Pano Anasayfası

Lavinya.Net Panolar

Yazar Mesaj

Lavinya.Net Panolar : Derinden  :  Hayatından memnun olan varmı.çekip gitmek istiyenler varmı ?

bliss
TarihTarih: Pazar, Mart 5, 2006 22:13
MesajMesaj konusu:
Misafir
ben de ağlayabilmek istiyorum artık Crying or Very sad bu açıdan şanslısın dostum Wink

Funeral
TarihTarih: Pazartesi, Mart 6, 2006 01:06
MesajMesaj konusu: =)
Misafir
Her An şükretmeyi ßilmek ßi erdemdi Çekip gitmek Sonuç olsaydı Yaptığım Yolculukların Sonunda Geri Dönmezdim Hayat Her şeye Rağmen güzel Aldatılsan ßile . Yatağında Oturup Dark Funeral Dinlemek Gißisi yok derim [b[/b]

fotosentez
TarihTarih: Pazartesi, Mart 6, 2006 15:55
MesajMesaj konusu:
Misafir
arkadaşlar çok zamandır giremiyorum lavinya'ya çok özledim açıkçası.şimdi girdim de bi göz atayım dedim.yahu ne bu kaçıcam kaçıcam.hiç mi aranızda ben savaşıcam diyeniniz yok?bu ne yaa?benim eski halim gibisiniz.kaçmak yok.ben de bırakıcam artık savaşmayı dedim.önümde bi uçurum vardı.şiddetli de bi rüzgar.nasıl olsa alır beni atar dedim.kendimi bıraktım rüzgara.o anda güneş doğdu.rüzgar kesildi.düşmeyeceğimi hissettim.ama o umutsuzlukla farketmeden uçurumun tam kenarına gelmişim.allaha şükredecek vakti bile bulamadan tutunamadan aşağıya yuvarlandım.inansaydım olmazdı.şimdi bana nasihat veren bu akıllı görmüş geçirmiş bi 30 yaş vardır diosunuz ama 14 yaşındayım.ve sabretmeyi ve savaşmayı öğrendim.kaçmayacağım.asla.sonumun ne olduğunu bilsem bile kaçmayacağım.gitsem nereye gidebilrim ki?neyse arkadaşlar çok konuştum.yine de ister üzerinize alının ister alınmayın ama.ben derim ki kaçmayın. Rolling Eyes

patosss
TarihTarih: Pazartesi, Mart 6, 2006 23:52
MesajMesaj konusu:
Misafir
bliss demiş ki:
ben de ağlayabilmek istiyorum artık Crying or Very sad bu açıdan şanslısın dostum Wink

Ağlamak aslında kolay değil.Başıma ne gelirse gelsin zor ağlayan bi yapıya sahibim ama ferdun abi saolsun alev alev olmasaydı ağlayamazdım heralde Wink

bliss
TarihTarih: Salı, Mart 7, 2006 22:53
MesajMesaj konusu:
Misafir
ben normalde çok çabuk ağlayabilirim ama son zamanlarda ağlayamaz olmuştum Confused

bi ağlamaya başladm ki...3 gündür durmak bilmiyor Crying or Very sad

fd_rocker
TarihTarih: Çarşamba, Mart 29, 2006 23:16
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
hayatımdan nefret ediyorum gerçekten.Yaşadığım şehirden,çevremdeki insanlardan nefret ediyorum.İstediğim hiç bişi olmuyo.Başımı alıp uzaklara gitmek istiyorum.Kimse gelmese arkamdan.Bozcaadaya yerleşsem keşke.Tek başıma böyleeee.Ay ne çok isterdim...

scalon
TarihTarih: Perşembe, Mart 30, 2006 00:36
MesajMesaj konusu:
Görevli Görevli
Yaş: 26 Burçlar: İkizler Meslek/Sektör: Ulaşım / Taşımacılık Şehir: İstanbul Kayıt: 15 Eylül 2004 Mesajlar: 509
fd_rocker demiş ki:
hayatımdan nefret ediyorum gerçekten.Yaşadığım şehirden,çevremdeki insanlardan nefret ediyorum.İstediğim hiç bişi olmuyo.Başımı alıp uzaklara gitmek istiyorum.Kimse gelmese arkamdan.Bozcaadaya yerleşsem keşke.Tek başıma böyleeee.Ay ne çok isterdim...

