Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Rock Müzik Sanatçıları  :  Hayko Cepkin

nagehan
TarihTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 13:00
MesajMesaj konusu: Re: Hayko Cepkin
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 15 Burçlar: Akrep Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Trabzon Kayıt: 24 Ocak 2008 Mesajlar: 5
Onu kelimelerle tarif edemiyorum değişik bir kişilik çok seviyorum onu müziği kalitesi Türkiye'deki saygıyı hakeden sanatçılardan biri çok az var onun gibi değeri hakedenler Rock
(Bir vardın onbinler oldun dahada büyüyeceksin) Very Happy
Sosyal İmleme

CANER
TarihTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 19:15
Üye Üye
Yaş: 14 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ögrenci Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ağustos 2006 Mesajlar: 337
5 Mart 2008
HAYKO CEPKIN LIVE - Sabanci Üniversitesi /Tuzla - İSTANBUL

Hayko Cepkin
Tarih : 05.03.2008 20:00:00
Mekan : Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Bilet Fiyatları:
Tam: 7,00 YTL, Öğrenci: 4,00 YTL

Ben Tuzla'da oturduğum halde gidemiyeceğim gibi çünkü o üniversitenin öğrencilerinden bilet kalmayacak diyorlar Question

yiltisss
TarihTarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 19:47
Üye Üye
Yaş: 18 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Konya Kayıt: 11 Eylül 2006 Mesajlar: 97
' melekler ' şarkısına klip çekmiş yeni gördüm bende Very Happy çok enteresan ve güzel bir klip olmuş ben anlatmayım izleyin sürprizi sonunda Wink Very Happy

lonely
TarihTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 12:36
Görevli Görevli
Yaş: 24 Burçlar: Akrep Şehir: İstanbul Kayıt: 30 Ağustos 2005 Mesajlar: 598
Ben Hayko Cepkin'i ilk klibi çıktığı günden bu yana dinlerim. dinlerken evdekiler "yaa kapat şunu" deyip dinletmiyorlardı sonra bir gün kardeşim dinlemeye başladı, en son melekler klibini gören annem hayko cepkin için "bu adamın bir şarkısında hüzünlenip böyle hissedeceğimi rüyamda görsem hayıra yormazdım" dedi ve annemde artık tv de klibi gördükçe durup dinliyor. şimdi sıra babamda... Laughing Laughing Laughing

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code