Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  Aşktan sonra..

pyrazine
TarihTarih: Çarşamba, Nisan 12, 2006 08:50
MesajMesaj konusu: Aşktan sonra..
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğrenci Kayıt: 14 Şubat 2006 Mesajlar: 332
Aşktan sonra ,acısını hafifletmek için herhangi biriyle çıkmak biraz çıkar ilişkisi oluyor ve ikiyüzlülük gibi geliyor bana.O acı er veya geç yaşanacak ve böyle bir ilişki bunu sadece erteliyor.

lonely
TarihTarih: Çarşamba, Nisan 12, 2006 12:21
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 609
biliyor musun daha iki gün önce bunu konuştum arkadaşımla. o da aşktan sonrası boşluğunda ona da aynı şeyi söylüyorlar. ama bence bu durum acıyı daha da artırıyor yarayı daha da kanatıyor. çok zor bir durum. benim asla tercih etmeyeceğim bir yöntem.
bir de şu var ki en büyük kötülük bu bence. çıktığın kişiye ne diyeceksin? aslında ben başka birisini seviyorum. ondan ayrıldım. unutmak için birisiyle çıkmam lazım. kurban sen olur musun??? mu diyeceksin? bunları söyleyemeyeceğine göre ikinci şahıs sana alışacak belki sevecek sen diğerini unutamamış bir şekilde onunla vakit geçireceksin. ya öğrenirse!!!
kendin acı çekiyorsun bir başkasını niye aynı acıya ortak edesin ki. en iyisi acını kendi içinde yaşamak sindire sindire hem de
yanılıyor muyum sizce

haldunbar
TarihTarih: Çarşamba, Nisan 12, 2006 16:32
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Terazi Şehir: Antalya Kayıt: 04 Şubat 2005 Mesajlar: 202
Yanılmıyorsun. Hem de hiç yanılmıyorsun...

okyanus_derin
TarihTarih: Çarşamba, Nisan 12, 2006 18:25
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 517
kesinlikle haklısınnn! iki yüzlülük, karşındakini kullanma oluyor. yapılmamalı ama yapılıyor...

mk15
TarihTarih: Salı, Nisan 18, 2006 15:52
MesajMesaj konusu:
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 19 Burçlar: Terazi Şehir: Balıkesir-Merkez Kayıt: 22 Kasım 2005 Mesajlar: 97
Kullanılmak en sacma sey..Bana biri gelse böle bir acısını hafifletmek istedigini sölese veya bi arkadası rica etse elimden gelen rolü oynarım (beyaz yalan gibi yaa yanlıs anlasılmasın) ama bilmeden böle bir oyuna dahil edilirsem çok kötü olur.

Zaten bence hayatta en zor olan sey yalan söylemek,rol yapmak,dogruyu söylemek daha kolay ya rol yapmak mı bence yetenek isi en babayigitin harçı değil ama nedense herkes isinde o kadar gelismis ki (bana göre)
uzman olmuslar...

Bıktım artık hep aynı varoluslardan.. Crying or Very sad

ilkruzgar
TarihTarih: Pazar, Nisan 23, 2006 21:21
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: düştarlası Kayıt: 17 Mart 2006 Mesajlar: 117
bence çok büyük bir hata olur bu..karşındakini üzmeye hakkın yok bu durumda...acını tek başına yaşamalı ve yeni bir aşka hazır olduğunda evet demelisin yeni acılara... Crying or Very sad

fd_dincer
TarihTarih: Pazar, Nisan 23, 2006 21:28
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 199
bende bunu denedim ama onun yanındayken başkasını hep düşündüm..onun yanındayken çalan şarkılarda sewdiğim kız için gözlerim doldu..şimdi kimse yok ama canım çok acıyor onu unutamıyorum..bana yardım edin ne olursunuz

aycell_xxx
TarihTarih: Pazartesi, Nisan 24, 2006 12:01
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
HAYALCİ demiş ki:
bence çok büyük bir hata olur bu..karşındakini üzmeye hakkın yok bu durumda...acını tek başına yaşamalı ve yeni bir aşka hazır olduğunda evet demelisin yeni acılara... Crying or Very sad

Crying or Very sad Crying or Very sad
yeni acılara........

ilkruzgar
TarihTarih: Pazartesi, Nisan 24, 2006 18:49
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: düştarlası Kayıt: 17 Mart 2006 Mesajlar: 117
valla aysel bana göre aşk artık acı çekmek demek Crying or Very sad eee kendini hazır hissedip onu unuttuğunda yeni bir aşk(acı)çok yakınında demektir Crying or Very sad bu düşüncelerim değişirmi bilmem ama şuan böyle düşünüyorum...çok mu katı Rolling Eyes

ilkruzgar
TarihTarih: Pazartesi, Nisan 24, 2006 18:53
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
fd_dincer demiş ki:
bende bunu denedim ama onun yanındayken başkasını hep düşündüm..onun yanındayken çalan şarkılarda sewdiğim kız için gözlerim doldu..şimdi kimse yok ama canım çok acıyor onu unutamıyorum..bana yardım edin ne olursunuz

bence onu başkasıyla unutmaya çalışma bu hata olur ve başaramazsında üstelik..başkasının ellerini tutsanda hep sevdiğin gelir aklına,onunla böyle olurdu şunu yapardık der durursun,yanımdaki o olsaydı daha iyi olurdu dersin sadece..bence unutmaya çalışma onsuz hayata alışmaya çalış,onsuz mutlu olacağın şeyler vardır onları keşfet.. Wink

aycell_xxx
TarihTarih: Salı, Nisan 25, 2006 17:32
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
HAYALCİ demiş ki:
valla aysel bana göre aşk artık acı çekmek demek Crying or Very sad eee kendini hazır hissedip onu unuttuğunda yeni bir aşk(acı)çok yakınında demektir Crying or Very sad bu düşüncelerim değişirmi bilmem ama şuan böyle düşünüyorum...çok mu katı Rolling Eyes

yok ben de öyle düşünüyorum zaten Smile

ilkruzgar
TarihTarih: Perşembe, Nisan 27, 2006 16:54
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Laughing yalnız değilim yani saol aysel..

Bozcaada
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 29, 2006 17:03
MesajMesaj konusu:
Misafir
Kişiliği tam oturmamış insanların yaptığı şeylerden biri...
Karşındaki insana yazık Twisted Evil

seyytan
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 3, 2006 15:59
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
ask tan sonra kendini oyalayacak bir konuya odaklasan iyii olur bence mesale resim yapmak veya doğa resimlerei cekmek gibi... veya gölde balık tutmak gibi işte...

s_girl
TarihTarih: Perşembe, Mayıs 4, 2006 19:57
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Başak Şehir: BOŞLUKTAN Kayıt: 12 Ocak 2006 Mesajlar: 60
fd_dincer demiş ki:

tıpkı ben karşındakine içten içe ihanet etmiş oluyorsun...neyseki geride kaldı ...

biten bi ilişki ardından birisiyle devam etmek çokta saçma deil bence ama onu unutmak için başlamıcaksın bittiğini kabullenip yeni birşeye başlıcaksın we ne olursa olsun karşılıklı mutluluğunuz söz konusu olucak birazda karşındakini tanımaya çalış eskisini yenide arama hiç bir zaman!!!!!!

yinede unutamam diosan otur içinde yaşat sevda bunun ayrı bi güzelliği war karşılıksız sewmek karşılıklı olmasından daha hoş bence

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: 1, 2  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code