Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Lütfen Okuyunuz

Burada Diğer Rock Müzik Sanatçıların Panoları Bulunmakta. Bildiriler, konserler, albümler, şarkı sözleri, incelemeler ..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2607
Kayıt: Cuma, Haziran 21, 2002 11:11
İsim: Murat
Konum: Giresun
Yaş: 43
İletişim:

Lütfen Okuyunuz

Mesaj gönderen Bugfixed »

:!: Bu forumun yöneticileri ve moderatörleri her ne kadar itiraz edilebilecek her türlü materyali mümkün olduğu kadar kısa sürede siteden kaldıracak da olsa, bütün mesajların incelenmesi mümkün olmamaktadır. Bu durumda siz buraya gönderilen her mesajın, onu gönderen kullanıcının görüşlerini yansıttığını, moderatörlerin, adminlerin ya da webmasterların (kendilerine ait mesajlar dışında) sorumlu tutulamıyacağını peşinen kabul etmiş bulunuyorsunuz.

Aşağılayıcı, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çelişecek içerikler göndermeyeceğinizi kabul ediyorsunuz. Bunları dikkate almamanız durumunda hemen ve süresizce siteden uzaklaştırılırsınız (ve servis sağlayıcınız da haberdar edilir). Her mesajın IP adresi bunları engellemek için kaydedilmektedir. Bu forumun moderatörleri, adminleri ya da webmasterının, kendi iradeleri doğrultusuna herhangi bir başlığı silme, taşıma, kilitleme yetkisi olduğunu kabul ediyorsunuz. Bir kullanıcı olarak her girdiğiniz bilginin veritabanında saklanacağını kabul ediyorsunuz. Her ne kadar bu bilgiler sizin bilginiz dışında 3. şahıslara verilmeyecek olsa da, herhangi bir 'hack' olayı sonucunda bu bilgiler 3. şahıslara dağılırsa bundan webmaster, moderatör ya da adminleri sorumlu tutamazsınız.

:idea: Bu forum sistemi, bazı bilgileri bilgisayarınızda saklamak için cookie'leri kullanmaktadır. Girdiğiniz özel bilgilerin hiçbiri bu cookie'lerde bulunmamaktadır, bunların tek amacı forumda daha rahat bir gezinti yapabilmenizdir. E-mail adresiniz sadece kaydınızı onaylamak ve şifrenizi yollamak içindir (Ve unuttuğunuz zaman şifrenizi yeniden yollamak için).

:idea: Sitemizin bütün bölümlerinde belli bir üyeliğe gerek duymadan gezinti yapabilirsiniz. Lakin sitemizin bazı bölümlerinde üyelik sistemi uygulanmaktadır. Bunun amacı size daha geniş içerikli bir hizmet vermek içindir.

:!: Forum başlığına uymayan mesajlar kesinlikle yazmayınız. Bu durumda uyarı verilmeksizin mesajlarınız silinecektir.

:!: Kişisel tartışmalarınızı Lütfen Forumlara taşımayınız.

:!: Panolar ve sitenin diğer bölümlerinde lütfen görüşlerinize dikkat edin. "tapıyorum" , "çıldırıyorum" "ölürüm" ve bunların haricinde kalan abuse kelimeleri lütfen kullanmamaya gayret edelim. Bu sözleri söylediğiniz kişi yada kişiler emin olun tiksinirler. Ayrıca hoş olmayan durumlarda söz konusu. Bunlara dikkat etmemeniz durumunda mesaj silinir tekrarında süresizce siteden uzaklaştırılırsınız Bilginize.

:!: Ayrıca Başka Sitelerin reklamı amacı ne olursa olsun tanıtımı yasaktır. Görüldüğü Takdirde spam muamelesi yapılacaktır.

:arrow: Herhangi bir sorununuzda "SSS" linkini kullanabilir webmaster admin ve pano moderatörlerinden yardım isteyebilirsiniz.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2607
Kayıt: Cuma, Haziran 21, 2002 11:11
İsim: Murat
Konum: Giresun
Yaş: 43
İletişim:

Mesaj gönderen Bugfixed »

Diğer bir husus ise; bir şarkı sözünden bir kesit yazıp sonra kelime tamamlar gibi başlıklar açıldığında uyarı verilmeden kaldırılacaktır. Site ile ilgili problemlerinizde anasayfamızda bulunan "iletişim contact" linkinden bize ulaşabilirsiniz.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Cevapla