Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Feridun Düzağaç  :  Lütfen Okuyunuz.

odysseia
TarihTarih: Cuma, Temmuz 22, 2005 17:31
MesajMesaj konusu:
Misafir
ben bu uyarıyı çok iyi anlayamadım galiba..mesela benim açtığım 'bana hüzün yapma' adlı başlık da bu uyarı dahilinde mi??

éLIF
TarihTarih: Cuma, Temmuz 22, 2005 17:32
MesajMesaj konusu:
Misafir
Bugfixed demiş ki:
Diğer bir husus ise; bir şarkı sözünden bir kesit yazıp sonra kelime tamamlar gibi başlıklar açıldığında uyarı verilmeden kaldırılacaktır. Site ile ilgili problemlerinizde anasayfamızda bulunan "iletişim contact" linkinden bize ulaşabilirsiniz.

Bunun için de ayrıca teşekkürler, ben sesimi çıkarmak istememiştim hislerime tercüman oldun Smile
é.

odysseia
TarihTarih: Pazartesi, Temmuz 25, 2005 11:32
MesajMesaj konusu:
Misafir
ben sorumun cevabını merak ediyorum Question kimse bişi söylemiycek mi Question Question

odysseia
TarihTarih: Salı, Temmuz 26, 2005 17:10
MesajMesaj konusu:
Misafir
Question

Bugfixed
TarihTarih: Salı, Temmuz 26, 2005 17:15
MesajMesaj konusu:
Site Admin Site Admin
Yaş: 27 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: Bilgisayarla İlgili-İnternet Şehir: Giresun Kayıt: 21 Haziran 2002 Mesajlar: 2357
Şahsi uyarı yapmadım dostum bu bir. İkincisi istenilen şey gayet açık . zaten aksi yapılmasın diye rica ediliyor.

odysseia
TarihTarih: Salı, Temmuz 26, 2005 17:20
MesajMesaj konusu:
Misafir
teşekkür ederim murat abi,o başlık altında senin de cevabın var da bu beni yanılgıya düşürmüştü,kusura bakma Rolling Eyes

FeridunNet
TarihTarih: Pazar, Ağustos 6, 2006 12:27
MesajMesaj konusu:
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 21 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: İş Sahibi Şehir: Ankara Kayıt: 20 Mayıs 2006 Mesajlar: 1
Teşekkkürler bilgilendirme için

calipso
TarihTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 19:46
MesajMesaj konusu: Re: Lütfen Okuyunuz.
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Yengeç Meslek/Sektör: ögrenci Şehir: İzmir Kayıt: 29 Haziran 2007 Mesajlar: 10
okudum...^^

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code