Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  GÖNÜL YARAM!!

vanessa
TarihTarih: Perşembe, Eylül 29, 2005 12:14
MesajMesaj konusu: GÖNÜL YARAM!!
Misafir
Sevmek bu kadar acı vermemeli insana.Canına can diye kattığın yakmamalı böyle içini...
Düşününce kendi kendime neden diyorum...Neden bu kavgalar?İnsan sevince yüreği bir olmalı,ayrı vücutta aynı akmalı kan.Aynı görmeli sevdanın rengini.
Yanyanayken bu kadar uzak olmak bize yakışmıyor sevdiğim.Yüreğim ürkek bir kuş gibi, çırpınıyor ama uçamıyor kalbinin üzerine...Bir anlasan seni ne denli sevdiğimi,uğruna göze alabildiğim şeyleri.Öfkem sevgimden gönül yaram.
Belki bir gün anlayacaksın ama çok geç olacak ikimiz içinde...Kaybolan yılları yakalayamayacağız.Aşkın en güzel yerinde kaçıp gideceğiz birbirimizden.Elimizde kalansa küçük bir anı olacak seni seviyorum diyen...

damla_damla
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 3, 2005 19:09
MesajMesaj konusu:
Misafir
bilirim sevginin ne denli tatlı ve acı olduğunu.acır kalbin her hatırlayışında ve acı çkersin onu her gördüğünde ne zaman artık unutayım diye dua edip yatsan rüyanda onu görürsün acaba o da beni diye dşünmeden edemezsin.bazen gururunu yenersin bazende hem nefret eder hem seversin

onurx92
TarihTarih: Salı, Kasım 29, 2005 22:03
MesajMesaj konusu:
Misafir
Hem tatlı hem acı enterasan! Very Happy

seyytan
TarihTarih: Cumartesi, Mart 4, 2006 18:02
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
bence sen bu sevmeğe cok kendini kaptırmıssın bırak hayatı kendi akısına...

vedat_fd
TarihTarih: Pazar, Haziran 18, 2006 17:29
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 28 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: şehr_i yalnız Kayıt: 22 Nisan 2006 Mesajlar: 42
sevmek göze almaktır zorlukları
katlanmaktır acılara eğer sevdiğinde katlanmıyorsa sıkıntılara paylaşmıyorsa tüm kalbiyle sorunları
iki kat sevmelisin ve iki kat daha fazla acı çekmeye hazırlıklı olmalısın

heavenandhell
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 1, 2006 22:04
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Sinop Kayıt: 19 Haziran 2006 Mesajlar: 108
.Öfkem sevgimden gönül yaram. ne güzel bir söz.. ama biraz tehlikeli...

hazan
TarihTarih: Pazar, Temmuz 30, 2006 03:18
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 978
seyytan senle aynı fikirde olmak zorundamıyım yaww Laughing

zomzeus
TarihTarih: Pazar, Temmuz 30, 2006 03:43
MesajMesaj konusu: Re: GÖNÜL YARAM!!
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 31 Mart 2006 Mesajlar: 196
vanessa demiş ki:
Sevmek bu kadar acı vermemeli insana.Canına can diye kattığın yakmamalı böyle içini...
Düşününce kendi kendime neden diyorum...Neden bu kavgalar?İnsan sevince yüreği bir olmalı,ayrı vücutta aynı akmalı kan.Aynı görmeli sevdanın rengini.
Yanyanayken bu kadar uzak olmak bize yakışmıyor sevdiğim.Yüreğim ürkek bir kuş gibi, çırpınıyor ama uçamıyor kalbinin üzerine...Bir anlasan seni ne denli sevdiğimi,uğruna göze alabildiğim şeyleri.Öfkem sevgimden gönül yaram.
Belki bir gün anlayacaksın ama çok geç olacak ikimiz içinde...Kaybolan yılları yakalayamayacağız.Aşkın en güzel yerinde kaçıp gideceğiz birbirimizden.Elimizde kalansa küçük bir anı olacak seni seviyorum diyen...
bunlar mükemmel kesinlikle hatta uzun zamandır daha mükemmelini okumamıştım çok çok çok çok teşekkürler Idea

seyytan
TarihTarih: Pazar, Temmuz 30, 2006 13:34
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
evet hazan benle aynı firkirde olmak zorunda değilsin... sen kendi kafandaki dusunceleri soyle bende kendi dusunceleri olurmu janım... zorla derken sanki ben seni zorluyormusun gibi dusunuyorum kendimi...

zeze11
TarihTarih: Perşembe, Eylül 7, 2006 17:25
MesajMesaj konusu:
Misafir
sevebilen insanın yüreği büyüktür...sabredin sabredin...

hazan
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 9, 2006 04:48
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 978
sevmek hayatını ona bağlamak değildir, her olumsuzlukta hayatında sorun yaşarsın. acıyan yanların zamanla iyileşir... hayatı akışına bırak azcık herşey olacağına varsın... kaptırdığın yanlarını geri al sevgiden....

Rkoycu
TarihTarih: Pazar, Kasım 19, 2006 23:52
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 701
Çok yoruma açık bir şiir..eline sağlık

fotosentez
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 20, 2006 17:38
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
şiir değil bu yaa Laughing
herneyse gerçekten güzel olmuş

valerie
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 20, 2006 18:36
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
sen sevgiyi sorguluyosun. senin hissettiğin sevgi değil, bağımlıllık sadece... resmen sevdiğin için acı çekmekten şikayet ediyosun.

Rkoycu
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 23:27
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Giresun Kayıt: 02 Kasım 2006 Mesajlar: 701
Şiir olmayabilir ama benim gözümde şiir bazında bır makale o zaman
Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code