Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Diğer  :  Sezen Aksu

molibden
TarihTarih: Pazar, Ağustos 13, 2006 12:19
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 09 Ağustos 2006 Mesajlar: 51
kalbim Ege'de kaldı..ve daha bir sürüüüü... Smile

vatoz
TarihTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 16:33
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 24 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 5
Hani nerede üstünde uçtuğum mor denizler
Sevgiden saygıdan bir altın kafes ordum
İnançlarım kilit kilit oldu üstüme
Asıp bedenimi bendeki beni gördüm
Hani nerede uğrunda azaldığım değerler
.....

Tüm şarkılarını hayranlıkla dinliyorum o muhteşem biri...

yasemin
TarihTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 16:56
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 05 Haziran 2006 Mesajlar: 103
keskin bıçak Exclamation

prenses
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 17, 2006 12:06
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: İstanbul Kayıt: 05 Haziran 2006 Mesajlar: 74
..sarı odalar... Crying or Very sad

desperada
TarihTarih: Cuma, Ağustos 18, 2006 00:53
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Oyuncu Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 17 Ağustos 2006 Mesajlar: 84
--- seni kimler aldi kimler öpüyor seni, dudaginda dilinde ellerin izi var---

Büyük bir söz ustasi, ayrica sebnem ferahla ilgisi olmasi bende puanlarini fazlasiyla arttirdi, ben onun firuzesiyle büyüdüm Smile

prenses
TarihTarih: Cuma, Ağustos 18, 2006 11:43
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: İstanbul Kayıt: 05 Haziran 2006 Mesajlar: 74
şebnem ferahla ilgisi nedir bi şebnem ferah hayranı olarak bence bunu bilmemmem çok ayıp...rica etsem yazarmsn aralrındakı bağı...

desperada
TarihTarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 10:10
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Oyuncu Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 17 Ağustos 2006 Mesajlar: 84
Bilmemek degil, ögrenmemek ayip prenses Wink
Sezen Aksu'nun Sebnemle alakasi Deli kizim uyan adli parcanin sözlerini birlikte yazmis olmasi. Tabi sadece bu kadarla kalmamis, Sezen Aksu bu hircin kiza destek olmus diyede duydum...
Selamlar... Rock

heavenandhell
TarihTarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 16:40
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Sinop Kayıt: 19 Haziran 2006 Mesajlar: 108
seni kimler aldı ve küçügüm parçaları favorilerimdir

sinan
TarihTarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 17:01
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2071
deli kızın türküsünden sonra deli kızım uyan fikri geldi heralde :)

şaka bi yana da Sezen Aksu, Şebnem Ferah'a çok destek olmuş diye biliyorum ben de.. Bi ara geri vokal de yapmış Sezen Aksu için

prenses
TarihTarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 18:38
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
ya varya şarkıya bitiyorum ve kimin yazdığını bilmiorum..boyle kotu bi huyum var işte...

sinan
TarihTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 19:12
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2071
:) şarkını sözlerini (bi iki sivri kelime de olur) yaz google a bulursun

FDkolik
TarihTarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 15:00
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Kayıt: 06 Eylül 2006 Mesajlar: 198
YAZDIĞI SÖZLERİ YAPTIĞI BESTELERİ GENELDE ARABESK(EBRU GÜNDEŞ..) VE POP SÖYLEYEN(KENAN DOĞULU,GÜLŞEN,HEPSİ,GÜLBEN ERGEN....) İNSANLARLA PAYLAŞTIĞI İÇİN PEK ISINAMADIM.AMA BAZI ŞARKILARINI SEVEREK DİNLEDİĞİMİ DE İNKAR EDEMEM.MESELA SON ÇIKARDIĞI KARDELEN ALBÜMÜ HEM AMAÇ İTİBARİYLE HEMDE İÇİNDEKİ PARÇALARLA OLDUKÇA HOŞ VE ANLAMLI.SONRA HATA,GÜLÜMSE,FİRUZE,İKİNCİ BAHAR,SEN AĞLAMA,GERİ DÖN,TÜKENECEĞİZ,DEĞER Mİ HİÇ,YALNIZCA SİTEM,ÜNZİLE,UNUT,GİDİYORUM,BELALIM,BENİ KATEGORİZE ETME,GÜLLERİM SOLDU,VAZGEÇTİM,HER ŞEYİ YAK,HADİ BAKALIM,SUDE,MASUM DEĞİLİZ,ONURSUZ OLMASIN AŞK,RUHUMU ASLA,SARI ODALAR,KESKİN BIÇAK,ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM,İSTANBUL İSTANBUL OLALI,FARKINDAYIM,ŞU SANİYE,ARKA SOKAKLAR,AHDIM OLSUN,İKİLİ DELİLİK...VE DAHA BİR ÇOK ESERİNİ SEVEREK VE BEĞENEREK DİNLERİM...ÖZELLİKLE SÖZLERİNİ OKURUM ÇOĞU ZAMAN ASLINDA....AMA GERÇEKTEN DE SAYGI SUYULACAK BİR İSİM...NE DENEBİLİR Kİ BAŞKA ZATEN...... Exclamation

aycell_xxx
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 4, 2006 14:43
MesajMesaj konusu: Re: Sezen Aksu
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
kasım yağmurları,erkek güzeli,kaderim,YALNIZ KURTLAR,ablam aştan öldü,vazgeçtim,SENİ KİMLER ALDI,çocuklar gibi.. bütün şarkıları harika yaaaa

fotosentez
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 4, 2006 18:08
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 771
gidemem süper bi şarkı...özel yani.hakkaten kimseden gidemem gitmem!

PeNeLoPe
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 4, 2006 18:33
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Örenci Şehir: Kayseri Kayıt: 04 Aralık 2006 Mesajlar: 9
sezen aksuyu sezen aksu yapan ne die düşündüm dün akşam ... yani harika bole çok ilginç bi sesi yok ... haksızmıyım ???
tamam şarkıları güzel ama ondan baskaları seslendirince onun gibi olmuyor çok klasik bi tarzı var ama ama neden seviyoruz Smile ??

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code