Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  PLATONİK AŞK

hakan
TarihTarih: Salı, Ekim 26, 2004 21:09
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 29 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Şube müd. Kayıt: 07 Eylül 2004 Mesajlar: 447
Ya bana necevap verir evet derse sevinirm hayır deresde yıkılırım korkusu aslında kırcan zincirleri hep üstüne gidecen ama diyoruz da yapamıyoruz işte, şuda var sadece sen biliyorsun ve hep sende saklı kalacaktır buda güzel birşey bence sadece sen biliyosun çünkü. Exclamation

kumralada
TarihTarih: Salı, Ekim 26, 2004 21:49
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 18 Burçlar: Kova Şehir: Kocaeli Kayıt: 11 Haziran 2004 Mesajlar: 539
sevgiler paylaşarak coğalır....

serseri
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 27, 2004 08:02
MesajMesaj konusu:
Misafir
İşte en güzel açıklama

En son serseri tarafından Çarşamba, Ekim 27, 2004 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.

yavuz
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 27, 2004 13:50
MesajMesaj konusu:
Misafir
yani gerçek aşk platonik olanı mıdır?

serseri
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 27, 2004 13:54
MesajMesaj konusu:
Misafir
yok hayır paylaşılan aşk en güzelidir...!

yavuz
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 27, 2004 13:58
MesajMesaj konusu:
Misafir
ya kafamı alak bullak ettiniz hangi aşktan bahsediyorsunuz siz...

serseri
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 27, 2004 14:02
MesajMesaj konusu:
Misafir
Biz Karşılıklı aşkın en güzeli oldunu söylüyoruz.... yani plotonik aşk konu içinde değil

umit_shady
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 9, 2005 01:17
MesajMesaj konusu:
Misafir
bence en saf ve masum olanı... bıde en acı verenı..::

Bozcaada
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 9, 2005 12:11
MesajMesaj konusu:
Misafir
Gerçek aşktır bence,ona dokunamadan uzaktan sevmek!!
En güzeli!!

romantic_dewil
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 9, 2005 17:01
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
sadece kendini karşı tarafa karşı küçük düşürmek tabii karşı tarafın duyguları vara iş deişir tabiii...bn yaşadım ve bi daha kimsenin arkasından koşmam kaçan kovalanır :wink:

DiLoS
TarihTarih: Pazar, Aralık 25, 2005 21:11
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Balık Şehir: olmaktan korktuğum yerden... Kayıt: 17 Aralık 2005 Mesajlar: 28
romantic_dewil demiş ki:
sadece kendini karşı tarafa karşı küçük düşürmek tabii karşı tarafın duyguları vara iş deişir tabiii...bn yaşadım ve bi daha kimsenin arkasından koşmam kaçan kovalanır Wink

iyide karşındakinin duygularını sormadan öğrenemzsn! yani eğer bu kendini küçük düşürmekse (senn deyiminle) evet gittim ve konuştum Exclamation belki küçük düştüm ama bişi olamıcaanı ve bu acıyla yaşamm gerektiğini öğrendim ne kaybettim hiç bişi! ama bişiler olabilcek olsaydı onu kazanmış olucaktım küçük ama mutlu olucaktım Wink

tzereyalp
TarihTarih: Salı, Aralık 27, 2005 15:39
MesajMesaj konusu:
Misafir
kapanmayan yarayı doktora göstermemek...

Filinta
TarihTarih: Salı, Aralık 27, 2005 17:39
MesajMesaj konusu: arkadas sevgi
Misafir
arkadslar bence sevgi seven le ve sevilenle güzeldir pilatonik felan hikaye kendini avut maktan baska bir sey olamaz eger seversen kendini sevdir olmuyor sa kendini hic kandırma bu benim görüs acım ...

DENİZ
TarihTarih: Cuma, Aralık 30, 2005 16:52
MesajMesaj konusu:
Misafir
ben bunu yaşadım sanki birşey oldu tavsiye etmem o çekti gitti ben hala arkasından ağlıyorum Crying or Very sad

fotosentez
TarihTarih: Pazar, Ocak 1, 2006 13:38
MesajMesaj konusu:
Misafir
DENİZ demiş ki:
ben bunu yaşadım sanki birşey oldu tavsiye etmem o çekti gitti ben hala arkasından ağlıyorum Crying or Very sad

yeter artık ağlama gitti o biliosun.bende biliorum sende.eee... gelseydi.gelemezmiydi?
bak tamam yeter artık bundan sonra da önceleri olduğu gibi elele verip aşıcaz bunları.biz neler aştık seninle.yine aşarız.biliosun biz istedik mi herşeyi yaparız. Wink yeter yaa tutan mı var seni.açsana yelkenini,açsana yeni limanlara doğru...olmuyo mu ben yardım ederim.sen yeter ki iste.hep yanındaydım bu güne kadar yine yanında olucam.unutucaz onları.bitti başlıyoruz bugün.unutma kampanyasına.katılmak isteyen varsa bize haber verebilir arkadaşlar.katılım serbest.hep birlikte unutucaz şerefsizleri....

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code