Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  SEVGİLİ GÜNLÜK

Shuko
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 26, 2005 01:31
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 23 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ogrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 31 Ekim 2005 Mesajlar: 38
Yine sabah 8deki derse gidemedim ama pişman deilim bu soukta arazi dersi hic cekilmes ))

hazan
TarihTarih: Perşembe, Aralık 1, 2005 23:31
MesajMesaj konusu: sevgili günlük
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 979
bugün yorgun uyanan bi bedeni sürükledim dudağımda iğreti küçük bi gülümseme
gün boyunca laf anlattım tüm karşılaştığım zorluklarda, işim kolay değildi bugün. yoruldum. ve uyuyamicama eminim. içimdede bi boşluk bakalım sabah ne vakit olur..

pinkdreams
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 3, 2005 00:15
MesajMesaj konusu:
Misafir
beklediğim güzel güne kavuşmam için bir gün daha eksildi. mutluyum dünden ve yarın daha da mutlu olucam bugünden Wink Razz Laughing

umit_shady
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 5, 2005 15:26
MesajMesaj konusu:
Misafir
Düşlerime kalmanı düşünmüştüm en başında.Şimdi ise mecburum buna... biz olmayı beceremedik ve oması gereken her şey oldu...ELVEDA LAVİNİA ...

melissa__
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 5, 2005 16:31
MesajMesaj konusu:
Misafir
sevgili günlük die başlayamicam bugün,o yüzden beni affet günlük
dün belkide dünyanın en mutlu insanıyken bugün yaşadığım şuandan bile nefret ediyorum!insanların adiliğinden,şerefsizliğinden ve kendi koca aptallığımdan yoruldum bıktım usandım artık!bugün bardağın dolduğu noktadır,hayatımın gerisiyse koskoca bi boşluk...nerde hayatın adaleti eşitliği?iyiyle kötünün farkı nerde?neden kaybeden hep biz oluyoruz,neden başkaları bizim mutsuzluğumuzdan hep kar elde ediyo?ve neden sen yukardaki,haklının yanında olmuyosun hiç bi zaman??

LEON...
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 5, 2005 20:58
MesajMesaj konusu:
Misafir
Sevgili günlük...

İçinde ne kadar sevgi var bilinmez.Ama ben sevgi denen kavramı devamlı arayorum.Bu arama çabalarım hep hayal kırıklarıyla sonuçlanıyor.Ayağıma batıyor hayal kırıklıkları.Etlerimi kesiyor.Canımı yakıyor.Yollarımda hayal kırıklıkları... Yürüyorum karanlıklara...

"Seversin kavuşamazsın,aşk olur" demiş Aşık Veysel.Hep aşk oluyor...Aşk olsun be günlük...Sen de mi yapacaktın bana bunu.Senin de sonun var biliyorum.Yapraklarının bittiği yerde sen de bitiyorsun.O zaman, yavaş yavaş tükeniyorsun be günlük.Yavaş yavaş terk ediyorsun beni.Sen de terk ediyorsun...Her kazananın terk ettiği gibi...

Sen kazandın...

Birbirine benzeyen günlerimin arasında bulmuştum seni.Değiştirmiştin aralarında karbon kağıtları olan günlerimi...Biraz mutluydum.Biraz gülüyordum.Sonra gittin.Geriye karanlık kaldı bir tek.Gelirken getirdiğin her şeyi, bir anda alıp gittin...

Mutluluğum ve gülüşüm senin olsun.Gözyaşlarımdan deniz yapmasını bilirim ben...

hazan
TarihTarih: Çarşamba, Aralık 14, 2005 20:11
MesajMesaj konusu: sevgili günlük
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 979
bugün çok sıkıldım, iştende ayrıldım. tüm gün nette iş aradım. bakındım. kısmetse yarın gene bi görüşmem var. bana şans dile olurmu:)

son-nefesim
TarihTarih: Perşembe, Aralık 15, 2005 18:00
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar... Kayıt: 10 Aralık 2005 Mesajlar: 205
her gün dönmesini beklediğim senler rüyalarımı dürtmeye başladı yine...
seniz özledim dön bana...

heavenandhell
TarihTarih: Cuma, Haziran 23, 2006 18:20
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Sinop Kayıt: 19 Haziran 2006 Mesajlar: 108
yine sinrlerim bozukkkk Mad

nilay_14
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 24, 2006 10:40
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 16 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Tekirdağ Kayıt: 23 Ocak 2006 Mesajlar: 452
sevgili günlük bugün entersan bi güne benziyor çünkü ben çok mutluyum...
normalde ben bu kadar mutlu olmam hayır olsun bakalım...

aycell_xxx
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 24, 2006 15:37
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
sevgili günlük.... noolcak benim bu halim Laughing iyileşme şansım var mı sence? ya da herkesin benim gibi olma ihtimali ne? neyse.. sen sus hep böyle işte!

dengesiz28
TarihTarih: Salı, Haziran 27, 2006 13:29
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: şebinkara(bük)hisar Kayıt: 02 Haziran 2006 Mesajlar: 92
sevgili günlük 17 temmuza ne kadar kaldı artık gelsin yaa..
nedenini sormayın..

terry
TarihTarih: Salı, Haziran 27, 2006 21:04
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Mayıs 2006 Mesajlar: 571
yaa dengesiz ben hiç merak etmedim hiç meraktan çatlamıyorum yani sormuyorum haa yanlış anlama ama anlatmak istersen dinlerim

lavinyaa
TarihTarih: Salı, Haziran 27, 2006 21:09
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: istanbul Kayıt: 23 Haziran 2006 Mesajlar: 90
sevgi günlük
yine yazamıyorum ağlamaya başladım yine her geceki gibi ne zaman bitcek yaaa

Rosey
TarihTarih: Salı, Haziran 27, 2006 21:46
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İzmir Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 196
sevgili gunluk... insallah yeni okullar hemen acilir :D

ve tam istedigim gibi bir sinifla karsilasirim Smile

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 95 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, ... 93, 94, 95  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code