bi manzarası var şiddetle tavsiye ederim gidilip oturulası manzaranın keyfi çıkarılası bi yer

dinledimdeanladim
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 30, 2006 16:59
MesajMesaj konusu:
Banlanmış Üye Banlanmış Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 29 Eylül 2006 Mesajlar: 325
valla zomzeus cihangir camiini benim kadar seven biri daha he ne mutlu bana:)her fırsatta arkadaşlarla oraya gideriz biz..bi kere orada çekirdek yedik diye imamı elimize süpürgeyle küreği tutuşturdu bahçesini süpürmek zorunda kaldımSmileo manzara zaten muhteşem...bi de cihangirde o kadar çok kedi olmasa ne iyi olurdu..ben korkuyorum yenemedim gitti:)cihangirde bi de kahve var meşhur orada elma çayı için arkadaşlar hele hava sıcaksa çardağın altı serin serin misss.son bir tavsiye daha boğaziçi üniversitesinin oralarda hisarüstünde aşiyan yolu vardır şarkılardan bilirsiniz oradan aşağı inip boğazda kahvaltı edin süper oluyo...istanbul aşık olunası bi şehir ya ben heryerini seviyorum

tinazter
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 30, 2006 17:41
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 25 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: pilot Şehir: Kayseri Kayıt: 12 Eylül 2006 Mesajlar: 19
kayseriye dönüşü

sinan
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 30, 2006 18:42
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2084
:)

nuno
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 8, 2006 17:15
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: serbest Şehir: Bursa Kayıt: 08 Kasım 2006 Mesajlar: 9
kesinlikle beaşiktaş tarafı Wink

melek
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 8, 2006 21:47
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: İstanbul Kayıt: 20 Eylül 2006 Mesajlar: 32
alla alla ben de o taraflara bayiliyorum kabataş mecidiyeköy arası dimi nunocum Laughing

meriyen
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 8, 2006 23:20
MesajMesaj konusu: ist
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: modelıst Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ekim 2006 Mesajlar: 34
istanbul muhteşem bir yer,yaşanılmaz diyenleri şiddetle kınıyorum türkiyenin en güzel şehri.yurdumun her köşesi çok güzel fakat ist bambaşka hem sadece boğaz diyenler tek güzellik boğaz diil ist bi gezseniz benim gibi tam bi ist aşığı olurdunuz bir çok yere gittim akdeniz ege karadeniz bölgelerine ama asla ist tadı yoook tek geçiyorum uzaklaştığım zaman tek özlemim ist oluyo.. geçen ay fıransaya gittim paris çok güzel ama içim hep ist dedi heryerin yaşamı tadı başka ama ist bambaşka Laughing

KesKe
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 11, 2006 03:11
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: bos Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ekim 2006 Mesajlar: 28
en güzel yer anadolu yakasi çamlıca tepesi

fotosentez
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 11, 2006 11:04
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
istanbul yaa...nereye giderse insan özlüyo ben türkiyede çok şehir gezdim.ama bulamadım hiç istanbul gibisini.tabi herkesin şehri kendine ama dünya'nın başkenti bence istanbul.her yeri her köşesi ayrı güzel.cennet gibi bir şehrimiz var.ara sokaklarını bile değişmem hiç bir şehre.bence heryeri ayrı güzel...Smile

amorfff
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 11:39
MesajMesaj konusu: Re: istanbul'un en sevdiğiniz yeri...
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Kasım 2006 Mesajlar: 15
'ben bir ceviz agaciyim gulhane parkinda ne sen bunun farkindasin ne de polis farkinda' belki de NAZİM HİKMET adina siir yazdigi icindir bılmiyorum ama benim icin istanbulun en guzel yeri gulhane parki...

simsiyahayko
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 25, 2006 17:36
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 25 Kasım 2006 Mesajlar: 2
kız kulesi..bide kadıköyün heryeri..nazım hikmet kültür merkezini mesela çookk severim Very Happy

CreepWeirdo
TarihTarih: Perşembe, Kasım 30, 2006 02:53
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Mayıs 2006 Mesajlar: 59
emirgan sahili

CONFIDENT
TarihTarih: Salı, Aralık 5, 2006 19:11
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Satış-Pazarlama Şehir: İstanbul Kayıt: 24 Kasım 2006 Mesajlar: 27
Alıntı:
amorfff Tarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 10:39
Mesaj konusu: Re: istanbul'un en sevdiğiniz yeri...
'ben bir ceviz agaciyim gulhane parkinda ne sen bunun farkindasin ne de polis farkinda' belki de NAZİM HİKMET adina siir yazdigi icindir bılmiyorum ama benim icin istanbulun en guzel yeri gulhane parki...

katılıyorum sana Smile kesinlikle Beyazıttan yürüyerek (ara sokakta 2. el satan yerleri görmeden olmaz ama) Sultanahmet'e (yerebatan sarnıcına girmeden asla geçme) inmek, oradan Topkapı Sarayı'nın girişinden soldan aşağı doğru inen Soğukçeşme sokaktan geçmek ve son durak olarak Gülhane'ye inmek (eee o kadar yoruldunuz en üst tepede ki çay bahçesinde bir türk kahvesi içmeden çıkılmaz bu mekandan değil mi)
arzu ve isteğe göre daha bu İstanbul sefasını uzatırım ama hepimizin dediği gibi İSTANBUL burası başka yere benzemez. anlatmaklada bitmez

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code