8 yaşımdaydım yeni bir mahalleye taşınmıştık. Mahallenin bütün çocukları kapının önüne dizilmişti birisi bağırdı içlerinden ''güzel güzel dediğiniz kız bu mu'' diye gerizekalı diyip evime girmiştim ama çocukluk işte çok sürmeden evden çıkıp oyuna karışmıştım

ne kadar zaman geçti bilmiyorum yakan top oynarken topu kafama fırlattı ben başladım ağlamaya ''ağlama ben seni çok seviyorum ondan attım topu'' demez mi

şimdi komik geliyor ama o zaman çok romantik gelmişti bu laf

Orta okula geçtiğimizde mahallemizden başka bir mahalleye taşındılar lise 2 ye kadar görüşemedik sonra lisemin önünde beni beklerken buldum onu bitmeyen küllenmeyen aşkıma kavuştum sonra ailelerimiz ayırdı bizi onlar başka bir şehire taşınıp gittiler bir daha haber alamadım dünyam başıma yıkıldı o gidince 17 yaşımda küstüm hayata 5 sene hergün gelir diye bekledim ama gelmedi...ve ne mi oldu bu yaz buldu beni hala sönmemiş içimizdeki aşk küllenmemiş bile ama çok geç kalmışız birbirimize onu evlendirmişler bende nişanlanmıştım dokunmadan birbirimize saatlerce konuştuk gözlerimizi bazen utanıp kaçırarak bazen birbirlerine mühürleyerek saatlerce konuştuk hala görüşüyoruz ama biliyoruz ki sevmek için artık çooook geç