Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Ogün Sanlısoy

TOPRAK
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 01:07
MesajMesaj konusu: Re: Ogün Sanlısoy
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğr. Şehir: eskişehir Kayıt: 24 Haziran 2006 Mesajlar: 57
program harikaydı..ogün harikadı..ogün abinin bebeğide harika..ozan barış..çok güzel çok Very Happy

hale
TarihTarih: Perşembe, Şubat 1, 2007 20:30
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: Düzce Kayıt: 09 Ocak 2007 Mesajlar: 90
ogün'ün ilk çıktıgı zamanlar..cok iyi hatırlıyorum deli gibi dinliyorum parcalarını..dershaneye gidiyorum o zaman..hep mırıldanıyorum ona.hatta bizim dershanede ogüne cok benzeyen bir cocuk vardı sırf benziyo diye onunla çıkmıştım :oops:

edit:yaska

MetinAy
TarihTarih: Perşembe, Şubat 1, 2007 21:12
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Aydın Kayıt: 29 Ocak 2007 Mesajlar: 174
hale demiş ki:
ogün'ün ilk çıktıgı zamanlar..cok iyi hatırlıyorum deli gibi dinliyorum parcalarını..dershaneye gidiyorum o zaman..hep mırıldanıyorum ona.hatta bizim dershanede ogüne cok benzeyen bir cocuk vardı sırf benziyo diye onunla çıkmıştım :oops:

edit:yaska

Very Happy

TOPRAK
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 04:17
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğr. Şehir: eskişehir Kayıt: 24 Haziran 2006 Mesajlar: 57
kaybettik severken
yorulduk denerken
bana sabırlar dilerdin
sen pes ettin benden erken
Crying or Very sad ogün abimin yüreğine sağlık

TOPRAK
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 04:21
Üye Üye
aycell_xxx demiş ki:
ilk albümünden KORKMA,KAYBETTİK SEVERKEN,TETİKÇİ,KONUŞTUĞUN SEENSİN,NOLUR... hmm başka var mıydı ya Question çok çok güzeeeel...

olmaz mı..başkoyduk,değişme,anla dünü,git,ol ol..başka da yok Wink

MetinAy
TarihTarih: Perşembe, Şubat 8, 2007 18:28
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Aydın Kayıt: 29 Ocak 2007 Mesajlar: 174
Albüm tamamlandı yani... Smile

TOPRAK
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 21, 2007 00:52
Üye Üye
evet..albüm tamam.. varsa arkadaşlar başka ogün abi hakkında tamamlanması gereken siz başlayın ben tamamlayım :twisted:

edit: yaska

sophie
TarihTarih: Pazartesi, Nisan 9, 2007 02:57
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 02 Mart 2007 Mesajlar: 169
şarkılarını dinlemeyi seviyorum.özellikle ''saydım'' ın yeri ayrıdır bende.

efnan
TarihTarih: Çarşamba, Mayıs 23, 2007 00:07
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: ögrenci denilen nane... Kayıt: 16 Haziran 2006 Mesajlar: 23
ne yerdeyim ne gökte mükemmel bi altyapıya sahip bir şarkı ama ogün sanlısoyun en çok takdir edilen yanı yani bence sürekli ilerliyor olması!her albümü daha farklı daha güzel daha özel!
korkmayı severek dinliyorum ama üç'deki şarkıları dinleyince de adama bak ya diyorum!
4 haziranda ilk kez canlı dinlicem!
çok mutluyum diyebilirim Embarassed

miyavzi
TarihTarih: Perşembe, Mayıs 24, 2007 02:53
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 20 Temmuz 2006 Mesajlar: 309
geçenlerde bizim okulda pentagram konseri vardı,konserin sonlarına doğru bir baktık ogün anlısoy çıkmış şarkı söylüyor!kendinden geçti resmen çok güzeldi ya... Smile

sembolist24
TarihTarih: Salı, Haziran 19, 2007 14:19
Üye Üye
Yaş: 27 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: rocksever... Şehir: Kayseri Kayıt: 15 Ekim 2006 Mesajlar: 66
gelmiş geçmiş en iyi rock sanatçılarından biri....

anlamsz
TarihTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 00:13
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 27 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: öğretmen Şehir: Ankara Kayıt: 21 Haziran 2007 Mesajlar: 14
tek kelimeyle harika bence. ses tonu da bir başka etkiliyor beni.

aycell_xxx
TarihTarih: Cuma, Ağustos 10, 2007 20:07
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
arkadaşlar ogün'ün korkma'07 albümü çıkmış. bilginize!! Rock

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code