Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Ogün Sanlısoy

teo
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 11, 2005 11:34
MesajMesaj konusu:
Misafir
pencereyi tek geçerim....

emrepark
TarihTarih: Çarşamba, Temmuz 13, 2005 17:08
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
bence pencere tam bir rock soundlu türkü yani rock müzikte bi yenilik dinleyenler bilirler kargonun arabic fahişe şarkısı vardı biraz ona benzetiyorum tarz olarak o şarkıda da darbuka-gitar sentezi vardı neyse bence ogün sanlısoy muhteşem bi alt yapısı olan biri ama daha iyisini yapabilir mesela albüm daha sert olmalıydı

flylover
TarihTarih: Cuma, Temmuz 15, 2005 14:27
MesajMesaj konusu:
Misafir
bence vasatın çooooooooook altında bir rockçı sözler olmasa müzikler şöyle böyle ama sırf müzikle de bu iş olmazki kardeşim belki ilerideki albümlerinde toparlar ! kaset yaptıracak enayi bir firma bulursa tabii

haldunbar
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 16, 2005 10:43
MesajMesaj konusu: Antalya Konseri
Takımdan Takımdan
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Şehir: Antalya Kayıt: 04 Şubat 2005 Mesajlar: 202
Dün itibariyle canlı dinleme fırsatı buldum kendisini. Toplasan 50-60 kişiydik zaten. Sahneye çıkınca ufak bir şok geçirdi hattı zatında. Mekan yanlış şeçilmişti zaten(Maybe Disco). Ogün' ün hayran kitlesini oluşturacak kesimin böyle gereksiz bir ortama gelmek istemeyeceği(ki geçen sene aynı discoda İbrahim Tatlıses bile konser verdi, düşünün yani) gün gibi aşikardı ve öyle de oldu.
Bütün bunların dışında orkestrasında ve vokalinde Pentagram dan izler bulmak oldukça kolaydı. Gecenin tek artı yanı bir eliyle seyirciye el sallarken diğer eliyle solo atabilen elektro gitaristti. Sonuç olarak Antalya da bu kadar kalabalığı her gece The Bar (rock bar) da bile rahatlıkla bulabilirsiniz. Uzun bir süre (daha popüler bir albüm yapana kadar) Antalya ya konser vermeye gelmeyi düşünmeyeceğini sanıyorum. Aslında Feridun Düzağaç ın ilk zamanlarındaki konser görüntülerini anımsatan bir görüntüsü vardı. Ama tabi Feridun un o zamanlarda bile çok farklı bir tadı vardı. Keşke gene olsa, eski günlerdeki sessiz ve derinden...

Bozcaada
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 16, 2005 14:40
MesajMesaj konusu:
Misafir
Ogün Sanlısoy'u herkes biliyo yorum yapmak istemiyorum!

bellatrix
TarihTarih: Perşembe, Ağustos 4, 2005 16:48
MesajMesaj konusu:
Misafir
hepicigi guzel( yasiyoruz haric) ama bi yaaarr olmadin var kii aaaahh b anacim!! Sad

_ece_
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 20, 2005 10:55
MesajMesaj konusu:
Misafir
SaYdım kaÇ Gün olDu
Saydım kaç gece DolDu.
SAyDım HerGün aynI
DÖn Dön istersen
en güzel şarkısı saydım bence Smile

damla_damla
TarihTarih: Pazartesi, Eylül 12, 2005 13:56
MesajMesaj konusu:
Misafir
benim dinlemekten zevk aldığım sanatçılardan biri.çok sempatik bence.ve ayrıca cover ınında çok beğendim.yeni albüm hazırlığı var mı hiç bilen var mı? Rolling Eyes

aze
TarihTarih: Çarşamba, Eylül 14, 2005 00:42
MesajMesaj konusu:
Misafir
ogün sanlısoy çok yakında ilk albümü korkma yı yeniden piyasaya sunacak...daha geniş bilgiyi ogün sanlısoy severlerin kurduğu fan sitesinden alabilirsiniz...sanırım bu albümde bazı parçalar yeniden çalınacak ve de bir cover ilavesi yapılacakmış..bu cover in hangi parçaya yapılacağını da hayranların anket cevapları belirleyecek...fazla bi şey bilinmiyor çünkü ogün ortalarda yok... Rolling Eyes

Misafir
TarihTarih: Perşembe, Eylül 29, 2005 17:38
MesajMesaj konusu:
BENCE SÜPER SARKI SÖZLERİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ
ŞARKILARDAN EN İİSİ YAR OLMADIN[u][/u]

mihrimah
TarihTarih: Cuma, Eylül 30, 2005 09:14
MesajMesaj konusu:
Misafir
bence müzik güzel ancak bazı parçalarda sözlerin yetersiz oldugunu düşünüyorum.yar olmadın şarkısı benimde favorim.

Misafir
TarihTarih: Cumartesi, Ekim 1, 2005 10:27
MesajMesaj konusu:
coverı kötü falan yazmışlar bence süper bişey

geri vermez hayat
geri vermez zaman
dönüverse dünüm ahh
cok üzgünüm coook
işte buyum
dayanamadım özleme

Misafir
TarihTarih: Salı, Ekim 4, 2005 17:12
MesajMesaj konusu:
buralarsoguk demiş ki:
yetersiz evet sozler pek anlamli bulmuyorum

ya buralar soguk ne mualefet adamsın sen şunu kabul et SÜPER

Misafir
TarihTarih: Çarşamba, Ekim 5, 2005 17:20
MesajMesaj konusu:
TEK KELMEYLE SÜPER YORUMA GEREK YOK

flame
TarihTarih: Cuma, Ekim 28, 2005 18:10
MesajMesaj konusu:
Misafir
a a a bence sözleri zayıf falan diil siz anlayamamışsınız sölerini Razz ! müzik de süper sözler de gayet iyi severim dinlerim çok takdir ederim helal olsun

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code