Re: Konser İzlenimleriniz
gönderen RUDER1 » Pazar, Mart 23, 2008 16:15
Merhaba, dün akşam 18:00 den 23:00 kadar çok güzel vakit geçirdik Feridun Düzağaç sayesinde.Allah ona uzun ömür versin inşallah ne diyelim...
Bize öyle güzel duygular yaşattı ki ,anlatması zor.Dileriz daha sık anadolu yakasında konser verir.Gelelim konsere;
birinci konserinde önde oturan ve feriduna çok benzeyen annesi vardı. çok tatlı bir bayandı.Hakan bey ve eşi birinci konsere katılamadıkları için ,konserde tanıştığımız esra arkadaşımız sağolsun çiçek verme işini üstlendi,bende fotograflarını çektim.Feridunda çiçeği annesine verdi,tüm salon alkışladı.yani ilk konserde çiçeksiz kalmadı,gerçi yüreğimizdeki tüm çiçekler onun için...
Birinci konserde gelen istek parçalara karşı sonunda dayanamayıp açıklama yapmak zorunda kaldı.Sanatçıyı bu şekilde gelen istek parçaların zor durumda bıraktığını, tüm parçaları sahiplenen bir dinleyici özlemini kendi uslubuyla dile getirdi.
Konseri oturarak izlememizden dolayı bayağı zorlansakta ,Feridun da bunu düşünüp ; eski ve daha yavaş ritimli ve bizlerin uzun zamandır konserlerinde canlı dinleyemediğimiz parçaları yer vermesi (beyaz gibi) bir derece de olsa oturmak zorunda kalmamıza değdi..
gene birinci konserde deli parçasında deliren iki çılgın bayan izleyiciyi ,alkışlaması,deli parçasından sonra " anlayan el sallasın bana merhaba der gibi "kısmında seyirci el sallayınca salon havalanmış oluyor bu parçanın böyle bir iyi yanı var diye 2.konserinde yapmadığı espirisi konseri farklı kılan yanlarıydı.
ama kesinlikle 21:00 deki konseri daha coşkulu geçti .hem dinleyenler hemde orkestra ve Feridun daha coşkuluydu.Biletimiz tesadüfen Hakan beylerin ve diğer damar Feridun hayranlarının yanında olunca ,aynı duyguyu ,coşkuyu,heycanı taşıyan insanlarla bir arada olmak konseri daha unutulmaz yaptı bizim için .hakan beye de ayrıca teşekkür ediyorum ,hem de her konserinde Feridunu çiçeksiz bırakmadığı için.
konserle ilgili daha çok şey var anlatılacak ama benden bu kadar ...En kısa zamanda yeni konserlerinde görüşmek üzere .....