| Yazar |
Mesaj |
|
| çilekeşgirl |
Tarih: Salı, Nisan 25, 2006 22:52
Mesaj konusu: |
|
|
|
Misafir
|
|
ben ogün şanlısoyun pek takipçisi diğilim ama bu son parçasını dinledim yani bilmeceyi ve bayıldım gerçekten çok güzel bi şarkı ayrıca bende özledim şarkısıda çok hoş olmuştu ne diyelim devamını da beklioruz
|
|
|
|
|
| RONAL |
Tarih: Çarşamba, Nisan 26, 2006 22:41
|
|
Üye

|
|
arkadaşlar cuma günü ankara konserindeyim.yeni albümde güz olmuş.umarım konser çok eğlenceli geçecek
|
|
|
|
|
| ecem |
Tarih: Salı, Haziran 6, 2006 10:15
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: öğrenci
|
|
düşlerim başka gerçek başka ama umrumda da değil...
|
|
|
|
|
| prenses |
Tarih: Salı, Haziran 6, 2006 15:27
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ
|
|
rock muzığı sevmeme rağmen ogun sanlısoy den pek hoşlanmıorum...herkes kndı tarzını yaratmalı bence..ogun de açıkçası bı tarz goremıorm....sesını kullanmyı bılmıo bnce..
|
|
|
|
|
| prenses |
Tarih: Salı, Haziran 6, 2006 15:31
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ
|
buralarsoguk demiş ki: cok sacmalik sozleri var kiz gunaydin gozunaydin nemi iyi ki pentegramdan ayrildi
kesnlıkle katlıorum sana..sesınıde kullnamıo..bı tarzıda yok..rock çılardan sevemediiim tek insan...
|
|
|
|
|
| ecem |
Tarih: Salı, Haziran 6, 2006 22:07
|
|
Üye

Burçlar:
|
|
bence tam tersi bunlarla hiç alakası yok son derece süper bir tarza ve müthiş bir sese sahip bir insan...
|
|
|
|
|
| aycell_xxx |
Tarih: Cumartesi, Haziran 24, 2006 14:24
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Diğer
|
röportajlarında gözümü kapatıp sırf sesini dinliyorum.. acayip ii geliyo gerçekten güzel bi sesi var konuşurken de şarkı söylerken de "sana dedim" derken de
|
|
|
|
|
| emrepark |
Tarih: Cumartesi, Haziran 24, 2006 14:41
|
|
Takımdan

Burçlar:
|
şarkı sözleri anlamlı aslına bakarsanız ama şiirsellikten uzak,çok şey anlattığını söyleyebilirim yine de.Müzik olarak da pentagram çıkışlı olmasının belirli avantajları göze çarpıo zaman zaman.Son albümde de pentagram elemanlarını görmek mümkün.Tarkan prodüktörlüğü üstlenmiş,gitarları metin türkcan çalmış ve bilmece şarkısının klip yönetmeni de hakan utangaç.Anlamlı bi üçleme olmuş aslında
|
|
|
|
|
| yaskaman |
Tarih: Pazar, Haziran 25, 2006 17:37
|
|
|
Misafir
|
|
Bilmece çok sağlam şarkı...
|
|
|
|
|
| TOPRAK |
Tarih: Cuma, Temmuz 28, 2006 15:08
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: öğr.
|
ilk albümünü hatırlayan varmı?
kaybettik severken yorulduk denerken bana sabırlar dilerdin sen pes ettin benden erken......
şu sözler yetersizmi arkadaşlar?ayrıcı tam anlamıyla rock yapan bi müzisyen..söz herşey değildir ama müzik herşey..rock müzik bu pop değil
|
|
|
|
|
| nwtzk |
Tarih: Cuma, Temmuz 28, 2006 16:57
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: ögrenci
|
|
bencede super bı sanatcı.sarkı sozlerının bazıları kımıne gore sacma geleblır ama zaten onun yaptıgı tarzda sozler degıl muzık onemlıkı oda onu mukemmel yapıyo.hele bu album tek kelıme ıle super.butun kasetı sıkılmadan rahatlıkla dınlenebılır.ayrıca sebnem ferah ve aylın aslım gıbı ısımlerle yaptıgı ortak sarkılar da ayrı bı hava katmıs.ozetle cok ıyı muzık yapıyor ve herzaman zevkle dınlıyıcem.
|
|
|
|
|
| yaskaman |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 29, 2006 21:15
|
|
|
Misafir
|
TOPRAK demiş ki: ilk albümünü hatırlayan varmı?
kaybettik severken yorulduk denerken bana sabırlar dilerdin sen pes ettin benden erken......
şu sözler yetersizmi arkadaşlar?ayrıcı tam anlamıyla rock yapan bi müzisyen..söz herşey değildir ama müzik herşey..rock müzik bu pop değil
o albüm bende var..
korkma da sağlam şarkıdır...
|
|
|
|
|
| seyytan |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 29, 2006 22:13
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: Turizm
|
prenses demiş ki: rock muzığı sevmeme rağmen ogun sanlısoy den pek hoşlanmıorum...herkes kndı tarzını yaratmalı bence..ogun de açıkçası bı tarz goremıorm....sesını kullanmyı bılmıo bnce..
kimde tarz var prenses bana acıklaya bilecek misin bakalım.... yalnıssın bence cok yalnıs... sana yakıstıramadım...
|
|
|
|
|
| nwtzk |
Tarih: Pazar, Temmuz 30, 2006 11:24
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: ögrenci
|
bende katılıyorum tarz yok ne demek onuda cozemedım ben.onun zaten gecmısten gelen cok saglam bır pentagram tarzı var eger tarz dersen ılla.nese sonucta bence tarzıda var ,sesınıde cok guzel kullanıyo.gerısı bos.
|
|
|
|
|
| TOPRAK |
Tarih: Perşembe, Ağustos 3, 2006 12:51
|
|
Üye

Burçlar: