Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  sevdiğinizi beklemeye ne kadar tahammül edersiniz

karadsin
TarihTarih: Perşembe, Ocak 5, 2006 01:19
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
dürüstlük erdem değildir
doğuştan gelir

bliss
TarihTarih: Perşembe, Ocak 5, 2006 12:49
MesajMesaj konusu:
Misafir
gelmeyenim 'O' olunca
o gelmeyene kadar bekleyebilirim

haldunbar
TarihTarih: Perşembe, Ocak 5, 2006 13:44
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Terazi Şehir: Antalya Kayıt: 04 Şubat 2005 Mesajlar: 202
bliss demiş ki:
gelmeyenim 'O' olunca
o gelmeyene kadar bekleyebilirim

Güzel söz...

bliss
TarihTarih: Perşembe, Ocak 5, 2006 20:09
MesajMesaj konusu:
Misafir
haldunbar demiş ki:

Güzel söz...

teşekkür ederim

aycell_xxx
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 18:40
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
evet...bekledim...onu hergün bekleyip yüreğimin yanmasını uzaktan seyrettim...onun başka kızlarla samimi olup da bana gelince prıblemlerim var demesini de hoş karşıladım sanki bi işe yarayacakmış gibi. toplumdan aşktan ailemden arkadaşlarımdan en önemlisi de derslerimden soyutladım kendimi. sırf onu düşündüm..onun iyiliğini..her gece dökülen gözyaşlarımla söndürmeye çalıştım deli yangınımı..
OLMADI!! NE ANLAYIŞLI DAVRANMAK NE SABIRLA BEKLEMEK NE ÇOK SEVMEK NE DE YAŞINDAN BÜYÜK FEDAKARLIKLAR YAPMAK.. HİÇBİRŞEY YETMEDİ ONU BANA BAĞLAMAK İÇİN.
beklemek istemiyorum dedim dün gece kendi kendime.... ama o seviyorsan beklersin demşti...hele şu sınava girip rahatlayayım o zaman yeniden başlarız daha iyi olur herşey demişti....
beklemiyorum artık. bu sabah gidip verdim bana aldığı hattı.. tek iletişim yolumuz da kapandı sayemde..VE BİTTİ BU BEKLEYİŞ.... BEKLEMİYORUM ARTIK NE ÖLÜMÜ NE ONU.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Filinta
TarihTarih: Cuma, Ocak 6, 2006 19:06
MesajMesaj konusu:
Misafir
benim bekleyenim ve bekledigim özel bir insan yok ama beklemek sabretmek bir erdem dir keşke benimde bir brklrdigim olsa idi ben de düşün sey dimm Smile firefox and ie

picasso
TarihTarih: Perşembe, Mayıs 1, 2008 23:27
MesajMesaj konusu: Re: sevdiğinizi beklemeye ne kadar tahammül edersiniz
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Boğa Kayıt: 03 Mayıs 2007 Mesajlar: 1320
bir an sadece... aşka dair ne varsa çıkarmak gerek hayattan. hayat aşksız çok daha güzel.

susmasinsarkilar
TarihTarih: Cuma, Mayıs 2, 2008 13:55
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Balık Kayıt: 28 Nisan 2007 Mesajlar: 454
Aşk konusunda dürüst olun... Crying or Very sad Ya sizin dürüstlüğünüze karşı karşınızda ki en baştan beri yalanlarla avuttuysa sizi? Evil or Very Mad Ya bütün sevigisi yalansa size karşı? Erteleniyorsanız dikkat edin bence. Karşınızdakinin amacı sizi sadece elinden kaçırmamak bir bakıma yedekte tutmak olabilir! Evil or Very Mad

melankoli45
TarihTarih: Cuma, Mayıs 2, 2008 18:08
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Satış / Pazarlama Şehir: Manisa Kayıt: 02 Mayıs 2008 Mesajlar: 48
Sevdiğimi beklemem... NEDEN Mİ? O da seviyorsa bekletmez zaten... Wink

zeynepbetul
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 5, 2008 17:24
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Konya Kayıt: 18 Mart 2007 Mesajlar: 84
ben zaten bekliyorum o da bekliyor

fd_rocker
TarihTarih: Cuma, Mayıs 9, 2008 15:34
Üye Üye
hiç beklemem değmez ona ne beklemek ne sevmek!

beyazleylak
TarihTarih: Pazar, Mayıs 11, 2008 22:12
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 04 Mayıs 2008 Mesajlar: 35
sonuna kadar ...

divane86
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 17, 2008 16:41
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 1088
gerektiği kadar....

sophie
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 06:02
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 02 Mart 2007 Mesajlar: 169
eğer insan gerçekten birini seviyorsa onu baklememek sözkonusu olabilir mi?gerçek sevgi sınavlara tabidir,sınavlardan geçtikçe büyür...mesafeler,ayrılıklar,ondan ayrı geçen zamanlar hep dayanılmaz gelir ya,sevgiliye kavuşmanın tadı,heyecanı nerde kalır onlar yaşanmadan...

SERAPben
TarihTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 15:29
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Fotoğraf Şehir: Trabzon Kayıt: 12 Şubat 2008 Mesajlar: 136
Ortada güzel ve güçlü bi sevgi varsa beklerim ama bekledim diyelim ki ve sonucu tam bi fiyaskoyla sonuçlanıyorsa yapacak bişey yok önüne bakmaktan başka,yola devam...Hayatta kimse için üzülmeye değmez.O duyguyu aşkı yaşayan sensin,o aşk güzel yada acı verici olsa bile yaşadığın hiçbir şeyden pişmanlıkta duymayacaksın bırak kaybeden o olsun ve kendini kandıran da o olsun ama sen pişmanlık duyma yaşadıklarından dürüst olan sensin dürüst olmayan pişman olsun seni kaybetmekle yaşasın bu duyguyu ve sen ardına asla bakma hiçbir şey eskisi gibi olmaz bir daha...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code