Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Sanatsal  :  HOKKABAZ

seyytan
TarihTarih: Cuma, Kasım 3, 2006 23:22
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: insan Şehir: Aydın Kayıt: 26 Ekim 2005 Mesajlar: 1222
Hokkabaz filminin senaryosunun calıntı oldugunu soyluyor savas ay her nedense... bakalım sonucu ne olacak merakla beklemekteyim... sizce senaryo calıntı olabilirmi?

fotosentez
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 11:27
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 17 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Haziran 2006 Mesajlar: 770
ben gazetede okudum bunu.gazete eskiden savaş ay'ın o senaryonun benzeri olan köşe yazısını da vermişti.hakikaten benzerlikler var.yani isimleri değiştirmişler gibi bişey.ama bilemicem.kesin bişey söylemek yersiz olur.

FDkolik
TarihTarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 16:09
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Başak Kayıt: 06 Eylül 2006 Mesajlar: 194
ya gerçektende böyle bir şey olabilirmi acaba.....kafam karıştı... Confused ama inşallah doğru değildir,çünkü film hakında çok güzel söylentiler var yani...

biryorgunerkek
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 6, 2006 15:49
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Bankacılık / Finans Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Temmuz 2006 Mesajlar: 333
savaş ay ... Confused püeh

hipnoz ve tamirci de geçen sahnelerde gülmekten kırıldık geçtik

emeğine sağlık cem...böyle tatlı filimlere izleyicinin ihtiyacı var...emeğine sağlık Wink

derinmavi
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 6, 2006 17:02
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: samsun Kayıt: 18 Nisan 2006 Mesajlar: 40
olursa da olmasa olur filmlerden.bikac sahnesi gerçekten cok komikti.ama onun haricinde film oldukca duygusal geldi bana .hatta filmin son sahnesinde baya bi agladım.

derinmavi
TarihTarih: Pazartesi, Kasım 6, 2006 17:04
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: samsun Kayıt: 18 Nisan 2006 Mesajlar: 40
bir arkadas deginmiş ben de deginmeden edemiycem.hipnoz sahnesi gercekten cok komikti.ya da trajı komikti.

bozcaadali
TarihTarih: Salı, Şubat 20, 2007 01:53
MesajMesaj konusu: Re: HOKKABAZ
Üye Üye
Yaş: 21 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Yalova Kayıt: 13 Kasım 2005 Mesajlar: 463
Mazhar Alanson rolü gerçekten çok başarılı akıllı deli aslında Laughing tavşanı yuttuğunu bile söylemiyor , hele ki paraşütle karavandan atlayışı Laughing çok başarılı bir film olmuş Cem abi'nin yüreğine sağlık.

miyavzi
TarihTarih: Salı, Şubat 20, 2007 02:14
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Kova Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Ankara Kayıt: 20 Temmuz 2006 Mesajlar: 305
ben açıkcası pek beğenmedim ozellikle özlem takının oyunculuğunu..belki de çok yüksek bir beklentiyle gittiğim için böyle oldu bilmiyorum ama HERŞEY GÜZEL OLACAK kadar güzel olmamış bence..

// düzenleme
lütfen yazım kurallarına uyunuz

hazan
TarihTarih: Salı, Şubat 20, 2007 05:03
Üye Üye
Yaş: 26 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Turizm Şehir: Ankara Kayıt: 08 Kasım 2005 Mesajlar: 979
ben bu film için bir laf etmemişim hayret :lol: emeğe saygım var ama sinemaya bu film için gitme çabama değmezmiş " the end " yazısı gelmeden ilk perdede anlamıştım ne yazık ki .

MUCKAC
TarihTarih: Cumartesi, Ağustos 11, 2007 02:19
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 17 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 11 Ağustos 2007 Mesajlar: 14
HOKKABAZ filmi bence abartıldığı kadar güzel değil .. izlemezsen bir kaybın olmaz Very Happy

menoktadenokta
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 00:10
MesajMesaj konusu: HOKKABAZ
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: İnşaat Şehir: Kocaeli Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 446
Bence çok güzel bir film olmuş ama herkes cem yılmaz deyince kahkaha dolu bir film bekledi. bu yüzdende filme giden beğenmedi ve gitmek isteyenler de gitmekten vazgeçti.
Çok güzel mesajlar verilmiş.

valerie
TarihTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 12:46
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Düzce Kayıt: 20 Kasım 2006 Mesajlar: 767
ben pek beğenmedim açıkcası.. daha iyisini beklerdim Confused

menoktadenokta
TarihTarih: Perşembe, Eylül 27, 2007 13:00
MesajMesaj konusu: HOKKABAZ
Üye Üye
Yaş: 24 Burçlar: Oğlak Meslek/Sektör: İnşaat Şehir: Kocaeli Kayıt: 18 Eylül 2007 Mesajlar: 446
bu arada yeni bir film yapacakmış cem yılmaz. dediğine göre çok komik olacakmış...

Kikirik
TarihTarih: Pazartesi, Ekim 8, 2007 12:39
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 24 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Muhasebe Şehir: İstanbul Kayıt: 08 Ekim 2007 Mesajlar: 5
yeni film değil yahu hokkabazın ikincisini çekiyor devamı gibi bişey olacakmış bence hokkabaz da çok güzeldi cem yılmaz gibi birinden öyle bir son beklenirdi ve çok da güzel bir son yapmıştı.

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code