Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  Hayattaki en güzel doğrunuz nedir??

yasyaela
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 00:22
MesajMesaj konusu: Re: Hayattaki en güzel doğrunuz nedir??
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Yay Meslek/Sektör: Öğretmen Şehir: İstanbul Kayıt: 27 Ocak 2008 Mesajlar: 77
Yaptığım hataların deneme yanılma yoluyla beni doğruya götüreceklerine inanmam.

uzak
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 00:31
Üye Üye
Yaş: 32 Burçlar: Terazi Şehir: Tekirdağ Kayıt: 29 Ocak 2007 Mesajlar: 211
Bana en büyük mutluluklarımı da en büyük acılarımı da yaşatan iki insandır, biri sevgilimdi, biri dostum. En güzel iki doğrum onlardır. Kazandığım iki insan. Smile

recebemre
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 20:11
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Otomotiv Şehir: Bursa Kayıt: 15 Şubat 2006 Mesajlar: 55
en güzel doğrum direkt olarak zatımla alakadardır.
hayattaki en güzel doğrum şudur ki; kendilerinin söylediklerine göre beni insanların gözünde kıymetli kılan, mukabele etme felsefem. insanların duygularına, düşüncülerine özellikle bana karşı hareketlerine aynı şiddette karşılık vermem.
ben buna mukabele felsefesi diyorum. öyle ki insanlar, karşılarında kendilerini görünce, öz eleştiri yaparak içinde bulundukları durumu irdeleyebiliyorlar. yanlışlarından vazgeçtikleri gibi vazgeçmek üzere oldukları doğrularda emin ve sabit kılabiliyorlar, kendilerini.

mubarezatihayatiye
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 21:23
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Aslan Şehir: İstanbul Kayıt: 19 Ocak 2008 Mesajlar: 304
belki daha yaşamadım gibi gelecek ama,gelecek yıllar için de herzaman dilimi için de en güzel doğrum fikirlerim ve onları açıklamaktır,hep de bu olacak.karşıma,canımı verebilecek kadar çok seveceğim biri bile çıksa asla fikirlerimden vazgeçmem.çünkü bu ihanettir.belki benim için tek aşk fikirlerim ve onların aşkıdır.ben onları yaşatarak mutlu oluyorum ve hiçbirzaman onlar olamadan yaşayamam.hiçbir insanoğlu için,sevdiğim adam için hiçkimse için onları bırakmam.benim doğrum,güzelim,aşkım,hayatım; düşüncelerim ve onları gerçekleştirmek ve gerçekleştirme umududur...çünkü ben kendim için değil gelecek ve gelecektekiler için yaşıyorum.eğer böyle olmazsam,hizmet etmezsem ihanet edeceğim geçmişe.böyle olmak kendi seçimim ve borcumdur. inşallah anlatmak istediğim gibi anlaşılırım

uzak
TarihTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 23:43
Üye Üye
Yaş: 32 Burçlar: Terazi Şehir: Tekirdağ Kayıt: 29 Ocak 2007 Mesajlar: 211
Bazen beynin ve kalbinle seni olduğun gibi seven bir insanla karşılaşırsın. Nadiren, çok nadiren olur bu. İşte, o anlardadır hayatta aldığın en gerçek nefeslerin... Sen bütünüyle kendinken seni öylece çok ama çok seven biriyle yaşanan bir sevgi düşüdür. Yüreğine dolar, karşındakinin yüreğine dolar. Taşarsınız, bir olursunuz evrende. Tam bir birlik halidir. Kah sevgiliyle kah bir dostla yaşanabilecek en doğru en güzel şeydir yaşamının o anları...

sophie
TarihTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 20:12
Üye Üye
Yaş: 20 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: öğrenci Şehir: Çanakkale Kayıt: 02 Mart 2007 Mesajlar: 169
gülebileceğim her fırsatı değerlendirmem gerektiğini farketmemdir herhalde...ne de olsa gülmek için,mutlu olmak için ne kadar zamanımız kaldığını bilmemiz mümkün değil...o yüzden o gün geldiğinde pişman olmamak için mutlu olabileceğin her anı değerlendirmelisin...

gozdegulumseyis
TarihTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 16:42
Yeni Üye Yeni Üye
Yaş: 15 Burçlar: Aslan Kayıt: 17 Temmuz 2008 Mesajlar: 17
kendime özgü doğrularımın olması ve onlarla yaşamak Wink

Mrve38
TarihTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 23:58
Üye Üye
Yaş: 17 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Öğrenci Şehir: Yurt Dışı Kayıt: 15 Haziran 2008 Mesajlar: 30
Kaç tane doğrularım var bilmiyorum belki de onlar da doğru değil ama doğru olduğundan tek emin olduğum şey Allah'ıma inanıp ondan ümidimi asla kesmemek ... Smile

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +3 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code