Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Özgür

Burada Diğer Rock Müzik Sanatçıların Panoları Bulunmakta. Bildiriler, konserler, albümler, şarkı sözleri, incelemeler ..
Kilitli
konzara
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: Cuma, Mayıs 23, 2008 03:31
İsim: Sunay
Konum: İstanbul

Özgür

Mesaj gönderen konzara »

ÖZGÜR HAKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ...ve DÜŞÜNCELERİNİZ...

08 Agustos 1977 yılında Karaman´da hayata gözlerini açtı. Ailenin üç çocugundan en küçük olanıydı.İlkokul,ortaokul ve liseyi Konyada okudu.Müziğe olan ilgisi çok küçük yaşlarda başladı. Bunda da ailesinin çok büyük rolü oldu.İlkokulda enstrüman ve solfej dersleri almaya başladı. Okul orkestralarında başlayan müzik serüveni sonraları küçük topluluklarla devam etti.Lise yıllarında Halhal adlı bir grupta yer almasıyla birlikte,Özgür için müzik bir yaşam tarzı olmaya başladı.Bu dönemde Konya´da yapılan rock festivallerinde konserler verdi.Ankara devlet konservatuarını birincilikle kazandı,fakat bazı sebeplerden dolayı okula devam etmedi. Özgür,müzik hayatını profesyonel olarak sürdürmek için İstanbula yerleşti.10 yılı aşkın değişik rock barlarda ve konserlerde sahne aldı. Bu arada sinema okulu New york Dıgıtal Film Academy görsel sanatlar yönetmenlik ,vtr,kurgu ve montaj bölümünü bitirdi.Ulusal kanal'da 2 yıl müzik yayın direktörü olarak çalıştı.Degişik tarzlardaki sanatcıların müzik yönetmenliğini ve aranjörlüğünü yaptı. Kendi bestelerinden oluşan SON GİDİŞİM adlı ilk albümünü ALMİRA MÜZİK etiketiyle 31 Mart 2008 de müzik piyasasına sürecek olan Özgür. Şuan konser çalışmalarını sürdürmekte.Özgür, ilk albümün ismi olan SON GİDİŞİM adlı şarkısına klip çekti. Sanatçının Klibi,Taksim İstiklal caddesinde ve Beyoğlunun arka sokaklarında çekildi.

ŞARKILARI
1-Sevgililer Günü
2-Deniz Kızı
3-Son Gidişim
4-Rüzgarlar
5-Aşk Kalesi
6-Desemde İnanma
7-Kim Ne Derse Desin
8-Uçurtma
9-Mavi Boncuk

Resmi web sayfası http://ozgurdogruoz.com/
konzara
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: Cuma, Mayıs 23, 2008 03:31
İsim: Sunay
Konum: İstanbul

Re: Özgür

Mesaj gönderen konzara »

Özgür, Dünyaca ünlü Gitarist Joe Satriani ile yeni bir albüm hazırlığına başladı. Yaklaşık iki yıl sürecek olan albüm çalışması çok büyük bir titizlikle seçilen repartuardan oluşacak. Abümün yönetmenliğini ise Joe Satriani üstlenecek. Aşık Veysel'in müziklerinide Joe Satriani'ne dinleten ve tanıtan Özgür Joe Satrianin bu kadar etkilenecegini tahmin edememiştim Aşık Veysele hitaben yaptığı müzikten dolayı Joe Satriani kutluyorum bizi onurlandırdı dedi.
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
Mesajlar: 2187
Kayıt: Çarşamba, Eylül 29, 2004 22:30
İsim: Sinan
Konum: İstanbul

Re: Özgür

Mesaj gönderen sinan »

o, süpermiş. hayırlısı bakalım
~
ansızın gelecek gibisin..
Kullanıcı avatarı
Adventureman
Admin
Admin
Mesajlar: 2107
Kayıt: Perşembe, Haziran 3, 2004 21:31
İsim: Ersin
Konum: Giresun
İletişim:

Re: Özgür

Mesaj gönderen Adventureman »

Aşağıda ki başlıktan konuya devam edebilirsiniz...

Özgür Doğruöz
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
Kilitli