Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Sanatsal  :  HOKKABAZ

FDkolik
TarihTarih: Cuma, Eylül 15, 2006 21:20
MesajMesaj konusu: HOKKABAZ
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Kayıt: 06 Eylül 2006 Mesajlar: 198
Ünlü şovmen Cem Yılmaz'ın yazdığı;Özlem Tekin,Mazhar Alanson,Gürgen Öz gibi ünlü oyuncuların rol aldığı film yakında gösterimde.oldukça komik bir film...

En son FDkolik tarafından Cumartesi, Eylül 16, 2006 15:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.

rockkopat
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 16, 2006 14:53
MesajMesaj konusu: ...
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Kayıt: 21 Haziran 2006 Mesajlar: 2
bence çok iyi bi gönderme yapmış kurtlar vadisi denen o şeye film ble diemiorm ben ama tabi bizim ülkede kültür sanatında nekadar geliştiği ortada!!!insanlar sanattan çok o filmdeki şiddete dha çok önem weriolar:( umarım cem yılmaz ın istedii şey gerçekleşir...

lavinia
TarihTarih: Salı, Eylül 19, 2006 22:54
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Halkla ilişkiler Şehir: Giresun Kayıt: 11 Ekim 2005 Mesajlar: 105
haberlerde filmin prangmanını izledim.yine tipik cem yılamz filmi değişik bişi yok soytarılığa devam.. Laughing

FDkolik
TarihTarih: Salı, Ekim 17, 2006 17:47
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
benim bu başlığı açmamdaki esas maksadım Mazhar Alanson'un bu filmde rol almasıydı ama gördümkü konu başka yerlere kaymış...neyse...ilgilere duyurulur o zaman....... Confused

yaskaman
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 18, 2006 11:26
MesajMesaj konusu:
Misafir
şu anda mazhar alanson'dan daha önemli bir tırtlar vadisi durumu var ortada.
sokakta ortalama her 10 kişiden 1inin polat, birinin memati birinin güllü birinin de kibariye olduğu, okullardaki şiddet eğiliminin geçmiş yıllara göre çok fazla arttığı, sokakların bir nevî texas'a döndüğü bu dönemde belki birilerinin kafasına "dank!!" ettirir bu taşlamalar..

herşeyin farkında olduğunuz için sizi seviyorum arkadaşlar Wink

FDkolik
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 18, 2006 14:18
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
yaskaman demiş ki;

Alıntı:
şu anda mazhar alanson'dan daha önemli bir tırtlar vadisi durumu var ortada.
sokakta ortalama her 10 kişiden 1inin polat, birinin memati birinin güllü birinin de kibariye olduğu, okullardaki şiddet eğiliminin geçmiş yıllara göre çok fazla arttığı, sokakların bir nevî texas'a döndüğü bu dönemde belki birilerinin kafasına "dank!!" ettirir bu taşlamalar..

herşeyin farkında olduğunuz için sizi seviyorum arkadaşlar

Laughing Rolling Eyes Smile Very Happy

sinan
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 18, 2006 15:52
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2084
Alıntı:
Laughing Rolling Eyes Smile Very Happy

yaskaman haklı.. Rolling Eyes yeterli sanırım

cmrtsi
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 23, 2006 00:34
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
cem yılmaz sever biri olarak gittim tabiki bende hokkabaza... güzeldi, farklı bişey yapmış bu sefer... gora gibi komedi bekleyenler biraz hayal kırıklığına uğramış olabilir,( gerçi bunda da komedi öğeleri vardı...) en sonu çok güzel... hüznü ve mutluluğu bi arada yaşıyo insan... tavsiye ederim... bence izleyin...

desperada
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 23, 2006 13:02
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Oyuncu Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 17 Ağustos 2006 Mesajlar: 84
Henüz izlemedim... ama Cem Yilmaz yaptiysa olmustur, Rock

scalon
TarihTarih: Salı, Ekim 24, 2006 00:36
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 505
bu akşam gittim filme.. cmrtsi'nin de dediği gibi gora gibi değil.. bu film gora'dan çok daha başarılı olmuş bence.. ama sonu bana biraz kopuk gibi geldi.. yani aslında kopuk derken kastettiğim bi anda bıçakla kesilmiş gibi bi son olmuş.. ama hoşuma gitti.. beğendim Smile

hasta
TarihTarih: Salı, Ekim 24, 2006 16:56
MesajMesaj konusu: ilk
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 16 Mayıs 2004 Mesajlar: 244
Cem yılmazın ilk küfürsüz filmi diyim sizde merakla izlemeye gidin bakalım... Twisted Evil

lavinyaa
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 25, 2006 14:17
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: istanbul Kayıt: 23 Haziran 2006 Mesajlar: 90
çok merak ediyorum herkes güzel olmuş diyo inş. haftasonu gidicem

desperada
TarihTarih: Perşembe, Ekim 26, 2006 02:08
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Oyuncu Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 17 Ağustos 2006 Mesajlar: 84
Güzel bi film olmus, konunun islenisi cok hos... izleyin derim!
Rock

esrayberk
TarihTarih: Perşembe, Ekim 26, 2006 21:47
MesajMesaj konusu: hokkabaz
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 23 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 24 Ekim 2006 Mesajlar: 2
Arkadaşlar filme Cem Yılmaz filmi deyip büyük beklentilerle gitmeyin. Film sıkıcı bir film değil ama olağanüstü güzellikte bir film de değil. Sıradan bir film. Yalnız hakkını yememek lazım filmin sonuna yakın bir sahne var -Cem Yılmaz'ın boğulduğu sahne- hakikaten süperdi. Tam ağlarken bir anda kahkaha attıryor insana. Kesinlikle kaçırmayın diyemeyeceğim aynı zamanda asla gitmeyin de diyemiyorum. Gidin ya da gitmeyin siz bilirsiniz..

yaskaman
TarihTarih: Cumartesi, Ekim 28, 2006 11:51
MesajMesaj konusu:
Misafir
Alıntı:
Arkadaşlar filme Cem Yılmaz filmi deyip büyük beklentilerle gitmeyin. Film sıkıcı bir film değil ama olağanüstü güzellikte bir film de değil. Sıradan bir film. Yalnız hakkını yememek lazım filmin sonuna yakın bir sahne var -Cem Yılmaz'ın boğulduğu sahne- hakikaten süperdi. Tam ağlarken bir anda kahkaha attıryor insana. Kesinlikle kaçırmayın diyemeyeceğim aynı zamanda asla gitmeyin de diyemiyorum. Gidin ya da gitmeyin siz bilirsiniz..

Rolling Eyes Laughing Laughing

bu ne yaman bi çelişkidir arkadaşım, henüz neyi tavsiye edeceğine karar veremediğin gibi bu kararsızlığını mesajına da yansıtmışsın Laughing
fikirlerin için teşekkür ederiz Wink

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code