Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  NAZLI BAŞAK

kemanci
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 02:55
MesajMesaj konusu: NAZLI BAŞAK
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 03 Aralık 2006 Mesajlar: 413
NAZLI BAŞAK PANOLARIDIR.

Konser izlenimlerinizi,yorumlarınızı,düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde yazabilirsiniz.

Teşekkürler.
Lavinya.Net

nazlı başak hakkında çok şey yazılmadığını gördüm,üzüldüm o yüzden açıyorum bu başlığı.hakkında konuşulmayı hakedıyor.11 yaşında başlamış kemana.20 senedir çalıyormuş.piyano da bılıyor.sahne çalışmaları hariç keman ve piyano öğretmenliği yapıyor.sizce bu yaştan sonra keman olmaz mı bıraksammı dediğimde' hayat o kadar boş ki,bence böyle heyecanları erteleme ve bırakma' demişti.işte o sözler bana destek olan..sahnede çok ağırbaşlı durmasına rağmen o kadar bıcır bıcır ve tatlı kii..idolüm o benım.siz ne düşünüyorsunuz bakalım?

seyytan
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 12:21
MesajMesaj konusu: Re: NAZLI BAŞAK
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Nazlı Başak ;kemanı adete konuştuyor hiç susuturmadan...
Ferdidun Düzağaç ile çalmak onun için şans...
Oya abla ile iyi bir uyum içinde...Keman-Bas uyumu...
Severim Nazlı ablayı umarım yelda sende Nazlı abla gibi başarılı olursun...

yaskaman
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 13:36
Misafir
balanstaki kötü ses sistemi nedeniyle pek birşey anlayamasak da albümlerdeki performansından ötürü değerlendirebileceğimiz başarılı, güler yüzlü ve sempatik insan.

sokaklardaevcil
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 22:44
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Kova Şehir: Bursa Kayıt: 13 Aralık 2006 Mesajlar: 47
şu ana kadar dinlediğim en kaliteli müzisyenlerden biri NAZLI BAŞAK.kemancı bu konuda gerçekten iyi bir idol seçmşsin.inşallah seni de bir gün bir sahnede keman çalarken görür ve coşkuyla alkışlarız.

bozcaadali
TarihTarih: Pazar, Şubat 4, 2007 16:30
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 463
İlk Gala konserinde ki izlenimim ne kadar ciddi bir kişilik demiştim ki o ilk izlenimden kaynaklanıyormuş Wink işini büyük bir ciddiyetle yapıyor, harika bir kemancı.

kemanci
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 00:33
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 03 Aralık 2006 Mesajlar: 413
kesınlıkle katılıyorum hepinize.ya ben o kadar gürültü içinde fixlerı ayarlayabılmesıne şaşıyorum* dahja bas gitarı zor duyarken kadın o seste akord yapıyor Confused çok iyi bi kemancı ya.tecrübe ve yetenek olsa gerek.

Bozcaada
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 21:20
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1206
Emre Aydın'la da çalışmaya başlamış powerturk'te emre bey açıkladı...

sokaklardaevcil
TarihTarih: Salı, Şubat 6, 2007 00:22
Üye Üye
Yaş: 19 Burçlar: Kova Şehir: Bursa Kayıt: 13 Aralık 2006 Mesajlar: 47
Nazlı Hanım'da o tecrübe ve yetenek olmasaydı FERİDUN DÜZAĞAÇ'IN ORKESTRASINDA olamazdı şu an zaten...

Nazli
TarihTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 10:33
Takımdan Takımdan
Yaş: 33 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: İstanbul Kayıt: 18 Şubat 2007 Mesajlar: 3
selam arkadaşlar! sitenizle çekmiş olduğunuz harika resimlerimiz sayesinde tanıştım. ellerinize sağlık demek ve bizi konserlerimizde yalnız bırakmadığınız için tesekkur etmek istedim. bu bir merhaba olsun, gerisi gelir elbet... sevgiler... Nazli

bozcaadali
TarihTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 13:48
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 463
Sizi aramızda görebilmek büyük mutluluk hoşgeldiniz Nazlı Hanım Wink (14 Şubat gecesi fotoğraflarınız çok güzel)

scalon
TarihTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 15:17
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 505
hoşgeldiniz Nazlı hanım.. Taner beyden sonra, sizi de aramızda görmek büyük mutluluk Smile

Adventureman
TarihTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 16:02
Admin Admin
Yaş: 27 Burçlar: Başak Şehir: Giresun Kayıt: 03 Haziran 2004 Mesajlar: 1186
Merhabalar ...
Hoş geldiniz Nazlı Hanım sizi aramızda görmek çok güzel ...

sinan
TarihTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 16:08
Admin Admin
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Kayıt: 29 Eylül 2004 Mesajlar: 2070
hoşgeldiniz Nazlı hanım. harika olan resimler değil resimdekiler :)

Bozcaada
TarihTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 16:27
Görevli Görevli
Yaş: 20 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1206
Hoş Geldiniz...

Sahneye çok yakışıyorsunuz,Oya ablayla sizi yanyana izlemek süper.

carizma
TarihTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 18:21
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 11 Ekim 2006 Mesajlar: 959
Hoşgeldiniz Nazlı hanım.Sitemizi şereflendirdiniz.Taner abiden sonra sizide aramızda görmek çok sevindirici.. Smile

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code