Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Çilekeş

TOPRAK
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 13:47
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğr. Şehir: eskişehir Kayıt: 24 Haziran 2006 Mesajlar: 57
METLİCADAN parçalar söylemişti hatta un for given dan giriş yapıp korn dan çıktı arkadaşlar.......

seyytan
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 14:31
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
nwtzk demiş ki:
seyytan demiş ki:
elf57 demiş ki:
evet hangi şarkıyı söylediler bende çok merak ettim???

evet yaaa bende y.o.k albumu var... ama yabancı sakıyı bulamadım albumde...

abıcım albumde yabancı sarkıları yok zaten konserlerde soyluyorlarmıs yabancı sarkı onu sordum ben hangılerı dıye .bı yanlıs anlasılma olmus.dogrusu bu ok. Very Happy

evet yaa haklısın....

elf57
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 19:54
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: sinop Kayıt: 18 Haziran 2006 Mesajlar: 30
bende zaten albümde değil konserlerinde hangi yabancı şarkıları söylediklerini merak etmiştim ama neyseee

manolya
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 22:06
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 20 Ağustos 2005 Mesajlar: 35
bencede çilekes sayılı rock gruplarindan biri we de çok güzel...

KURBANN
TarihTarih: Çarşamba, Ağustos 9, 2006 19:49
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: DENİZLİ Kayıt: 09 Temmuz 2006 Mesajlar: 14
ya şu siz istanbuldakiler ne kadar şanslısınız yaw abi bu denizli köyüne kim secikler gelmio önümüzde bi konser warmış kimin die sordum umutla cwp ismail yk oldu Evil or Very Mad bi çilekeş gelse fena mı olurdu

uyuzz
TarihTarih: Cuma, Ağustos 11, 2006 12:01
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 15 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 09 Ağustos 2006 Mesajlar: 2
ABİİ BEN BÖLE Bİ GRUP GÖRMEDİM.VOKALDEN DAVULA KADAR TÜRKİYEDE 1NUMARALAR.ARTIK YENİ Bİ ALBÜM ÇIKARMANIN ZAMANI GELDİ.YENİ ALBÜMLERİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

rodi
TarihTarih: Pazar, Ağustos 13, 2006 19:33
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: Diyarbakır Kayıt: 12 Ağustos 2006 Mesajlar: 36
size katılıyorum arkadaşlar çok ii bi çıkış yakaladılar fuat ile gözaltı diye bi parçada düet yapmışlar çok iiler bence

delisugar
TarihTarih: Salı, Eylül 5, 2006 21:27
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenim görevlisi :) Şehir: Tokat Kayıt: 04 Ağustos 2006 Mesajlar: 40
albümlerinde hemen hemen tüm şarkıları çokkk sevdimm ama 'SiYaH' bir başka güzel
ellerine, kollarına, dillerine sağlıkk
Laughing

CANER
TarihTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 20:15
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 15 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ağustos 2006 Mesajlar: 450
bana göre çilekeş müthiş grup en güzel şarkısı SİYAH Wink

zomzeus
TarihTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 22:31
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 31 Mart 2006 Mesajlar: 196
çilekeş çok sağlam bi grup yaptıkları müzik mükemmel umarım sonları kurban gibi olmaz kurbanı da severek dinlerdik ama grubun dağılması kötü oldu şimdi kurban niyetine çilekeş dinliyoz sonları aynı olmasın ne diyim yıldızları parlasın Rock

fotosentez
TarihTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 22:37
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
amin Razz

ensar
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 16:17
MesajMesaj konusu: Re: Çilekeş
Misafir
Şu TÜRKİYE'de onungibi kaç grup var şarkıları güzel müzik ritimleri güzel daha ne olsun !Smile

nwtzk
TarihTarih: Cuma, Aralık 22, 2006 18:43
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ögrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 23 Temmuz 2006 Mesajlar: 85
tam bır saat sonra canakkale konserı var gıdıyorum bende seven olmayanların yerınede dınlerım . Wink

benkisacafd
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 23, 2006 13:49
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 22 Burçlar: Başak Kayıt: 11 Aralık 2006 Mesajlar: 149
fuat erginle yapış oldukları Gözaltı parçası oldukça güzel...ayrıca Kurar,Yeniden,Yok ve Siyah parçalarını da çok beğeniyorum. Wink iyi ve kaliteli elemanlara sahip bir grup.umarım hep böyle başarıyla devam ederler ve bizde beğeniyle dinleriz .....

mybas68
TarihTarih: Salı, Ocak 2, 2007 00:36
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 01 Ocak 2007 Mesajlar: 4
çilekeş mi? tek kelimeyle süpeer yaa. valla önü açık. besteler,vokal,sahne performansı ilerde daha da artar bence. albüm arşivinizde bulunsun bence. on-air küçük bi şirket çünkü. ilerde kapanırsa albümü bulamayablrsinz. Wink

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code