Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  Astroloji

Burcum

Koç  
6%
[ 25 ]  6%
Boğa  
7%
[ 29 ]  7%
İkizler  
9%
[ 38 ]  9%
Yengeç  
9%
[ 36 ]  9%
Aslan  
8%
[ 32 ]  8%
Başak  
8%
[ 32 ]  8%
Terazi  
8%
[ 32 ]  8%
Akrep  
7%
[ 27 ]  7%
Yay  
7%
[ 27 ]  7%
Oğlak  
8%
[ 34 ]  8%
Kova  
6%
[ 25 ]  6%
Balık  
12%
[ 47 ]  12%

Toplam Oylar : 384
Bugfixed
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 29, 2004 21:43
MesajMesaj konusu: Astroloji
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2357
Lütfen Oy Verin.

Burçlar hakkında kısa özet bilgiler için :
http://www.lavinya.net/phpBB2/burclar.php

Günlük Burçlar İçin:
http://www.lavinya.net/phpBB2/falim.php

En son Bugfixed tarafından Çarşamba, Ekim 25, 2006 17:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi.

Bugfixed
TarihTarih: Cuma, Haziran 18, 2004 10:25
MesajMesaj konusu: Arka Kapak.
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2357
Koç açık kapıları zorlayan şuursuzlardan değildir: Sadece kapalı kapıları zorlar. Boğa kapitalisttir. İstisnai olarak anti-kapitalistse, kafası hep kapitalizmle meşguldür. Bu durumda -Karl Marx takma adıyla- Kapital'i yazar. İkizler'in ağzı iyi laf yapar, ara sıra çığırtkanlığa kaçabilir. Oyunlardan en çok sevdiği, tereyağından kıl çekmektir. Yengeç'in alçakgönüllüğü genellikle yapmacaktır. Alaycılıktan hoşlanır -belki de mizah gücünün zayıflığını örtmek için. Aslan'da büyük bir demokrasi tutkusu vardır; yalnız o sözünü bitirdikten sonra birinin çıkıp da hala söyleyecek bir şey bulmasını anlayamaz. Başak yanılmaz, başak genellikle haklıdır, başak her zaman haklıdır, başak çok çabuk çekilmez olur. Terazi huzur ve barış ister. Aşırı vakalar (Gandhi), işi pasifizme kadar vardırır. Akrep her tür sapıklığı yapar ama bunu mesele yapmaz. Yay konuşmaya ve toplantılar örgütlemeye bayılır. Konuşabilmek için toplantılar düzenler. Oğlak, genel olarak insanlık hakında ne düşündüğü sorulduğunda çok insan olduğu cevabını verir. Kova basitlik peşinde olan karmaşık bir burçtur. Balık barışçı ve bekleme yanlısıdır; ama bazen grafil avlanır, sonra da kokmaya yüz tutar.

(Arka Kapak)

KinG_Of_WolFs
TarihTarih: Cuma, Haziran 18, 2004 16:06
MesajMesaj konusu: :)
Misafir
yaw murti benide astrolojiye alıştırdın walla yaw Smile

melissa__
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 19, 2004 19:14
MesajMesaj konusu:
Misafir
valla ne diiiiyim,başak konusunda oldukça haklısın!!!da çekilmezlik tartışılır......

Bugfixed
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 19, 2004 19:19
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
bende bu yüzden seviyorum Smile

melissa__
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 19, 2004 19:27
MesajMesaj konusu:
Misafir
nassı yani???başağı mı bu yüzden seviyosun???

Bugfixed
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 19, 2004 19:39
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
hı hı Smile biraz garip dimi haklılar herşeyde genelde de öyledir doğrudurlar ama diğer insanların bir ç,oğu böle olmadığı için dengesizlik olur. ve bazen çekilmes olabilirler. bende bu yüzden seviyorum.

KinG_Of_WolFs
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 19, 2004 20:44
MesajMesaj konusu: :)
Misafir
ben başak burcuymuşum 29.08.19..

FauL
TarihTarih: Pazar, Haziran 20, 2004 13:12
MesajMesaj konusu: ben bir başagım
Misafir
Grup Vitamin'in burçlar hakkında bi şarkısı vardı işimiz gücümüz fallar burclar... diye devam eden ve de aklımda kalan bi bölümü BAŞAK BURCU, SARIDIR AKLI FİKRİ Laughing işte öle diyo ama ben inanmıyom

Bugfixed
TarihTarih: Pazar, Haziran 20, 2004 13:29
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Başak burcu erkeklerine söyleyecek çok şey var adem usta. nie mi başak burcu nun en ilgisini çeken şey kızlardır. kanıtlanmıştır o sözde doğrudur. genelleme tabi.

serseri
TarihTarih: Pazar, Haziran 20, 2004 13:31
MesajMesaj konusu:
Misafir
abi oğlak burcu hakında neden kimse yorum yapmıyor

Bugfixed
TarihTarih: Pazartesi, Haziran 21, 2004 16:47
MesajMesaj konusu: .
Site Admin Site Admin
Exclamation ya arkadaşlar bu şu böle demiş muhabbetini bari şu astrolojide yapmayın ahmet sözüm sana melisa ne demiş sanane ya napcan ? adam kendine buyum veya değilim demiş. burası kürsü değil ki adam konu açsın birisi de yorum yapsın. lütfen. rica ediyorum.

Misafir
TarihTarih: Çarşamba, Haziran 23, 2004 12:13
MesajMesaj konusu:
tamam lavinya kızma hemen ok relax ol biraz

Misafir
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 26, 2004 21:29
MesajMesaj konusu:
Burcum ikizler.Burcumdan son derece memnun bulunmaktayım.Aşağı yukarı bütün özelliklerini barındırıyorum.Yükselenim oğlak Laughing

Misafir
TarihTarih: Pazar, Ağustos 1, 2004 15:52
MesajMesaj konusu:
aynen valla balık burcunun tüm özellikleri var Smile

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa: 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code