| Yazar |
Mesaj |
Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz : sevdiğinizi beklemeye ne kadar tahammül edersiniz |
| bardacık |
Tarih: Perşembe, Ekim 27, 2005 08:44
Mesaj konusu: sevdiğinizi beklemeye ne kadar tahammül edersiniz |
|
|
|
Misafir
|
|
arkadaşlar 5 yıldır birini bekliyorum eğer evlenirsek beni ikinci eşm olacak ona karşı duyduğum hissi daha önce hiç yaşamadım hani ruh ikzi ten uyumu davası varya işte o yaşadığım şey ama erkekler neden daha yavaşlar bazı konularda ben çok yoruldum sevgim acı çekiyor yeşerdikçe birileri gelip koparmaya çalışıyor buda canımı yakıyor bana cevap yazmak zorunda değisiniz ben sadece artık buınu ifade etmek ve acımı akıtmak istedim, ama ne olur birbirinize bunu yapmayın ilişkilerinizde net olun bişey kaybetmezsiniz
dürüst olmak kayıp değil kazançtır arkadaşlar tecerübelerime dayanarak söylüyorum...heleki aşk konusunda hiç olmadığınız kadar dürüst olun lütfen kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok..
|
|
|
|
|
| Bugfixed |
Tarih: Perşembe, Ekim 27, 2005 12:54
Mesaj konusu: |
|
|
Site Admin

Burçlar:
Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet
|
maddiyata bakıp tanımadan evlenenler, tipe ayy ne yakışıklı dıyıp gevşeyenler ....evlenenler...
feridun abinin dediği gibi zaman tükenince başlıyor pişmanlıklar.
|
|
|
|
|
| kIzIlgece |
Tarih: Pazar, Kasım 6, 2005 14:21
|
|
Üye

Burçlar:
|
O beni bekletmeye tahammül ediyorsa, ben niye onu beklemeye tahammül edeyim ki?
|
|
|
|
|
| Dr_Crazy |
Tarih: Cumartesi, Kasım 19, 2005 22:01
|
|
|
Misafir
|
|
Arkadaslar beklemek her zaman ıyıdır hanı derlerya zaman hers eyın ılacı dıye yalan soluyorlar sen onu beklersın bır kac yıl sonra bır bakarsın bekledıgın kısı sana kelek yapmıs ve dersın kı bu kadar beklemenın sonu bumuydu der ve çırpın maya baslarsınnn
|
|
|
|
|
| akasya |
Tarih: Cuma, Kasım 25, 2005 19:24
|
|
|
Misafir
|
beklemek insanlara ne kadar acı gelir oysa beklemek herseyin saglam temeller uzerıne oturturldugunu bi göstergesidir...
kım bu acıdan bakarsa sabrın nelere deger oldugunu anlayacaktır..
ama bu zamanlarda beklemek mantık dısı gıbı gelsede bekleyenler degerlerının karsılıgını alıyor beklemeyenlerse deger yargılarını tekrardan goz onunden gecırıyor olmalılar...
herkese bu yasama kargasasında kolay gelsın..
TÜM YÜREKLERE SELAM OLSUN...
|
|
|
|
|
| pinkdreams |
Tarih: Cumartesi, Kasım 26, 2005 02:44
|
|
|
Misafir
|
İlişkide ciddiyet varsa (sadece ilişki değil her konuda) ve beklemek bazı şeylere cevap olacaksa eğer tamam denir beklenir. ama yok sadece oyalamak için söyleniyorsa "bekle" artık buna diyeceğim hiçbir sözüm yok
bazı şeylerden fedakarlık edersin ilişkide ama bu işin sonu güzel olacaksa fedakar olursun sonu iyi olmayacaksa ne beni oyalasın ne kendini.herkes kendi yoluna gitsin..
beni bekleyeni bende beklerim dürüst olundukça. beklemeyemem seni triplerine girecek olanında yolu açık olsun. onunla kaybedeceğim vaktim olmayacak nasılsa. elbet benimde karşıma benimle aynı doğrultuda düşünen biri çıkacaktır. gidenin arkasına ağlayamam
|
|
|
|
|
| hazan |
Tarih: Salı, Kasım 29, 2005 16:40
Mesaj konusu: BEKLEMEK |
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Turizm
|
|
beklemek mi? zor ama değeceğine inanıyosam ve beni mutlu ediyosa evet. ama gerçekten özel ve düzeyli her yönden güçlü bi ilişkiyse. ama eğer aksiyse beklemem ve beklemeyeceğimide gidecek olan gitmeden açıkça söylerim. oyalamam.
|
|
|
|
|
| onurx92 |
Tarih: Salı, Kasım 29, 2005 22:07
|
|
|
Misafir
|
Sevdiğin kişiyi beklemek bile ayrı bir zevktir.
|
|
|
|
|
| mihrimah |
Tarih: Salı, Aralık 20, 2005 22:09
|
|
|
Misafir
|
|
evet gideni beklemek ayrı güzelliktir.sevginin acı ama güzel yanıdır.eger gelmeyecegini bildigin bir gideni bekliyorsan durum pek öyle degil.
|
|
|
|
|
| ecem |
Tarih: Çarşamba, Aralık 21, 2005 00:26
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: öğrenci
|
aramızda bişi geçmişse mesela o biyere gidiosa bekle beni gelicem diosa hep beklerim hiç sıkılmam ama aramızda hiçbişi geçmemişse ben platonik olarak onu bekliceksem sanırım yeni biri çıkana kadar
|
|
|
|
|
| DENİZ |
Tarih: Pazartesi, Ocak 2, 2006 18:30
|
|
|
Misafir
|
BEN DE SENN GİBİ YAPARDIM HERHALDE SEVERSEM BENDE SONUNA KADAR BEKLERDİM.EN İYİSİNİ YAPIOSUN İNŞALLAH İYİ BİR SONUÇ ALIRSIN
|
|
|
|
|
| Pyro |
Tarih: Çarşamba, Ocak 4, 2006 00:47
|
|
|
Misafir
|
Gerçekten geleceğini bilsem ölene kadar beklerdim ama ne de olsa gelmez sırf yufka yürekliliğimizden kaybediyorum Umarım sevdiğine kavuşursun...
|
|
|
|
|
| melissa |
Tarih: Çarşamba, Ocak 4, 2006 01:43
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: öğrenci
|
|
gelmeyeceğini bilsem bile sonuna kadar beklerdim,beklerim...
|
|
|
|
|
| yagmurlar |
Tarih: Çarşamba, Ocak 4, 2006 18:25
|
|
Takımdan

Burçlar:
|
|
bana kalsa bir ömür boyu beklerim. ama onun beklememi isteyip istememeside önemli çünkü bi yerden sonra kalbin yorulmaya başlıyo,umudun azalıyo... sonunda beklememe değecekse EVET beklerim.
|
|
|
|
|
| dicoria_mavi |
Tarih: Çarşamba, Ocak 4, 2006 19:02
|
|
Üye

Burçlar:
|
|
konuyu yazan arkadaşımız ortalarda yok..acaba bi derman olabildik mi ona bilinmez..
|
En son dicoria_mavi tarafından Pazar, Ekim 14, 2007 01:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
|
|
|
|