Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Vega

RomanticaL
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 13, 2006 10:25
MesajMesaj konusu: Vega
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: Isparta Kayıt: 12 Temmuz 2006 Mesajlar: 24
Vega'yı Göremedim

"Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı İle Başlıyan Bir Yükseliş "

yaskaman
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 13, 2006 13:01
MesajMesaj konusu:
Misafir
denize bayılıyorum. tamam tamam sustumdaki vokaliyle aşık oldum ona.
o şarkıda başka birini hayal bile edemiyorum...
vegayı sevin, sevdirin...
o kadar adamın içinde en çok ilgi toplayan kız...
tutup yanakları çekilesi, öpülesi insan...

tamam sustum, bu sabahların bi anlamı olmalı, bîhaber, iz bırakanlar unutulmaz, zat-ı âli, desem de inanma, alışamadım yokluğuna gibi unutulmaz şarkılara imza attılar...

RomanticaL
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 13, 2006 15:04
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: Isparta Kayıt: 12 Temmuz 2006 Mesajlar: 24
Serzenişteyi Unuttun Galiba Smile oda Güzeldi

yaskaman
TarihTarih: Cuma, Temmuz 14, 2006 11:03
MesajMesaj konusu:
Misafir
son albümü hepiniz biliyorsunuz zaten. serzenişte'nin unutulmaz şarkılar klasmanına girmesi için belli bi süreç geçmesi gerekiyo... tabii ki güzel şarkı...

seyytan
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 15, 2006 21:52
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
rek sarkısını dinledim o da elimde değil... baskasını bilmem zaten dinlemediğim için....

nwtzk
TarihTarih: Cuma, Temmuz 28, 2006 18:12
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: ögrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 23 Temmuz 2006 Mesajlar: 85
kesınlıkle super bı grup hem sarkıları hemde magazınden uzak sade ve sevıyelı tavırlarıyla mukemmel bı grup.denızın sesıne soleyecek soz yok zaten.benzerıne daha rastlanmadı.bu sabahların bır anlamı olmalı,ızbırakanlar unutulmaz ve son albunmdekı elımde degıl sarkıları super kesınlıkle dınleyın. Wink

TOPRAK
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 14:19
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğr. Şehir: eskişehir Kayıt: 24 Haziran 2006 Mesajlar: 57
ARKADAŞLAR KIZMAYIN AMA..albümleri süper olup canlı performansları sıfır..bu sene bahar şenliklerinde burdalardı..hani petek dinçöz ve gibiler sesleri yetmeyince mikrofonu seyirciye uzatırlar ya..denizin o duyduğumuz güzel sesi çıkmıyodu bile..haftasonu burdalar..şansımı bi daha deniycem

KURBANN
TarihTarih: Çarşamba, Ağustos 9, 2006 19:50
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: DENİZLİ Kayıt: 09 Temmuz 2006 Mesajlar: 14
hadi ya öle mi walla sahnede görmek nasip olmadı ama sewerim vegayı hele yok mu o iz bırakanlar unutulmaz ahhh ahhh

rodi
TarihTarih: Çarşamba, Ağustos 16, 2006 11:06
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: Diyarbakır Kayıt: 12 Ağustos 2006 Mesajlar: 36
walla arkadşlar canlı performanslarını izlemek nasip olmadı ama bu sabahların bi anlamı olmalı adlı parçalrı süperrrrrrrrrrr

delisugar
TarihTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 21:09
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenim görevlisi :) Şehir: Tokat Kayıt: 04 Ağustos 2006 Mesajlar: 40
severek dinlediğim gruplardan biridir. Deniz Özbey'in sesi harika zaten. diyecek bişey yok..

aycell_xxx
TarihTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 23:41
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
bi haber çok güzel... acıklı bi aşk hikayesi.. tabi ki platonik...

Rosey
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 01:00
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İzmir Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 196
verrrrrr ver ateşe ver bizi... bir iz bırak burda... İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZZZZZZZZZ ...

FDkolik
TarihTarih: Pazartesi, Eylül 11, 2006 16:00
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Kayıt: 06 Eylül 2006 Mesajlar: 198
BENİM BİLDİKLERİM SADECE TAMAM SUSTUM,BU SABAHLARIN BİR ANLAMI OLMALI,İZ BIRAKANLAR,ELİMDE DEĞİL,SERZENİŞTE,MANDİL DEN İBARET....AMA GÜZEL MÜZKLERİ VAR.DİNLEMEYE DEVAM Wink

schizophrenia
TarihTarih: Çarşamba, Eylül 20, 2006 20:11
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 13 Eylül 2006 Mesajlar: 26
çok başarılı bir grup bnce.Deniz Özbey'in sesi şarkılarını dahada güzelleştiriyo.eski albümünden alışamadım yokluğuna .. yeni albümünden uçları kırık,ankara ve mendil..

valerie
TarihTarih: Cuma, Aralık 8, 2006 20:21
MesajMesaj konusu: Re: Vega
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
ben pek sevmiyorum açıkcası. tamam şarkıları iyi olabilir ama deniz özbey'in sesi insanın kulağını tırmalıyo Exclamation

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code