yaskaman yazdı:zor, bazen, meğer, dem, benmişim, aşk, bu gece, cadı kazanı, bu gece, dans et, mühürlü kaderim vs..
ya nerdeyse hepsini yazacağım, çok iyi sesi, şarkıları ve canlı performansı olan biri...
çıktığı mekanlarda takip edemeyenler onun canlı performansını geçen aylarda bi tv programında izlediler ki herkesin nutku tutuldu...
o program tv makinasıydı ve Beyza'nın Kadınları filminin yönetmeni Mustafa Altıoklar'ın yanısıra filmin başrol oyuncuları da konuktu Nev'in yanısıra...
Nev'den bi şarkı söylemesi istendi, bunun üzerine hemen yerini aldı ve başladı Benmişim'i söylemeye. Şarkının ikinci nakaratından sonraki soloya kadar herşey normaldi... ben evde izliyordum ve solo atsın diye bekliyordum zaten... annem ve babam yan odada kapı açık ve beni görür haldelerdi...
solo başladığı anda pür dikkat dinlemeye başladım... bittiğinde tatmin olmuş ve mutlu bi haldeydim. nev bu solodan sonra son nakaratı söylüyor olmalıydı ama öyle olmadıbu sefer tamamen doğaçlama olduğunu düşündüğüm bir soloya başladı, ben tamamen şoktayım, öyle güzel çalıyor ki tüylerim yaklaşık 5 dk boyunca diken diken kaldı...
nihayetinde son kez nakaratı söyleyip bitirdi şarkısını, stüdyoda ve ekran başındaki sayısız insanı ve beni... evet kelimenin tam anlamıyla bitmiştim ve resmen gözümden yaşlar gelmişti... babam bunu fark edip seslendi: oğlum adam acıklı bişey söylemedi ki sana ne oluyo![]()
o programı kaçıran rock müzik severlerin çok şey kaçırdığı kanısındayım...
ve bu programdan sonra anladım ki bu adam gitaristler arasında belki de 1 numara...
.gif)

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir