Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Ogün Sanlısoy

maNga
TarihTarih: Pazar, Ekim 30, 2005 10:43
MesajMesaj konusu:
Misafir
süper bi adam yanlız yeni albüm cıkartcakmı bilen varmı acaba bilen varsa lütfen yazsın

coolrap
TarihTarih: Pazar, Ekim 30, 2005 11:35
MesajMesaj konusu:
Misafir
flylover sonuna kadar destekliyorum

maNga
TarihTarih: Pazar, Ekim 30, 2005 12:39
MesajMesaj konusu:
Misafir
flylover demiş ki:
bence vasatın çooooooooook altında bir rockçı sözler olmasa müzikler şöyle böyle ama sırf müzikle de bu iş olmazki kardeşim belki ilerideki albümlerinde toparlar ! kaset yaptıracak enayi bir firma bulursa tabii

ya abi adam süper bence böle acımasız bagnaz acıklamalar yapmayın emege saygı duyun biraz saygı Delirmiş

dicoria_mavi
TarihTarih: Salı, Kasım 15, 2005 20:15
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Balık Şehir: hatay/samsun Kayıt: 22 Aralık 2004 Mesajlar: 40
kesinlikle süper sözler süper müzik
düşmez kalkmaz mükemmel
yar olmadın da öyle

*elaa*
TarihTarih: Salı, Kasım 15, 2005 22:09
MesajMesaj konusu:
Misafir
ogün sanlısoy'un dinlemekten zevk aldığım şarkıları arasında ilki 'saydım',ikincisi ise 'yar olmadın'..

lavinia
TarihTarih: Perşembe, Kasım 17, 2005 02:14
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Halkla ilişkiler Şehir: Giresun Kayıt: 10 Ekim 2005 Mesajlar: 106
ben en çok' bak sana dedim bunudamı duymadın' diye bi şarkısı var tabi şarkının adı bu diğil ben bu kısmını çok seviyorum.hani birine sinirlenirsin arkasından bişiler söylersin ya bence bu çok uygun Laughing

*elaa*
TarihTarih: Perşembe, Kasım 17, 2005 18:50
MesajMesaj konusu:
Misafir
doğru herkes bilio ama yorum yapsaydın iyi olurdu ya Smile Smile

*elaa*
TarihTarih: Perşembe, Kasım 17, 2005 18:53
MesajMesaj konusu:
Misafir
ewt bende o şarkıyı biraz seviyorum birileri beni sinirlendirince sölüyorum.

<ROCKERGIRL>
TarihTarih: Pazar, Kasım 20, 2005 23:02
MesajMesaj konusu:
Misafir
ogun sanlisoy basarili bir cikis yapti zaten pentagram grubundaykende cok basariliydi. sarkilari ve ses tonu cok guzel.

pimp
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 28, 2005 21:42
MesajMesaj konusu:
Misafir
Evil or Very Mad şarkıları bence muhteşem yetersiz de değil anlayabilmek için derin dilemek gerekiyo hatta mükemmel Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil

commander
TarihTarih: Salı, Kasım 29, 2005 21:32
MesajMesaj konusu:
Misafir
ogün sanlısoy ii sanatcıdır pentagramda iken daha iiydi ayrılınca daha ii bişiler yapabilecegini sandı herhalde Rolling Eyes ama cok güzel sarkıları war 2. albümünde düşmez kalkmaz harika bir sarkı diyebilirim

aze
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 9, 2006 19:24
MesajMesaj konusu:
Misafir
Ogün Sanlısoy'un yeni albümü (yani 3.) şubat sonunda piyasada olacakmış..İlk albümü Korkma ise yalan olmuş galiba...

hazan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 9, 2006 19:44
MesajMesaj konusu: pek hoşlanmam
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 997
sadece saydım şarkısı geri kalanı boş gibi. benim fikrim nihayetinde

emirates
TarihTarih: Pazar, Ocak 15, 2006 15:24
MesajMesaj konusu:
Misafir
Ogün Sanlısoy'un albümlerindeki parçalrdan dinlediklerim hep güzeldi lakin elime bir fotoğrafı geçti 'Pentagram'da söylediği dönemden, hatta fotoğrafta Demir Demirkan'da var ama Ogün çok komik çıkmış yani internetten bulursam yüklemeye çalışayım ki herkes görsün eylensin Very Happy

BEGG
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 16, 2006 00:10
MesajMesaj konusu:
Misafir
bence muziği kaliteli sarkı sözleri sacma görunsede anlam cıkarılabilecek cinsten fiziki olarakta karizmatik oldugunu söyleyebilirim ayrıca artist bi tip deil samimi buluyorum bende özledim çok ii oldu bence.ogun bence ii bi yerleri hak edio...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code