Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Mor ve Ötesi

miss_to_rain
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 13, 2006 19:30
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 24 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: izmir Kayıt: 05 Mart 2006 Mesajlar: 13
Ben de özellikle aramam ama dinlerken sıkılmam derdim Mor Ve Ötesi için ta ki son albümleri 'Büyük Düşler'e kadar Laughing
Resmen çarpıldım şarkılar çok güzel!Sözler delici!
Şimdilik favorim 'Darbe' ama 'Büyük Düşler' ve 'Küçük Sevgilim' ve bütün şarkılar çok iyi.Tavsiye ederim. Wink

Yaşanınca Tükenir_
TarihTarih: Pazar, Mayıs 14, 2006 17:55
MesajMesaj konusu:
Misafir
albümü alınmaya değer bir grup... Shocked

emrepark
TarihTarih: Pazar, Mayıs 14, 2006 23:28
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
mor ve ötesinin yeni albümü "büyük düşler" 8 mayıs itibariyle raflarda yerini aldı.Albümü henüz ben de almadım ama radyoya "şirket "adlı parçalarını dinledim,sert olmuş hoşuma gitti.Albümde 12 parça var ve adlarından da anlaşıldığı üzere yine siyasi göndermelerin olduğu parçalar yapmışlar.Vakit kaybetmeden almak lazım

melis15
TarihTarih: Pazartesi, Mayıs 22, 2006 18:33
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 04 Mayıs 2006 Mesajlar: 11
albüm harika.. herkes alsın...mVö fana da üye olan biri olark şunu söliyebilirm ki çoooooooooook sewiorum onları,aslında müziklerini..hernekdr siyaset üzerinden para kazanıyoar deselerde hiç bizmn inanmadım..herkes dinlemeliii!! Wink Wink

canddido
TarihTarih: Pazar, Mayıs 28, 2006 18:24
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Balık Kayıt: 20 Mayıs 2006 Mesajlar: 44
çook ii bi grup şarkıları da çooooooooooook güzel...

Cellda
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 6, 2006 16:59
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 20 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: istanbul Kayıt: 06 Temmuz 2006 Mesajlar: 2
tikky lik rüzgarına kapılan ve emin adımlarla ilerleyen harika bi grup.360 derecelik dönüşün somut ifadesi.rock müzik adına birşeyler yapılar diye insanları sevindirdiler ama çoğu kişinin yaptığı gibi onlarda sevincimizi kursağımızda bıraktılar

007ela
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 6, 2006 17:23
MesajMesaj konusu: slm
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: mersin Kayıt: 24 Mayıs 2006 Mesajlar: 61
iyi bir grup

yaskaman
TarihTarih: Cuma, Temmuz 7, 2006 11:13
MesajMesaj konusu:
Misafir
Cellda demiş ki:
tikky lik rüzgarına kapılan ve emin adımlarla ilerleyen harika bi grup.360 derecelik dönüşün somut ifadesi.rock müzik adına birşeyler yapılar diye insanları sevindirdiler ama çoğu kişinin yaptığı gibi onlarda sevincimizi kursağımızda bıraktılar

bu kadar mı güzel anlatılır...
her kelimesine katılıyorum...
gözden düşmüş, tikky akımına hitab edebilen rockerlar...

Rosey
TarihTarih: Cuma, Temmuz 7, 2006 14:32
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: ogrenci Şehir: İzmir Kayıt: 15 Nisan 2006 Mesajlar: 196
ozellikle "bir derdim var", "uyan","yaz yaz yaz" ve "aşk içinde" şarkılarını çok seviyorum...

lavinia
TarihTarih: Cuma, Temmuz 7, 2006 22:01
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 26 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: Halkla ilişkiler Şehir: Giresun Kayıt: 11 Ekim 2005 Mesajlar: 105
ya şu son klip parçalarını dinledin de bir önceki albümü geçememiş anladığım kadarıyla.diğer parçalarda öle mi? dinleyen arkadaşlar sorum size Question

elf57
TarihTarih: Cuma, Temmuz 7, 2006 23:25
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Balık Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: sinop Kayıt: 18 Haziran 2006 Mesajlar: 30
duyduğum kadarıyla dünya standartlarına uygun türkiye'deki tek rock grubuymuş ben buna tam anlamıyla katılmasamda çok sevdiğim bir gruptur gerçekten çok güzel şarkıları var ve grup elemenları da çok başarılı insanlar...

emrepark
TarihTarih: Cumartesi, Temmuz 8, 2006 01:33
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Eskişehir Kayıt: 23 Nisan 2005 Mesajlar: 481
arkadaşlar mor ve ötesinin son albümünü edinmenizi tavsiye ederim güzel bi albüm olmuş umarım bundan önceki albüm gibi magazinsel ögeler tarafından suyu çıkarılmaz bu albümün."Büyük düşler","dünya yalan söylüyor" albümü kadar sert,prodüktör yine tarkan gözübüyük.Albümde favorilerim kördüğüm,şirket,darbe,çocuklar ve hayvanlar,saklama

KURBANN
TarihTarih: Pazar, Temmuz 9, 2006 20:56
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: DENİZLİ Kayıt: 09 Temmuz 2006 Mesajlar: 14
İyi bi gruptu ama bir derdim war falan derken bi baktım herkesin dilinde şarkılar artık piyasa oldular

witch03
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 20, 2006 23:34
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 16 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: öÖörenci Şehir: iStAnBuL Kayıt: 20 Temmuz 2006 Mesajlar: 4
mvö den bşka grp tanımıorm mzk kalitesi olsn ses olsn tarz olsn mukmmlel...en buyk fan ı olduğumu söliim en başından... we okudum da tikyler rock tan ne anlar...öznti bi grp işte tiky takımı...

YaSiN17
TarihTarih: Perşembe, Temmuz 20, 2006 23:38
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 19 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: elektronık(uygulama) -bilgisayar Şehir: **istaBluE** Kayıt: 20 Temmuz 2006 Mesajlar: 2
GsL sölüyolar aslında gün boyu btun parçalarını dinleye bilirim... Razz

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code