Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Mor ve Ötesi

emirates
TarihTarih: Pazar, Ocak 15, 2006 16:19
MesajMesaj konusu:
Misafir
İyi bir grup son dönemde hayranları oldukça arttı. Antalya konserlerinde sahnede çok az kalmışlardı hem de 2 seferde de. Ama yine de dinlenilir.

the_envoy
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 16, 2006 19:45
MesajMesaj konusu:
Misafir
mor ve ötesi iyi bi grup ama buralara pek uğramıyo 2 sene önce bi gelmişti toplam 45 dk falan sürdü konser Very Happy

hanifeugur
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 16, 2006 20:00
MesajMesaj konusu:
Misafir
MOR VE ÖTESİ'NİN ÇOK UZUN ZAMANDAN BERİ HAYRANIYIM.ŞARKILARI ÇOK GÜZEL VE DÜŞÜNDÜRÜCÜ BENCE BU YÜZDEN ONLARI ÇOK SEVİYORUM.TABİİ BİR DE YENİ ALBÜMLERİNİ BEKLİYORUM SABIRSIZLIKLA Very Happy

fotosentez
TarihTarih: Pazartesi, Ocak 16, 2006 20:39
MesajMesaj konusu:
Misafir
hastasıyımmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!

liseli ayşe gül
TarihTarih: Cuma, Ocak 20, 2006 21:39
MesajMesaj konusu:
Misafir
bence hakiikaten mor ve ötesi süpper bi grup özellikle solisti harun tekin en az söyledii şarkılar kadar süpper Exclamation Very Happy

liseli ayşe gül
TarihTarih: Cuma, Ocak 20, 2006 21:42
MesajMesaj konusu:
Misafir
daha mutlu olamam da en az cambaz,bir derdim var kadar güzel

hanifeugur
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 21, 2006 13:46
MesajMesaj konusu:
Misafir
Bütün albümleri harika ama Gül Kendine bir başka bence.Şehir albümünde de bence en güzel şarkı Yalnız Şarkı.En çok etkilendiğim şarkılardan biri Very Happy

aycell_xxx
TarihTarih: Perşembe, Mart 23, 2006 18:11
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
güneye giderken ve daha mutlu olamam şarkıları harika... bi de cover şarkıları ver.. yaz yaz.. ajda pekkandan daha güzel söyledikleri kesin Laughing Laughing

seyytan
TarihTarih: Perşembe, Mart 23, 2006 23:28
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
o kadar da iyii değiller aslında yaa...

scalon
TarihTarih: Cuma, Mart 24, 2006 11:15
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 505
aycell_xxx demiş ki:
güneye giderken ve daha mutlu olamam şarkıları harika... bi de cover şarkıları ver.. yaz yaz.. ajda pekkandan daha güzel söyledikleri kesin Laughing Laughing

güneye giderken de cover Wink bulutsuzluk özlemi'nin bir parçası. ve bence bulutsuzluk özlemi'nin yorumu daha hoş.

bigmerLin
TarihTarih: Cuma, Mart 24, 2006 12:14
MesajMesaj konusu:
Misafir
Ewt.. Sana ben de katıLıyorum.. BuLutsuzLuk özLeminin yorumu daha güzeL... özeLLikle yaşamaya mecbursun aLbümünde.. Smile

aycell_xxx
TarihTarih: Cumartesi, Mart 25, 2006 13:02
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Diğer Şehir: Eskişehir Kayıt: 21 Kasım 2005 Mesajlar: 415
hımmm ben bilmiyordum bu şarkının da cover olduğunu... dinleyeceğim mutlaka bi yerlerden bulup

fd_rocker
TarihTarih: Perşembe, Mart 30, 2006 00:21
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Morlar harikalar bence.Çok kaliteli grup elemanları.Müzik de süper.Daha ne olsun.Duman dan sonra favorim.Vazgeçilmezlerimden biri Smile

okyanus_derin
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 13, 2006 14:03
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Şehir: Ankara Kayıt: 06 Nisan 2006 Mesajlar: 528
mor ve ötesi süper onları uzun süredir dinliyorum ve diğer albümleri gibi Büyük Düşler de çok güzel.herkese tavsiye ediyorummm.

Bozcaada
TarihTarih: Cumartesi, Mayıs 13, 2006 17:50
MesajMesaj konusu:
Misafir
scalon demiş ki:
aycell_xxx demiş ki:

güneye giderken de cover Wink bulutsuzluk özlemi'nin bir parçası. ve bence bulutsuzluk özlemi'nin yorumu daha hoş.

Bencede...

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code