| Yazar |
Mesaj |
|
| sv=) |
Tarih: Cumartesi, Ocak 7, 2006 12:35
Mesaj konusu: |
|
|
|
Misafir
|
|
murat yılmazyıldırımı ona olan hayranlığımı kelimelere dökmek çok zor o tarif edilemez süper biri ...
al beni yar götür götür uzaklara bıktım
artık hep aynı varoluşlardan ...
a hoşçakal sevgilim i söyleyişi ölüom ya ...
|
|
|
|
|
| sv=) |
Tarih: Cumartesi, Ocak 7, 2006 12:49
|
|
|
Misafir
|
arkadaşlar bide ben düş sokağı sakinlerinin sitesine üyeym arkadşımzn biri acayip ön yargılı konuşmuş bence yanlış yorum yapıo neyse ...ben murat yılmazyıldırm ın tek kasetini deilde murat çelikle yapmış olduğu kasetleri almaya çalışıom çünki ikisinde sesi süper büyülü dimi
|
|
|
|
|
| sinan |
Tarih: Pazar, Ocak 8, 2006 08:00
|
|
Admin

Burçlar:
|
|
ben de onları Myy Mç değilde Dss iken daha çok seviyordum ama yine de her ikisi de çok başarılılar..
|
|
|
|
|
| KinG_Of_WolFs |
Tarih: Cumartesi, Ocak 14, 2006 12:36
|
|
|
Misafir
|
sinan demiş ki: ben de onları Myy Mç değilde Dss iken daha çok seviyordum ama yine de her ikisi de çok başarılılar..
abim sen bi de "kopunca birbirimizden" şarkısını dinle... Sadece bir tavsiye... Düşle....!
|
|
|
|
|
| the_envoy |
Tarih: Pazartesi, Ocak 16, 2006 15:47
|
|
|
Misafir
|
ben bir murat yılmazyıldırım hayranıyım
onu çok seviyorum günümün çoğunu onu dinleyerek geöiriyorum yaptığı müzik ses tonu şarkıları bana çok hoş geliyo onun hayat felsefesine hayranım mükemmel bir hayat görüşü var ve bunu şarkılarına çok güzel yansıtıyo bir sürü şarkı yaptı ve herbirinin ayrı bir güzelliği ayrı bir özelliği var ben onun şakılarında kendimi bıuluyorum çoğu kez ayrıca tam bir mğzisyen son albümde bir şarkının bass gitarı hariç bütün enstrümanları kendisi çaldı popülerlik peşinde de değil inşallah sürekli şarkı yapmaya devamö eder ben onsuz yapamam çünkü...
|
|
|
|
|
| seyytan |
Tarih: Cumartesi, Mart 4, 2006 14:06
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: insan
|
|
benim aklıma kalite geliyor onu dinlediğim zaman...
|
|
|
|
|
| emrepark |
Tarih: Cumartesi, Mart 4, 2006 14:24
|
|
Takımdan

