Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  PİNHANİ

andmaiyesi
TarihTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 19:04
MesajMesaj konusu: PİNHANİ
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: yaşamaya çalışmak... Kayıt: 10 Mart 2006 Mesajlar: 76
PİNHANİ GRUBUNU İSTANBULDA ADLI PARÇA VE KLİBİYLE TANIDIK.BEN ÇOK SEVDİM,YA SİZ?
Sosyal İmleme

sinan
TarihTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 19:06
MesajMesaj konusu:
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Web Şehir: cinstanbul Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2036
izlemedim hiç, dahası duymuşluğum da yok Rolling Eyes

cmrtsi
TarihTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 20:22
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 10 Ağustos 2006 Mesajlar: 589
ben daha dün öğrendim öyle bir grubun olduğunu... iyi bir gruba benziyo... "yıldızlar" ve "istanbul'da" şarkıları güzel... Wink

delisugar
TarihTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 20:42
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenim görevlisi :) Şehir: Tokat Kayıt: 04 Ağustos 2006 Mesajlar: 40
bende bi arkadaşım sayesinde tanıdım. sitelerine koydukları üç parçayı dinledim ve hemen albümlerini edindim. gerçekten başarılı bir grup seslerini ve şarkılarını çok beğendim. ne diyim başarılar... Very Happy

Rosey
TarihTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 22:03
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İzmir Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 196
bana da bir arkadasim İstanbulda adlı şarkısını gönderdi... cok begendim Smile onun sayesinde tanidim, hic bir bilgim yoktu aslinda adini bile duymamistim

DrAmAQuEen
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 20:23
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Şehir: İzmir Kayıt: 16 Ağustos 2006 Mesajlar: 5
ben nasıl büyük adam olucam çok güzeelll Smile

FDkolik
TarihTarih: Çarşamba, Eylül 6, 2006 20:06
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Kayıt: 06 Eylül 2006 Mesajlar: 194
İSTANBUL'DA VE HELE Bİ GEL PARÇALARINI BİLİYORUM SADECE Sad Smile AMA HEPSİDE ÇOK GÜZEL DOĞRUSU.............BAŞARILAR DİLERİM KENDİLERİNE........

bigmerLin
TarihTarih: Perşembe, Eylül 7, 2006 09:04
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Çanakkale Kayıt: 27 Mart 2006 Mesajlar: 227
Grubun ilk başLarda "dön bak dünyaya" isimLi şarkısını biLiyordum.. Ama 3 eyLüL miniatürk de bütün şarkıLarını dinLeme fırsatını buLdum.. Gerçekten başarıLı oLacağına inandığım bir grup.. 3 eyLüL'de sahnede biraz gergin duruyorLardı.. Smile Ama arkaLarında Akın ELDES gibi virtüöz vardı.. Ki sonradan öğrendim Akın ELDES gruba dahiLmiş.. OnLar için büyük bir şans bence.. iLeriki günLerde hep birLike göreceğiz.. Smile

yaskaman
TarihTarih: Perşembe, Eylül 7, 2006 13:30
MesajMesaj konusu:
Misafir
kimsenin pinhaniyi bilmiyor olmasına şaşırdım doğrusu Shocked
neyse, güzel insanlar ve güzel müzik yapıyorlar, İstanbulda adlı şarkısını herkes beğenecektir bence.. dinleyin derim...

angel
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 23, 2006 12:25
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
PİNHANİ.....süper bir grup! Müzik ve şarkı sözleri harika. Kırılgan bir ses tonu yani bana öyle geldi çoook hoş herkese tavsiye edilir!

içinden geleni söyle , kalırsa yazık olur
hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur
bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için
başından geçeni anlat , masaldır benim için

Winston
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 25, 2006 00:44
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Kocaeli Kayıt: 25 Ekim 2006 Mesajlar: 6
özür dilerim ama akın eldes pinhani'ye dahil değil albümde çok emeği geçen biridir. doğal olarak albümdeki hissiyatı başka bir gitaristin veremeyeceği düşünülürse konserlerde de grubu yalnız bırakmamaktadır...

lavinyaa
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 25, 2006 14:02
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: istanbul Kayıt: 23 Haziran 2006 Mesajlar: 90
hiç izlemedim ama şarkıyı çok beğendim bence birkaç sene sonra da anılacak bir grup 3 günlüklere benzemiyo ama tabi bu yalnızca benim yorumum bence hiç fena değiller başka şarkıları var mı yada nasıl bilmiyorum ama böyle şarkılarla devam etmelerini diliyorum..

floydian
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 6, 2006 15:31
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Oğlak Şehir: Bursa Kayıt: 03 Kasım 2006 Mesajlar: 40
dün yüxexes in tekrar yayınında gördüm. gerçekten başarılı olacak gibi görünen bir topluluk.
akın eldes de biraz şans eseri de olsa bu gruba dahilmiş. gerçekten onlar için büyük şans.demolarınızı göstermeye gittiğiniz usta sizin gruba dahil oluyor. çok büyük bir şans ve onur bu bence.

başarılıar diliyorum pinhani topluluğuna. bize böyle güzel eserler sunsunlar hep.

metnazirk
TarihTarih: Salı, Kasım 7, 2006 23:32
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Rize Kayıt: 23 Eylül 2006 Mesajlar: 207
iyi iyi ninni kıvamında diyorum ben pinhani nin müziğine...
ama farklı bir tarz kesinlikle dinlenmeli...
günümüzde böyle taklitten uzak yeni gruplara rastlamak çok zor...

melodi
TarihTarih: Çarşamba, Kasım 8, 2006 01:12
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: müzisyen Şehir: İstanbul Kayıt: 06 Ağustos 2006 Mesajlar: 108
evet bende çok beğendim özellikle albümlerinde cem aksel ve akın eldesle beraber çalışmışlar çok başarılı buldum dinlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim!!!

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa: 1, 2, 3, 4  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code