Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  Korkuyorum

GULCIN
TarihTarih: Perşembe, Mart 1, 2007 18:05
MesajMesaj konusu: Korkuyorum
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Muhasebe Kayıt: 14 Aralık 2006 Mesajlar: 653
Kafam bozuk, sesim kısık, kulaklarım askıda, sigaram masamda tütüyor, gözüme gözüme geliyor dumanları...
Korkuyorum o kadar bunaldım o kadar bunaldım ki yanlış karar almaktan, çekip gitmekten, dengemi kaybetmekten korkuyorum...
Hayata yeniden bağlanamamaktan, umudumu sonsuza dek yitirmekten, yaşama sevincinin, umudun, gitmenin, kalmanın, ihanetin, sevginin, aşkın, dostluğun, arkadaşlığın tanımını yapmamaktan korkuyorum...
Özlemin ne demek olduğunu yeniden tadamamaktan, kendimi unutup delirmekten korkuyorum...
Gecelerimin ışığını, gündüzlerimin güneşini södürmekten korkuyorum...
Çok korkuyorum ölmeden ruhumu teslim etmekten... ruhsuzlaşmaktan duygusuzlaşmaktan
KORKUYORUM
Ağlayamamaktan...
Gülçin
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

selcukaydin
TarihTarih: Perşembe, Mart 1, 2007 19:40
MesajMesaj konusu: Re: Korkuyorum
Misafir
senin korktukların benim başıma geleli çok olmuş Sad

hazan
TarihTarih: Cumartesi, Mart 3, 2007 04:31
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 979
o kadar sonlar , öyle dönülmez noktalar ve öyle çok silip reset attıktan sonra zorluklara ve insanlara korkmuyorum ben hayattan ve getirilerinden . büyüdüm sanırım ( ki içimde hala üşümüş parmakları yurt yatakhanesinin demirlerindeki çocuğu aynalarda görmeme ragmen ) Exclamation

GULCIN
TarihTarih: Pazartesi, Mart 5, 2007 10:00
Üye Üye
Yaş: 23 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Muhasebe Kayıt: 14 Aralık 2006 Mesajlar: 653
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için...
ben değil içimdeki çocuk çok korkuyor zaten daha doğrusu içimdeki o çocuğu yoketmekten korkuyorum Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code