Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  PLATONİK AŞK

aycell_xxx
TarihTarih: Cuma, Nisan 7, 2006 17:45
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
hayalci önerin için teşekkürler!! ciddiye alacağıma emin olabilirsin

burrrcu
TarihTarih: Cuma, Nisan 7, 2006 19:22
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Şehir: Çanakkale Kayıt: 24 Ekim 2005 Mesajlar: 173
ben ondan korkuyorum ama belki de en güçlü hislerden biri karşılıksız aşk ben ulaşamadığımı hep daha fazla isterim çünkü...

okyanus_derin
TarihTarih: Çarşamba, Nisan 12, 2006 18:29
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 528
platonik aşk... insanı derinlere sürükleyen , kendinden bi haber yaşatan , ondan habersiz tek başına yaşadığın aşk. bunlar gibi bi şey işte ama çok acı çekiyosun bu kesin . yaşamayın derim ben ! Wink

GoZdE
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 26, 2006 22:52
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
arkadaşlar bu sene felsefe dersinde felsefecimiz plotonik aşkı bir erkeğin diğer erkeğe duyduğu aşk olarak tanımladı ne kadar doğru bilmiyorum ama olabilir.............

lokman
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 27, 2006 11:05
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 22 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 24 Mayıs 2006 Mesajlar: 1
Sevmektir yaşatan, sevilmek değil...

ama plaroik sevmek yaşatmaz, süründürür... Sad

feza
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 29, 2006 15:54
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
hmm..benim ilgi alanım Laughing

platonik aşk Rolling Eyes benim için karşılık beklemeden aşık olmak,heyecan duymak..onu görmek istemek..uzaktan uzağa..hem kavuşmak istemek hem de kavuşmaktan korkmak Idea

bilmiyorum ya...biri vardı..aşıktım ya da öle sanıyodum..1 yıl sürdü nerdeyse..tanıştık sora ama sevgili olma yolunda bi adımımız hiç olmadı...zaten ben hiç istemedim de..öle güzel...şimdi hala gelir aklıma,o uzaklarda...ayda yılda bir nette karşılaşırsak konuşurus..o an hala deli gibi heyecanlanırım,sersem bi gülümsemeyle gezinirim Embarassed

hiç bişi yaşamadık ya onunla o yüsden de en temiz sevdamdır Razz
yaşasaydık eminim kirletilirdi,o yüsden de böle çok güzel kaldı...

hayalperest
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 29, 2006 15:59
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: SİNOP Kayıt: 11 Haziran 2006 Mesajlar: 24
aşkın en zor hali...

bozcaadali
TarihTarih: Pazar, Temmuz 30, 2006 20:02
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 464
Aşkların en güzeli uzaktan sevmek,belki en zoru ama bir o kadar da en kolayı en az acı veren aşktır kanımca.Karşındakinin seni üzme oranı daha düşük nede olsa haberi yok sevildiğinden.

Bozcaada
TarihTarih: Pazar, Temmuz 30, 2006 21:34
MesajMesaj konusu:
Misafir
Bence platonik aşk en heyecanlı olanı...

Rosey
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 31, 2006 00:45
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İzmir Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 196
aynı zamanda da en acısı Crying or Very sad

zomzeus
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 19:15
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Sakarya Kayıt: 31 Mart 2006 Mesajlar: 196
GoZdE demiş ki:
arkadaşlar bu sene felsefe dersinde felsefecimiz plotonik aşkı bir erkeğin diğer erkeğe duyduğu aşk olarak tanımladı ne kadar doğru bilmiyorum ama olabilir.............
o hocandan uzaklaş bence benim felsefe hocam da biraz sakat adamdı vesselam Shocked Shocked

GoZdE
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 22:01
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Very Happy Very Happy Exclamation Exclamation

manolya
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 22:19
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 20 Ağustos 2005 Mesajlar: 42
Bozcaada demiş ki:
Bence platonik aşk en heyecanlı olanı...

bencede katiliyorum kesinlikle Ve ayrica en güzeli.... Wink

emrepark
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 22:27
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
platonik aşk...acı çekmenin tuhaf tadı,aşkın en sarsıcı,en derin yanı...gerçekle sahteyi ayırt edilemeyecek kadar yüksek seviyelerde garip bir sarhoşluk hali.Yaşayın ki olgunlaşasınız,çocuk kalmamak için en acılı yol.

okyanus_derin
TarihTarih: Cuma, Ağustos 4, 2006 17:11
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 528
emrepark demiş ki:
platonik aşk...acı çekmenin tuhaf tadı,aşkın en sarsıcı,en derin yanı...gerçekle sahteyi ayırt edilemeyecek kadar yüksek seviyelerde garip bir sarhoşluk hali.Yaşayın ki olgunlaşasınız,çocuk kalmamak için en acılı yol.

ooofff oofff Sad

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code