Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz  :  KaRMaŞa..

blackpearl
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 14:51
MesajMesaj konusu: KaRMaŞa..
Misafir
Güneşin alabildiğine karmaşasında ya şafağın cılız karanlığı ya da mehtabın tatlı karanlığı farkedemediğim bir belirsizlik var gözlerimde aynaya baktığımda farkına vardığım.Ne görebildim ne de okuyabildim gözlerimin anlamsız karmaşasını.Bir dostun dediği gibi ''beni düşmekten kurtaran biri,beni tutuyor hem de kendi içinde düşerken..''Ne kadar da haklı ,düşüyorum işte !..Ben miyim bu hırçın fırtınalara kapılmış bu umutsuz..Ben miyim dikenine katlanmış acıyan..Nerde içimdeki dertlere meydan okuyan ASİ?Ben nerdeyim??Ama güneşin doğuşu var bide hani ilk ışıklarıyla umut olan yarınlara..Bir gün mutlaka karşılaşırım içimde,bu zamansız hayat çarkında...

ponnik
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 17:58
MesajMesaj konusu: Re: KaRMaŞa..
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Kova Şehir: Sakarya Kayıt: 08 Aralık 2006 Mesajlar: 639
çok başarılı ve artık sana söyleyecek kelime bulamıyorum gerçekten güzel

blackpearl
TarihTarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 18:04
Misafir
teşekkür ederim..

blackpearl
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 01:56
Misafir
Bu güneş hiç doğmayacak sanırm..Nedense bir karamsarlık aldı götürdü beni bu ara..Umarım bir an önce geri getirir ben geri gelebecek kadar iyi bilmiyorum yolu..Kaybolurum!

kemanci
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 02:00
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Koç Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 03 Aralık 2006 Mesajlar: 413
arkadasım sen bır yeteneksın...

blackpearl
TarihTarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 02:20
Misafir
yok artık o kadar da değil Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code