Ogün Sanlısoy

Burada Diğer Rock Müzik Sanatçıların Panoları Bulunmakta. Bildiriler, konserler, albümler, şarkı sözleri, incelemeler ..

Mesajgönderen maNga » Pazar, Ekim 30, 2005 10:43

süper bi adam yanlız yeni albüm cıkartcakmı bilen varmı acaba bilen varsa lütfen yazsın
maNga

Sponsor

Sponsor

Mesajgönderen coolrap » Pazar, Ekim 30, 2005 11:35

flylover sonuna kadar destekliyorum
coolrap

Mesajgönderen maNga » Pazar, Ekim 30, 2005 12:39

flylover yazdı:bence vasatın çooooooooook altında bir rockçı sözler olmasa müzikler şöyle böyle ama sırf müzikle de bu iş olmazki kardeşim belki ilerideki albümlerinde toparlar ! kaset yaptıracak enayi bir firma bulursa tabii

ya abi adam süper bence böle acımasız bagnaz acıklamalar yapmayın emege saygı duyun biraz saygı sinirli:
maNga

Mesajgönderen dicoria_mavi » Salı, Kasım 15, 2005 20:15

kesinlikle süper sözler süper müzik
düşmez kalkmaz mükemmel
yar olmadın da öyle
dicoria_mavi
Üye
Üye

Mesajgönderen *elaa* » Salı, Kasım 15, 2005 22:09

ogün sanlısoy'un dinlemekten zevk aldığım şarkıları arasında ilki 'saydım',ikincisi ise 'yar olmadın'..
*elaa*

Mesajgönderen Gülce » Perşembe, Kasım 17, 2005 02:14

ben en çok' bak sana dedim bunudamı duymadın' diye bi şarkısı var tabi şarkının adı bu diğil ben bu kısmını çok seviyorum.hani birine sinirlenirsin arkasından bişiler söylersin ya bence bu çok uygun :lol:
Kullanıcı avatarı
Gülce
Takımdan
Takımdan

İsim: Ebru

Mesajgönderen *elaa* » Perşembe, Kasım 17, 2005 18:50

doğru herkes bilio ama yorum yapsaydın iyi olurdu ya :) :)
*elaa*

Mesajgönderen *elaa* » Perşembe, Kasım 17, 2005 18:53

ewt bende o şarkıyı biraz seviyorum birileri beni sinirlendirince sölüyorum.
*elaa*

Mesajgönderen <ROCKERGIRL> » Pazar, Kasım 20, 2005 23:02

ogun sanlisoy basarili bir cikis yapti zaten pentagram grubundaykende cok basariliydi. sarkilari ve ses tonu cok guzel.
<ROCKERGIRL>

Mesajgönderen pimp » Pazartesi, Kasım 28, 2005 21:42

:evil: şarkıları bence muhteşem yetersiz de değil anlayabilmek için derin dilemek gerekiyo hatta mükemmel :evil: :twisted: :twisted:
pimp

Mesajgönderen commander » Salı, Kasım 29, 2005 21:32

ogün sanlısoy ii sanatcıdır pentagramda iken daha iiydi ayrılınca daha ii bişiler yapabilecegini sandı herhalde :roll: ama cok güzel sarkıları war 2. albümünde düşmez kalkmaz harika bir sarkı diyebilirim
commander

Mesajgönderen aze » Pazartesi, Ocak 9, 2006 19:24

Ogün Sanlısoy'un yeni albümü (yani 3.) şubat sonunda piyasada olacakmış..İlk albümü Korkma ise yalan olmuş galiba...
aze

pek hoşlanmam

Mesajgönderen hazan » Pazartesi, Ocak 9, 2006 19:44

sadece saydım şarkısı geri kalanı boş gibi. benim fikrim nihayetinde
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

İsim: Mehtap

Mesajgönderen emirates » Pazar, Ocak 15, 2006 15:24

Ogün Sanlısoy'un albümlerindeki parçalrdan dinlediklerim hep güzeldi lakin elime bir fotoğrafı geçti 'Pentagram'da söylediği dönemden, hatta fotoğrafta Demir Demirkan'da var ama Ogün çok komik çıkmış yani internetten bulursam yüklemeye çalışayım ki herkes görsün eylensin :D
emirates

Mesajgönderen BEGG » Pazartesi, Ocak 16, 2006 00:10

bence muziği kaliteli sarkı sözleri sacma görunsede anlam cıkarılabilecek cinsten fiziki olarakta karizmatik oldugunu söyleyebilirim ayrıca artist bi tip deil samimi buluyorum bende özledim çok ii oldu bence.ogun bence ii bi yerleri hak edio...
BEGG

ÖncekiSonraki

Dön Rock Müzik Sanatçıları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir