Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Lityum "HATUN" ile karşınızda..

Burada Diğer Rock Müzik Sanatçıların Panoları Bulunmakta. Bildiriler, konserler, albümler, şarkı sözleri, incelemeler ..
Cevapla
siyahkusak
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 1
Kayıt: Salı, Ocak 20, 2009 02:16
İsim: merve

Lityum "HATUN" ile karşınızda..

Mesaj gönderen siyahkusak »

Lityum'un ilk beste çalışmalarından biri olan 'Hatun', bugüne kadar dinleyicilerden gördüğü yoğun ilgi ve grubun katıldığı bazı organizasyonlarda elde edilen başarılarda büyük pay sahibi olması sebebiyle grubun çıkış parçası olarak seçildi.

'Hatun' için 2008 Mayıs ayında Portecho grubundan tanınan Tan TUNÇAĞ yönetiminde ilk video klip çalışması yapıldı. Görüntü yönetmenliğini Barış ÖZBİÇER 'in yaptığı klip, grubun oldukça etkili "sahne" performansını yansıtmak için özenle hazırlandı. Bir kadını anlatabilecek en güzel renk ile sunulan 'Hatun'un çekimleri Sümerbank Beykoz fabrikalarında bir günde gerçekleştirildi.

Lityum'un kendine özgü sound'uyla hayat bulan 'Hatun', grubun müzik prodüktörleri tarafından modern rock ve elektronik motifleriyle süslenerek dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Lityum'un "Hatun" Klibini izlemek için:
http://www.myspace.com/lityumweb
Cevapla