Burçlar:
Meslek/Sektör: öğrenci
|
|
ayrılmaları hala beni üzüyo zaman zaman,ama ayrıldıktan sonra myy mçden daha ön plandaydı üretim yönünden,ama ikisi de kendi yollarında kulvarlarında hissettiklerini paylaşmaya ve kaliteli müzik yapmaya devam ediyolar
|
|
|
|
|
| mad_madame |
Tarih: Perşembe, Mart 9, 2006 20:59
|
|
|
Misafir
|
|
düş,lahoya,kenderuntanbul,cennet,ve mavi..düşlerin ressamı murat yılmazyıldırım...konuşması da şarkılarındaki gibi şirin...tek üzüldüğüm nokta buraya geldiği zaman beş altı tane şarkı okuyup gitmesi..gerçi haklıydı bazı konularda..bir insan kendine ait kelimeler üretebiliyorsa daha neyi tartışabilirz ki?mavi düşlerle kalın..
|
|
|
|
|
| KinG_Of_WolFs |
Tarih: Pazar, Mart 12, 2006 18:56
|
|
|
Misafir
|
emrepark demiş ki: ayrılmaları hala beni üzüyo zaman zaman,ama ayrıldıktan sonra myy mçden daha ön plandaydı üretim yönünden,ama ikisi de kendi yollarında kulvarlarında hissettiklerini paylaşmaya ve kaliteli müzik yapmaya devam ediyolar
Emin ol; Biz düşçüler (daha olamasak bile) onları asla ayırmadık. Onlara sonsuz saygılar... Düşle...!
|
|
|
|
|
| adı sevda |
Tarih: Salı, Mart 14, 2006 12:59
|
|
|
Misafir
|
KinG_Of_WolFs demiş ki: sinan demiş ki: ben de onları Myy Mç değilde Dss iken daha çok seviyordum ama yine de her ikisi de çok başarılılar..
abim sen bi de "kopunca birbirimizden" şarkısını dinle... Sadece bir tavsiye... Düşle....!
peki siz düşlerin büyüsünü dinlediniz mi?
|
|
|
|
|
| sevilay yıldırım |
Tarih: Salı, Nisan 4, 2006 23:23
|
|
|
Misafir
|
MYY YA GERÇAKTEN OLAY ADAM....
BEN BU KADAR ÖZGÜN Bİ İNSAN DAHA GÖRMEDİM....
BU ARALAR TEK DİNLEDİGİM ŞARKI CEHENNEMDEN GELDİM CENNETE GİDİCEM....ÖZELLİKLE O ARADAKİ MÜZİK HARİKA...
SENİ TANIMAYAN YOK BU ŞEHİRDE DE AYRICA HAYATIMDAKİ ÖZEL ŞARKILARDANDIR...
|
|
|
|
|
| ilkruzgar |
Tarih: Cuma, Nisan 7, 2006 11:31
|
|
Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ
|
emrepark demiş ki: ayrılmaları hala beni üzüyo zaman zaman,ama ayrıldıktan sonra myy mçden daha ön plandaydı üretim yönünden,ama ikisi de kendi yollarında kulvarlarında hissettiklerini paylaşmaya ve kaliteli müzik yapmaya devam ediyolar
ayrıldıktan sonra myy daha çok üretim yaptı çünkü mç müziği bırakmayı düşünerek grubu dağıtmışlar..mç kendisini tanrının yoluna vermeyi düşünüyormuş o zamanlar..şimdi ne alemde bilmiyorum ama bu doğru bilgi kendi açıklamaları bu,sitelerinde de yayınlandı sanırım..bu yüzden mç fazla kaset çıkarmadı ayrılınca..
|
|
|
|
|
| 21 gram |
Tarih: Salı, Nisan 18, 2006 12:56
Mesaj konusu: Re: Murat Yılmazyıldırım |
|
|
|
Misafir
|
|
aldanmaktır belam hic kolay degil diye devam eder usdat... sarkıların surrealıstligimi yoksa bu hayatın cinayetmi duslerimize bilemem ama o feridundan sonra en iyisi.ve yinede gögün limanında ayaklarımın altında bi kus ölür masallarım bıter....
|
|
|
|
|
| okyanus_derin |
Tarih: Salı, Nisan 18, 2006 13:12
|
|
Üye

Burçlar:
|
adı sevda demiş ki: KinG_Of_WolFs demiş ki: sinan demiş ki: ben de onları Myy Mç değilde Dss iken daha çok seviyordum ama yine de her ikisi de çok başarılılar..
peki siz düşlerin büyüsünü dinlediniz mi?
kanrevan içindeyim i dinleyininiz var mı?
|
|
|
|
|
| yelkenim |
Tarih: Salı, Nisan 18, 2006 23:45
Mesaj konusu: murat yılmaz yıldırım.. |
|
|
Yeni Üye

Burçlar:
Meslek/Sektör: üni. öğrencisi
|
|
murat abi herşeyiyile bence 1numara.onu dinleyince onunla hüzünlenip,gülümsediği şarkılarda bende gülüyorum.bide attığı çığlıklar,onu herkezden farklı kılanda bu bence içtenliği,çocukluğu,yakınlığı..ilk dinlediğimde farklı gelmişti aslında,ama şimdi bütün şarkılarını dinledim ve bütün albümlerini,şarkı sözlerini biliyorum..ve gerçekten onun hayranıyım...
|
|
|
|
|
|
|