Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Teoman

nalan
TarihTarih: Perşembe, Eylül 28, 2006 21:23
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 04 Mart 2006 Mesajlar: 310
beni de vay bee Shocked

zomzeus
TarihTarih: Cuma, Eylül 29, 2006 12:52
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 31 Mart 2006 Mesajlar: 196
ne yalan söyliyim ben teomandan böyle bi cevap beklerdim

gocmen
TarihTarih: Cuma, Eylül 29, 2006 16:10
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 02 Mart 2006 Mesajlar: 69
röpörtajın tamamı aksiyon.com.tr bulabilirsiniz.

papatya
TarihTarih: Cuma, Eylül 29, 2006 16:36
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: Bursa Kayıt: 29 Ağustos 2006 Mesajlar: 59
açıkçası bende çok şaşırdım bu cevaplara ama biz insanları sadece gördüğümüz yönleriyle eleştirmeye yatkın bi toplum olduğumuz için bu cevaba hepimiz çok şaşırdık.insanların birde bilmediğimiz, görmediğimiz yönleri olduğunu hep unutuyoruz.Ön yargılı oolduğumuz için insanları hep yanlış tanıyoruz Exclamation Exclamation Exclamation

yaskaman
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 30, 2006 13:52
MesajMesaj konusu:
Misafir
Alıntı:
açıkçası bende çok şaşırdım bu cevaplara ama biz insanları sadece gördüğümüz yönleriyle eleştirmeye yatkın bi toplum olduğumuz için bu cevaba hepimiz çok şaşırdık.insanların birde bilmediğimiz, görmediğimiz yönleri olduğunu hep unutuyoruz.Ön yargılı oolduğumuz için insanları hep yanlış tanıyoruz Exclamation Exclamation Exclamation

+ 1
Wink

dinledimdeanladim
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 30, 2006 16:14
MesajMesaj konusu:
Banlanmış Üye Banlanmış Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 29 Eylül 2006 Mesajlar: 325
insan çoğunluğun müslüman olduğu bi ülkede yaşayınca,çevreden aykırı gibi gözüksede bulunduğu topraklar ister istemez etinden sütünden veriyor...teomanda bunun dışında kalmamış çok normal..sevdiğim şarkıları da vardır teomanın...ya bi de bana hep teomanla şebnem ferah abla kardeşmiş gibi gelmiştir nedense:))

sinan
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 30, 2006 19:01
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2071
bunun sebebi çok uzun süredir arkadaş olmalarındandır sanırım. çünkü Şebnem Ferah Volvox grubundayken bi rock festivalinde Teoman da çıkmıştı sahneye. 1996 daydı yalnış hatırlamıyorsam

dinledimdeanladim
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 2, 2006 14:54
MesajMesaj konusu:
Banlanmış Üye Banlanmış Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 29 Eylül 2006 Mesajlar: 325
bi de birlikte düetleri falanda var ya ondan..teoman albümlerinde şebnemle birlikte söylüyo ama hiç bi şebnem albümünde teomana rastlamadımSmile

secilnesli
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 2, 2006 21:59
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Adana Kayıt: 02 Ekim 2006 Mesajlar: 8
teoman bu söylemiştir ilk albümleri süperdi ama son 2 albümü müzil olarak begenmedim zaten son zamanlarda haretlerinide pek begenmiyorum

biryorgunerkek
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 6, 2006 16:04
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Temmuz 2006 Mesajlar: 333
son albümde aşk kırıntıları, kim ve terlemeden sevişenler güzel olmuş.

Jwill
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 15, 2006 18:13
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 24 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: hukuk öğrencisi Şehir: Eskişehir Kayıt: 15 Kasım 2006 Mesajlar: 3
Teomanın diğer müzisyenlere karşı en büyük avantajı kendisinin küçüklüğünden beri çokça kültürel donanıma sahip olması.Bülent Ortaçgilden,Feridun Düzağaça en az onun kadar güzel sözler yazabilen isimler var ama konuşurken anlatmak istediklerini onun kadar güzel ifade edebilen ve de tüm bunlara bu kadar kafa yormuş başka bir adam yok.Teoman samimiyetsizliğinde bir nevi samimi olduğunun farkındalığında çelişkiler oyunu oynuyor.Bir gün bi konuda fikrini açıklarken adamdaki asalete,kültüre bak derken öbür gün dandik magazin programlarına malzeme veriyor.Ve tüm bunları isteyerek,keyif alarak yapıyor.Ve bu en olumlusundan,en olumsuzuna tüm eleştirileri sırtlayabilme gücü veriyor.Ona gıcık olan adam ne dese artık boş..Teoman hıyarın tekidir desin mesela.Teoman buna yanıt olarak,o yanılmıştır ya da hakkaten öyle biriyimdir diyebiliyor.Kim onu nasıl görürse görsün,Teoman çok kişinin cesaret edemeyeceği bi yöntemle özgürlüğünü kazandı.Bi gün çok içmekten kussa da,bayağı ve ya değil her hangi bi kadının tekiyle sokak ortasında öpüşse de artık yara almıyor.Kendini hiç geliştirmemiş,sıradan insanların kendisine karşı kibirli ve aşağılayıcı bakış açısı belki de ona içten içe haz veriyor.Çünkü o kendisiyle ilgili neyin ne olduğunu herkesten iyi biliyor..Ve gerektiğinde insanların kendisiyle ilgili palavraları gerçek sanmasını es geçip,gülümsüyor..

cmrtsi
TarihTarih: Cuma, Aralık 1, 2006 19:29
MesajMesaj konusu: Re: Teoman
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
20 aralıkta sakarya ya gelecek olan şebnem ferah değil teoman'mış Very Happy bilginizee... Wink

sinan
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 02:18
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2071
saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim
senin için rüzgarda hep yağmur mu var
gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan
hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar

:(

çok güzel bi şarkı bu ya

ponnik
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 02:24
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Kova Şehir: Sakarya Kayıt: 08 Aralık 2006 Mesajlar: 640
severim teo yu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kupa kızı sinek valesi

cmrtsi
TarihTarih: Cuma, Aralık 22, 2006 21:59
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
mükemmel, tek kelimeyle mükemmel bir konserdi... sakarya coştu resmen teomanın konserinde... Wink çok eğlendik çoookkk... Laughing

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
9. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code