gönderen hayaletdansı » Cumartesi, Mart 25, 2006 19:08
Hala hiç dinlememiş olanlara çok üzüldüğüm , söz yazarlığı konusunda çok iyi olduğuna ve bu dünyadan olmadığına inandığım zat_ı muhterem. Yakında çıkacak albümü çıkacaktır , bekliyoruz.
gönderen Yaşanınca Tükenir_ » Pazartesi, Mayıs 1, 2006 12:13
oyunlar, senaryo, taklit, reji, mandolin, melodram ve trajadi, aramızda eski bir strateji: Komedi, komedi, komedi yanlışım varsa düzeltin ben sözleri böyle anlıyorum...
ilhan irem..... hayatımdaki en özel seslerden biri... bu kadar duru harika bi ses olsun.bi piyasadan ayrı kalmasınıda anlıyorum aslında o kalitedeki bi çok sanatçı böyle yapoyo bu günlerde. ee haksızda sayılmazlar.müzik kanallarına baktığımızda (yani tahammül edebilirsek) o zırvalıkların içinde böyle sanatçıları düşünemiyorum açıkçası. iyiki var böyle bi ses hayatımızda
işte bu benim adamım.en zor günlerimde hep yanımda oldu..her zaman beni şarkılarıyla huzura eriştiren bu insan hayatımın büyük bir kısmını kapladığı söylenebilir.KENDİSİNİ ÇOKK SEVİYORUM
gönderen seyytan » Cumartesi, Haziran 24, 2006 15:27
ilhan irem in anlasana sarkısını cok severim ben...
ANLASANA Her sevincin her kederin En ölümsüz sevgilerin Sonsuz denen göklerin Herşeyin bir sonu varsa Ayrılıklarında sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle Anıların umutların kaldı bende Anlasana... Anlasana... Anlasana... Anlasana Birazdaha gerçekleri anlasana Senden ayrı günlerimi Sana nasıl anlatsam ki Mevsimsiz çiçekler gibi Yarım kaldım inan ki Sensizliğin acısını Sen nerden bileceksin Sen hiç sensiz kalmadın ki Mevsimleri saymadın ki Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle Anıların umutların kaldı bende Anlasana... Anlasana... Anlasana... Anlasana Birazdaha gerçekleri anlasana...
gönderen kskattack » Cumartesi, Ocak 13, 2007 19:20
UNİVERSİTEDE KENDİSİNE DEFALARCA MEKTUP VE EMAİL YAZDIĞIM TEK İNSAN (O GERÇEK BİR YILDIZ) VE SANATÇILARA BENZER GÖKLERDEKİ YILDIZLAR ONUN SÖLEDİĞİ GİBİ BENİM GÖNLÜMDEN HİÇ KAYMAYACAK BİR YILDIZ.....