Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  meyil adresim sensin

baykus
TarihTarih: Pazar, Ocak 24, 2010 17:23
MesajMesaj konusu: meyil adresim sensin
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Emekli Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Temmuz 2006 Mesajlar: 266
Bu sabah yaşamdan dakikalarda konuktu Feridun Düzağaç ve O ' nu ilk kez gitar çalıp şarkı söylerken gördüm... ( biraz acemi sanırım gitar konusunda Very Happy ) Ve yeni albümünün Mart ayı gibi piyasada olabileceğini söyledi , hatta o an büyüsüne kapılıp da şimdi sözlerini tam anımsayamadığım bir şarkısını seslendirdi yeni albümünden... şarkının ismi SENSİZ sanırım... sözlerde şöyle olmalı ; kutlarım yarınlarını ,kut sensiz , yarın sensiz , uzakta güzel mi hayat ; sen bensiz , ben sensiz ...

Yaşamdan Dakikalar - Feridun Düzağaç

En son baykus tarafından Pazar, Ocak 31, 2010 17:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.

Safkan
TarihTarih: Salı, Ocak 26, 2010 00:17
MesajMesaj konusu: Re: yeni albüm yolda
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ocak 2005 Mesajlar: 516
Nedense çok şaşırdım yahu!!!!! merakla bekliyorum

buyak
TarihTarih: Cuma, Ocak 29, 2010 17:28
Üye Üye
Yaş: 33 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Halkla ilişkiler Şehir: Antalya Kayıt: 28 Ocak 2008 Mesajlar: 32
Programı kaçırdım ne yazık ki
internette videosunu ,kaydını aradım ama o da yok
gören,bilen varsa link atabilir mi rica etsem?
şimdiden teşekkürlerimle...
Atv'ye mail attım ama cevap yok henüz

baykus
TarihTarih: Cumartesi, Ocak 30, 2010 15:13
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Başak Meslek/Sektör: Emekli Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Temmuz 2006 Mesajlar: 266
an itibarı ile yenilsen de yensenden de programında konuk feridun düzağaç ve futbol üzerine konuşuyor...

Bozcaada
TarihTarih: Pazar, Ocak 31, 2010 01:22
Görevli Görevli
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1361
Yayında söylenen şarkının videosu sitemizin facebook'taki grubunda paylaşılmıştır.

buyak
TarihTarih: Pazar, Ocak 31, 2010 04:03
Üye Üye
Yaş: 33 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: Halkla ilişkiler Şehir: Antalya Kayıt: 28 Ocak 2008 Mesajlar: 32
Teşekkür ederim bilgi için.
ben grubun linkini bilmiyorum.Rica etsek mümkünmüdür linki vermeniz?
emeğinize sağlık tekrar..

Bozcaada
TarihTarih: Pazar, Ocak 31, 2010 11:19
Görevli Görevli
Yaş: 22 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 17 Ekim 2004 Mesajlar: 1361
http://www.facebook.com/group.php?gid=6670541879&ref=ts

buyak
TarihTarih: Pazar, Ocak 31, 2010 15:35
Üye Üye
Teşekkür ederim ''Bozcaada''
Videoyu ekleyen arkadaşın da ellerine sağlık,sizin de...

baykus
TarihTarih: Pazar, Ocak 31, 2010 17:44
MesajMesaj konusu: Re: meyil adresim sensin
Üye Üye
doğruluğu kesin olarak bilinmemekle beraber yeni albümün adı " meyil adresim sensin " olacak-mış...

Bugfixed
TarihTarih: Pazar, Ocak 31, 2010 21:29
Site Admin Site Admin
Yaş: 29 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2510
Smile

Bozcaada
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 1, 2010 00:47
Görevli Görevli
Razz

Adventureman
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 1, 2010 10:06
Admin Admin
Yaş: 29 Burçlar: Başak Şehir: Giresun Kayıt: 03 Haziran 2004 Mesajlar: 1685
Güzel haber heyecanla bekliyoruz yeni albümü Smile

terry
TarihTarih: Cumartesi, Şubat 6, 2010 04:25
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Terazi Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Mayıs 2006 Mesajlar: 601
yahuu neler kaçırmışım öyle Sad
yenilsende yensende programıda çok önemli herhafta izlerim bu hafta kaçırdım Sad

berkankut
TarihTarih: Pazar, Şubat 7, 2010 20:16
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 18 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İzmir Kayıt: 07 Şubat 2010 Mesajlar: 18
Albümün çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.

cokgec
TarihTarih: Pazartesi, Şubat 8, 2010 22:38
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Şehir: Bursa Kayıt: 08 Şubat 2010 Mesajlar: 6
Feridun Düzağaç'ın yeni albümü "Meyil Adresim Sensin"in ilk klibi "Mütemadiyen Ağlıyorum" 14 Şubatta müzik kanallarında. Very Happy

- - -
Feridun Düzağaç'ın 7. Albümü "Meyil Adresim Sensin", Albümün ilk klibi "Mütemadiyen Ağlıyorum" şarkısına çekildi.

Özkan Aksular'ın yönetmenliğinde, terkedilmiş bir okul binasında ve "Steampunk" akımından esinlenerek çekilecek olan videoklipte aşkın iyi ve kötü zamanlarına dokunan kırık kalpli şarkıların ozanı Feridun Düzağaç aşk yenileme makinasına bağlanmış, aşktan sonra yara saran bir anlatıcı olarak görülüyor.

Steampunk= Buhar gücünün yaygın şekilde kullanıldığı, daha sonraki dönemlerde ortaya çıkması gereken bilgisayar, robot ve nano teknolojik teçhizat gibi teknolojik gelişmelerle bilimkurgu ve fantezi öğelerini harmanlayan alternatif bir çağı anlatır.

Mart ayı başında yayınlanacak albümün ilk video klibi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde belki de tüm eski sevgililerin anısına müzik kanallarında gösterilmeye başlanacak.

meyiladresimsensin.com

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code