Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

İn Grubu

Burada Diğer Rock Müzik Sanatçıların Panoları Bulunmakta. Bildiriler, konserler, albümler, şarkı sözleri, incelemeler ..
Cevapla
hypnos666
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 1
Kayıt: Salı, Haziran 8, 2010 12:00
İsim: akın
Konum: İstanbul

İn Grubu

Mesaj gönderen hypnos666 »

Resim
İn Grubu Albüm Lansmanı
2005 yılında Şahin Aytaç (Vokal, Gitar), Yasin Gündoğdu (Ritim Gitar) ve Erkut Tunalı (Bateri) ile stüdyo çalışmalarına başlayan in Grubu, beste çalışmalarının ardından, çalışmalarını Rock Market ile profesyonel müzik arenasına taşımış ve Ekim 2008’de albüm çalışmalarına başlayarak geçtğimiz günlerde "Darağacı" isimli ilk albümünü bitirmiştir. Bu süreç içerisinde grup, Zafer Tuğriçeri (Solo Gitar) ve Murat Keleş (Bass Gitar)’in katılımı ile daha da güçlenmiş ve Jolly Joker Balans’ta verdiği iki muhteşem konser ile kendisini ispatlamıştır. Beklenen albüm Haziran'da raflardaki yerini alacak. Grup daha şimdiden ikinci albüm çalışmalarına başladı...

13 Haziran Pazar gecesi Jolly Joker Balansta İN grubundan önce , Retrolin ve Nabz sahne performanslarını sergileyecektir .
Cevapla