davulun sesi uzaktan hoş gelir... adada yaşamak kolay birşey değildir....

salkımsogut
TarihTarih: Cuma, Mart 31, 2006 18:47
MesajMesaj konusu:
Misafir
gidilen yerlerin,size daha iyisini getireceğini bilseniz gidin derim ama...
boşuna kürek çekmekdir...gidilen yer,gelinenden,ne fazla,ne de eksikdir...
-birebir gitmiş arkadaşım var,ondan biliyorum abi...

yagmurlar
TarihTarih: Cuma, Mart 31, 2006 20:19
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 24 Burçlar: Koç Şehir: İstanbul Kayıt: 07 Temmuz 2005 Mesajlar: 142
Hayat kötü bi şaka gibi Sad hayatımdan ne kadar memnun değilim bilmiyorum ama memnun olmadığım kesin bazen herkes gibi bende gitmek istiyorum ama dediğiniz gibi gitmekte bunu ne kadar değiştirir bilemessin.

ilkruzgar
TarihTarih: Pazar, Nisan 2, 2006 21:30
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: düştarlası Kayıt: 17 Mart 2006 Mesajlar: 117
hayatımdan memnun olduğumu söyleyemem ama nefrette etmiyorum..bazen çekip gitmek istiyorum(özellikle ıspartadan)bilmediğim bir yer keşfedip yeni bir yaşam hoş olurdu ama yalnızlıktan korkarım..o yüzden en güzeli olduğum yerde kalayım ben Very Happy

rapu
TarihTarih: Pazartesi, Nisan 3, 2006 23:08
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 25 Burçlar: Koç Şehir: istanbul Kayıt: 13 Mart 2006 Mesajlar: 28
Bence uzaklara gitmek,yasanilan mutsuzluga,yada memnuniyetsizlige cozum getirmez,sorunu yada mutsuzlugun kaynagini insan kendi icinde aramali ve bulmalidir ,bunu cozemedikten sonra nereye gidilse bisey degismez... ayrica herkez zaman zaman mutsuz olur vede olmalidir da, ki anlayalim mutlulugun kiymetini:?

ilkruzgar
TarihTarih: Çarşamba, Nisan 5, 2006 20:26
MesajMesaj konusu:
Üye Üye
Yaş: 22 Burçlar: Terazi Meslek/Sektör: ÖĞRENCİ Şehir: düştarlası Kayıt: 17 Mart 2006 Mesajlar: 117
Doğru söylüyorsun kardeş ya,kaçış kurtuluş değildirki..mutsuzsan kalıp savaşmalısın seni mutsuz eden nedenlerle..ama bunada yürek lazım ,kolay değil içinde savaş vermek..ama ne olursa olsun kaçmak doğru değil..KAL VE SAVAŞ Wink

gzyasi
TarihTarih: Cuma, Eylül 8, 2006 02:20
MesajMesaj konusu:
Banlanmış Üye Banlanmış Üye
Yaş: 18 Burçlar: Aslan Meslek/Sektör: örenci Şehir: Muğla Kayıt: 25 Ağustos 2006 Mesajlar: 73
ceeketimi slıp tlefumu bırakıp gitmek istioum...ama nereye bilmioum...

hakan
TarihTarih: Cuma, Eylül 8, 2006 11:55
MesajMesaj konusu:
Takımdan Takımdan
Yaş: 29 Burçlar: Boğa Meslek/Sektör: Şube müd. Kayıt: 07 Eylül 2004 Mesajlar: 447
Arkadaşlar yaş ortalamalarınızda okadar büyük değil bu yaştan hayattan

bıkmayıp hayata daha çok sarılma lazım..Tam 75 dede ve neneler gibi

yazmışınız böyle olmaz gençler.Yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin..

Düşleeyiinnn....

Wink

zeze11
TarihTarih: Cuma, Eylül 8, 2006 12:10
MesajMesaj konusu:
Misafir
mucizeyi bekleyin sadece yalnız olduğunuzu söyleyecek biri çıkacak karşınıza...
emin olun ki o ışık en ışıksız zamanlarınızda önünüzü aydınlatıverecek Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm saatler GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki »
Yeni Başlık Gönder

Valid xhtml 1.0 Strict code