Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Kürsünüz  :  ölüm sizce nedir

Bozcaada
TarihTarih: Salı, Mart 14, 2006 18:33
MesajMesaj konusu:
Misafir
Göçtür

murti
TarihTarih: Çarşamba, Mart 15, 2006 09:57
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Bilgisayar Şehir: Giresun Kayıt: 08 Mart 2006 Mesajlar: 3
Ölüm,sevdiğini yanında bulamamaktır...

istanbullu
TarihTarih: Çarşamba, Mart 15, 2006 17:20
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
tek başına çıkılan bir yolculuk ve geri dönüşü olmayan hesap sorulan bi yolculuk

KadeR
TarihTarih: Çarşamba, Mart 15, 2006 18:18
MesajMesaj konusu:
Misafir
herşeyi geride bırakıp yalnız başına çıktığın
dönüşü olmayan sonsuz bir yolculuk

sibirya prensesi
TarihTarih: Çarşamba, Mart 15, 2006 18:27
MesajMesaj konusu:
Misafir
ölüm dediğiniz nedirki?bence bu iğrenç dünyadan kurtuluş :lol: ve ölüm hiç acıtmaz ayrılığın acıttığı kadar. :( sevdiğin insanların ihanetine uğramaktan daha iyidir ölüm........ :cry:

bliss
TarihTarih: Çarşamba, Mart 15, 2006 21:47
MesajMesaj konusu:
Misafir
öyle kolay bişi diil ölüm.siz bide arkada kalana sorun..................... Crying or Very sad Crying or Very sad

mad_madame
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 17:45
MesajMesaj konusu:
Misafir
arkada kalan iki gün ağlar sonra günlük telaslara kapılıp unutur herseyii..ölüm yeni bir hayattır..bircok giden memnun ki yerinden cok seneler gecti dönen yok seferinden...

ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı..

bliss
TarihTarih: Perşembe, Mart 16, 2006 18:23
MesajMesaj konusu:
Misafir
herkes unutamıyomuş demek ki Sad

mad_madame
TarihTarih: Cuma, Mart 17, 2006 18:38
MesajMesaj konusu:
Misafir
eğer unutamassan unutmamak icin kendini zorlarsan,unutunca ona ihanet etmis gibi olcagını düsünürsen,sadece kendini kahredersin..öldüü icin Allah'a isyan edilmemeli..ben de sevdiğim bicok kisiyi kaybettim..ama ölmeselerdi belki hersey daha kötü olurdu dierek kendimi avuttum..öyle anlar gelior ki ölüm bir kurtulus oluor.. Rolling Eyes

melissa
TarihTarih: Cuma, Mart 17, 2006 20:46
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 11 Aralık 2005 Mesajlar: 321
mad_madame demiş ki:
eğer unutamassan unutmamak icin kendini zorlarsan,unutunca ona ihanet etmis gibi olcagını düsünürsen,sadece kendini kahredersin..öldüü icin Allah'a isyan edilmemeli..ben de sevdiğim bicok kisiyi kaybettim..ama ölmeselerdi belki hersey daha kötü olurdu dierek kendimi avuttum..öyle anlar gelior ki ölüm bir kurtulus oluor.. Rolling Eyes

mad_madame ;
unutamassan değil unutamazsan
öldüü değil öldüğü
dierek değil diyerek
gelior değil geliyor
oluor değil oluyor

ayrıca neden ingilizce karakter kullanmaya çabalıyorsun onu da çözemedim??

seni 2.uyarışım,lütfen Wink

sv=)
TarihTarih: Cumartesi, Mart 18, 2006 17:46
MesajMesaj konusu:
Misafir
sonsuz bir başlangıç Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

sunni_teneffus
TarihTarih: Cuma, Mart 24, 2006 21:21
MesajMesaj konusu:
Misafir
ölüm,bize hep dayattıkları -yok aslında biz ölmüyoruz diğer başka bi dünya war oraya gidiyoruz- demke değil işte.ölüm yokoluş, ölüm en çok sevdiğin şarkıyı bi daha dinleyememk.ölüm artık annemin yaptığı çorbayı içememk. ölüm gri leşmek.ölüm sonsuz bi yokoluş,istem dışı bir şekilde.

aycell_xxx
TarihTarih: Cumartesi, Mart 25, 2006 12:46
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
bence ölüm artık hayatın nefes alıp vermekten ibaret olduğunda başlıyor ve sonsuza kadar öyle devam ediyor

atila.61
TarihTarih: Cumartesi, Mart 25, 2006 18:16
MesajMesaj konusu:
Misafir
bence ölüm kurtuluştur, her türlü beklentinin son bulduğu an'dır ve zamanı geldiğinde güzeldir.

manikdepresif
TarihTarih: Pazartesi, Mart 27, 2006 18:58
MesajMesaj konusu:
Misafir
atila işte cevap bu hemide en kalınından.helal be kardeş.süper bi zoka atmışın foruma.ölümün güzelliğini yiyen varsa yediren varsa yaşamaya layıktır.yoksa derimki gidin huxley okuyun derim.başkada bişey demem,diyemem.saol be ati.forumun en güzel cevabını yazmışın kanımca..saol.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code